nu gick det inte längre

Idag gick det inte längre... och inte var det gott heller trots alla fantasier den senaste tiden. Retar mig dock på att jag inte klarat av att slänga resterna. Vet ju hur de kommer att locka och pocka på min uppmärksamhet imorgon.

Har iaf varit en ganska bra matte idag med en lite längre promenad och lite träning på kvällskvisten. Det känns bra att gå och lägga sig utan alltför dåligt samvete.

Hoppas på mer än 6 timmars sömn inatt och även denna natt utan piller, tycker ju ändå inte att de funkar. Nästa steg blir att ta propavan kanske då jag inte har så stora problem att somna just nu men vaknar upp under hela natten.

natti

social

Hej!
Helt slut efter en ovanligt bokad och social helg. Igår var det fest med jobbet vilket var jättekul då det även var med respektive och folk från ett annat företag som de äger. God mat och mkt musik och dans. Fick dra mig undan emellanåt och andas lite men gick överlag helt ok och undvek min chef så gott det gick.
Idag har jag haft mina föräldrar här på lite mors dag-middag vilket gjorde att jag var så illa tvungen att städa och få lite ordning i kaoset här hemma. Det var mysigt att ha dem här men som sagt nu e jag helt färdig.
Tur att det bara är en kort jobbevecka.

Hoppas ni haft en skön helg
kram

scones

E så vansinnigt sugen på nybakade scones med smör och ost eller marmelad eller honung. MUMS!!!!! Bara svulla i mig hur många som helst och dricka kall mjölk till.

vill inte ta tag i denna dag

Vill bara dra täcket över huvudet alternativt åka och handla kanellängder och kakor i massor, vill absolut inte ta tag i denna dag och göra det som ska göras, det som måste göras, ser ut som värsta svinstian här hemma och har en totalt ostimulerad hund och ett gräs som måste klippas.
ORKAR INTE!!! Frukosthavregrynsgröten står mig upp i halsen och jag kan knappt hålla upp ögonen.
suck.....

Tack

Tack Elisabeth för att du delade med dig.
Sara din kommentar är utan ord, skriv gärna igen om du vill.

Dags att kravla sig upp ur sängen och in i duschen, är ju faktiskt sol ute så kanske kan ta mig ut i trägårn och fixa lite.
kram

lamotrigin

Lamotrigin heter medicinen och dum som jag är så går jag in på flashback och läser,jag ska ju INTE göra det blir ju värsta nojjig och neggo och vill inte. Känner att jag vill prata med läkaren vad det innebär att äta dessa. Biverkningar etc.
Är så trött på denna trötthet som jag inte vet om den beror på ren trötthet och för lite sömn, att jag äter för lite, att jag är stressad och deprimerad eller om det har med någon/några mediciner att göra.

Tack för era kommentarer... vill gärna höra mer om er 2 som också äter Lamotrigin, har ni ngn blogg ex?


Pillertrillare

Har börjat med en ny medicin... mot bipolär sjdm... ska vara stämningsutjämnande eller nått...kommer inte just nu ihåg vad den heter men tar typ flera veckor innan man är uppe i verksam dos.,.. visst på ett sätt känns det väl bra att trol fått en diagnos och på så sätt en förklaring på mycket men tänk om det inte är sant... tänk om jag inte har bipolär sjdm.... tänk så blir det inget bra av det här heller...utan bara ingenting som med all annan medicin jag provat... eller tänk om det är så att jag HAR bipolär sjdm....hur blir det då...vad innebär det
????????????????????????????????????????

Så äter just nu en massa piller: antidepp(cymbalta), levaxin, sömnpiller(stilnoct el imovane el propavan), den nya medicinen, ibland lite atarax, flourtabletter, vitaminer och så går det åt en hel del alvedon och panodil mot all jvla huvudvärk som ändå inte försvinner.

Ledsen om jag är sämsta bloggläsaren någonsin men just nu är det så jäkla jobbigt med maten och jag blir triggad av minsta lilla stavelse om mat så klarar inte riktigt av att kolla runt just nu. Men tänker så på er alla och hoppas snart kunna uppdatera mig om hur det är med er och inte bara vara självupptagen.

Puss och kram

jobbansökan

Sitter och skriver på jobbansökan/intresseanmälan...brrrr...inte lätt...läskigt.
Hur gör man? Kommer inte ihåg, låter så himla formellt, inte personligt alls, hur ska jag kunna beskriva mig själv på ett bra sätt när jag inte vet vem jag är och när jag inte tycker om mig själv?

Lyckats äta 2 lingongrova med räkost och 2 glas mjölk ikväll och känner faktiskt att jag kommer behålla det, kände mig helt snurrig och som att hela sängen gungade innan jag åt men nu känns det bättre. Måste tillåta mig att äta lite även om det är svårt, men ingen hets idag iaf.

Tack för er stöttning, behövde det.
kram

borde vara glad

Åh borde vara så glad och så lättad, ett stort steg har tagits. Men det enda jag känner är ångest och ånger att jag gjorde det över huvud taget. Jag fixar inte det här. Äter kakor och godis helt hyseriskt och mår illa. Vad fan ska jag ta mig till, vart ska jag ta vägen? Vill bara skita i allt.

styr bort tankarna

I sängen, snart börjar det snurra av Imovanet och förhoppningsvis så får jag en natt med sömn. Vill inte ens tänka på att det är jobb imorn och så fort jag tänker på det måste jag styra tankarna bort från chefen och istället på min fina arbetskamrat för att inte redan gå upp i limningen. Vill inte börja veckan på dåligt humör och får absolut INTE riskera att vara hemma något denna vecka.
Sov gott fina ni
Jenny, nästa vecka blir kanske vår :)

måste dricka vatten

Tillbaka igen, ångesten är borta liksom åskovädret, regnet öser ner ute och jag är tom. Kommer ej klara av att byta jobb, hur ska jag klara det när jag inte klarar av något annat i mitt liv. Tomhet, likgiltlighet, täppt i näsan, trött i ögonen, river i halsen, är jag verkligen helt tom, helt säkert, måste dricka vatten, klarar inget..

måste

Åh ångesten river som f a n och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Vill bara hetsa men rädd för det, ska jag ta en atarax? vill helst inte blir så dåsig då. Åskan ute förstärker min sinnestämning och gör samtidigt att jag inte vill gå ut. Har ringt ett viktigt samtal som kanske kan leda till nått men det var ffa e det som ågnesten slog till ännu mer. Vill hetsa vill äta vill kräkas men vill samtidigt inte hamna i den totala tomhet som det medför. Visst nu när jag knappt äter nått alls är det tvärtom, jag är supersensitiv i mina känslor och det allt känns hundra gånger mer och det är inte heller särskilt trevligt utan gör mig mest irriterad, stressad och orolig.
Känner i hela kroppen att jag kommer köra iväg till affären, vill det, kan inte se någon annan utväg, måste...

Hemma i MIN säng

Hemma i MIN säng efter en helt underbar dag med min fantastiska kör.
Det är så avspänt, odramatiskt, spontant och roligt och jag känner verkligen hur dessa människor stärker mig. De gör att jag känner och det jag känner är inte negativt.
När jag körde hem insåg jag verkligen hur dåligt jag mår på jobbet eftersom jag inte känner något av ovanstående på min arbetsplats tvärtom det är spänt, dramatiskt, kontrollerat och för det mesta inte så roligt. Och jag kunde verkligen känna att så har jag inte alltid känt inför mitt jobb, utan jag har kunnat känna mig avspänd, spontan och glad, det är de senaste åren och då på den arbetsplats jag är idag som det försvunnit. Och jag kunde ändå känna mig lite stark i det för att jag kände att det definitivt inte är en arbetsplats jag kan vara kvar på och känner just nu( alltså just nu ikväll) att jag kan klara av att byta jobb.
Men som sagt jag har haft en skön dag med mkt glädje, tänker inte ens bry mig om att nämna mattankarna för just nu tänker jag bara tänka tillbaka på det braiga :)
Natti natti

Godmorgon

Vaken sedan ganska länge, mina nya sömntabletter gör visserligen att jag somnar bra och de har snabb effekt men jag vaknar så himla tidigt och har värsta hang-overn; torr i mun, lite yr och konstant känsla av att få ont i huvudet. Men följer farbror doktors anvisningar och tar dem tills vi ses. Har ju trots allt haft kanske 3 riktigt bra nätter.
Solen ser ut att skina därute, med tanke på att vi ska paddla kanot idag så hoppas jag på att slippa regn och solen får gärna fortsätta skina.
Ska se ett avsnitt Heroes innan jag försöker kravla mig upp.
Ha en skön dag


Åt h-vete med allt

Längesen sist men har inte klarat av att starta datorn.
Maten går åt h-vete rent ut sagt.
Efter att i över en och en halv vecka hetsat konstant och de fyra sista av de dagarna kräkt mig blå i ansiktet så gick det inte längre.
I måndags kväll/natt slog det över och jag sov knappt nått och när jag vaknade var jag helt knäckt av ångest och över allt jag ätit och kräkts. Så jag tog en atarax, ringde mig sjuk (igen) och sov bort hela dan, var slumrandes vaken vid några tillfällen men ville bara sova.
Sedan dess har jag varit livrädd för mat, vågar knappt äta något alls, vågar inte handla, tänker konstant tom ännu mer än innan på mat vilket gör mig ännu mer rädd.
Idag på kvällen åt jag en rätt ok middag sallad med mkt grönt, nötter och skinka och trots att det gått över tre timmar sedan jag åt så står det mig fortfarande upp i halsen och ger mig panikkänslor. Livrädd för att tappa greppet om maten samtidigt som jag bara längtar till att få slappna av. Är så spänd i hela kroppen av all kontroll att jag blir helt matt i musklerna.
Är på uselt humör, irriterad och arg på allt känns det som, tom min psykolog fick sin del av kakan igår så nu går jag och nojjar mig över att hon inte ska vilja träffa mig mer och det kändes som jag pratade alltför mkt hos sjukgymnasten idag så nu nojjar jag över det också.

Skulle bara vilja sova bort denna helg, samtidigt som jag har stimm i kroppen som gör att jag vill ut, bort, shoppa, köra bil fort, springa (eller nej inte springa kanske...).
Hade jag bara kunnat göra som jag velat i helgen utan press så hade det känts mkt bättre men nu har vi planer med kören både imorn och på söndag... Imorn ska vi paddla och sen ut och äta och det kan man ju inte dra sig ur för då står ju ngn själv med en kanot. Men har i af bestämt mig för att köra så att jag kan komma hem på kvällen och sova i min egen säng.
Och sen på söndag är det sjungande som gäller.
Men känns som sagt bättre sen jag bestämt mig för att köra, visst hade det varit gott med några glas vin men för min psykiska hälsas skull är det nog bättre om jag tar mig hem.

Oj oj långt inlägg förstår absolut om ni slutat läsa för länge sedan men allt behövde få komma ut.
stor kram

tröttsamt

Äter bort allt, mängder med skit, och tror inte jag ska kräkas men vet egentligen att jag kommer göra det, bara det går några timmar så. Äckligt och så tröttsamt

bidde inte så bra senkväll, dumt

Tog mina piller igår vid 22 och 2 timmar senare hade jag fortfarande inte somnat pga att jag bara kunde tänka på alla kakor och chips jag hetsat innan, mådde illa som fan och slutade med att jag kräktes upp allt :(
Tog en ny insomningstabl men var helt speedad efter toabesöket så tog ett tag innan jag somnade.
Lite mer låg idag, trött som attans och vill helst bara ligga kvar i sängen men tvingade mig upp vid tio och har varit ute och fixat i trägårn men att sätta lite fröer och sen tvättat bilen.
Hade ju tänkt redan igår att jag skulle slänga resten av det jag hetsade igår men just nu går det inte. VILL BARA HA!!
Ska försöka hålla ut och ta en leverpastejmacka istället.
Snart iväg på loppis och sen mello ikväll.
kram

EN HEL DAG!!!!!!

Vet ni, idag har varit en dag helt fri från ångest.
En hel dag!!!
Kommer inte ihåg när det hände senast. Känns lite konstigt och nästan lite läskigt men givetvis mest skönt. Känner att jag fått ut så mkt mer av dagen idag och vill för en gångs skull inte att den ska ta slut. Är sååå jäkla trött så det finns inte men känner mig som ett litet barn som bara vill vara uppe liiite till, snääälla ;)
Har dessutom slarvat lite med mina sömnpiller som jag borde tagit för flera timmar sedan men som sagt vill inte sova redan.
Det enda som grusar dagen är att jag trots allt inte kunnat sköta maten utan överätit grovt ikväll, men trots det ingen ångest utan mest mår illa i magen.
Hoppas återigen på en god natts sömn, ska ta mina piller nu.
kram ni fina där ute i cyberspace


torskväll med mello

Tror faktiskt att jag sovit ganska bra i går natt. Jag somnade iaf bra och sov under natten och kanske att mitt humör är liite bättre idag, utan störd sömn och en massa mardrömmar. Känner att den nya medicinen slår på ganska fort, redan snurrig efter knappt 30 min.

Vill ju se om saade går vidare, gillade hans uppträde, synd bara att de bara fick spränga en ruta idag. Hoppas verkligen att han går vidare, var ju skamligt att Anna inte gick vidare förra året får verkligen inte hoppas att det blir en trend.
Han e ju sååå söööööt....
Får man säga så när man e snart 35!!! Skit samma jag tycker han e söt, lite måns zelmerlöw-söt om ni förstår vad jag menar.

Var hos psykologen idag och kändes ok blev lite förvirrad i slutet bara på något hon sa hon ville jag skulle försöka göra men jag förstod inte men kände mig för fånig för att fråga, dumt jag vet men jag var såå trött då så jag tror itne jag hade förstått det bättre ändå så får försöka få bättre klarhet i det nästa vecka.


flängt hit och dit

Godkväll, känner mig lite lullig just nu, ska prova en ny insomningstablett som heter Imovane och tog en för 30 min sedan och den börjar nog verka, hoppas hoppas. Hade varit så skönt att få sova ordentligt.

Tack för er tummhållning och hälsningar, vet inte riktigt hur det gick idag hos doktorn. Men vet man någonsin det? Var nog rätt ok iaf och även han nämnde lite ang bipolär sjd och att vi kanske ska prova en annan medicin längre fram och så då att jag ska bli en riktig pillertrillare för att få ordning på sömnen förhoppningsvis med både Imovane och Propavan, lite läskigt faktiskt och är ffa orolig för hur jag ska må dagen efter. Börjar iaf lite försiktigt idag med Imovane så sparar jag propavan till helgen.

Varit generellt sett en rörig, splittrad och stressig dag med mkt flängande hit och dit i sista stund och det märker jag direkt att det sätter sig på puls och andning. Ångesten kommer till ytan.

Var på fölsekalas hos fin vän och fick sån god mat och efterrätt, ville egentligen äta mkt mer än vad jag gjorde och helst gärna ta med mig resterna hem och fortsätta äta. Men det gjorde jag såklart inte utan jag granskade noggrant hur mkt de andra tog innan jag tog.
Har maniskt tänkt på mat resten av kvällen men hade bara en liten bit vetebröd som snabbt försvann, alltför snabbt, kände knappt smaken. Önskar så att jag haft mer och att jag orkat åka och handla fast samtidigt glad att jag aldrig kom iväg till affären.
¨
Nu e iaf gaddarna borstade och kisarna ska bli utsläppta för natten.
kram

vaarm och trööött

Har lite oväntat idag fått en tid till min läkare imorn, lite jobbigt och nervöst. Vet inte riktigt vad jag ska säga, tur jag har min blogg och min aktivitetsdagbok att luta mig mot annars hade jag inte kommit ihåg nått känns det som. Är trött som satan ikväll och hoppas verkligen på en god natts sömn.
Haft en ganska tuff och stressig och ffa varm dag på jobbet och har känt hur det har satt sig på humöret. Fram till ca 15 kände jag mig som ett irriterat bi med fruktansvärt lågt självförtroende som irriterar sig på det mesta och inte tycker att jag duger nått till alls.
Hoppas som sagt på att få sova gott inatt, har svårt bara att hålla ögonen öppna nu, vilket iof känns som ett gott tecken då kanske jag hinner somna innan tankarna kommer.
Håll tummarna för mig imorn, snälla


funktionsfel

Hade skrivit ett inlägg igår, ja tom 2 gånger men ni som har blogg.se vet kanske att det var lite struligt igår så inget inlägg kom med. Inte för att det var något livsavgörande som stod skrivet men det var ändå lite frustrerande när man skrivit av sig och så bara försvinner det. Precis som det aldrig funnits.

Inte så mkt att tillägga idag egentligen, har ätit bort varje uns av känsla av dagen. Ätit konstantsedan jag kom hem, äckliga mängder. Allt för att slippa känna efter eller tänka för den delen.
Men nu e maten slut och det känns som grus i ögonen. Tycker jag är så konstant trött hela tiden. Alltså jag håller igång på dan men så fort jobb e slut så e jag riktigt sovetrött men så kan jag inte somna på kvällarna trots stilnoct.
Men har ju lovat läkarn att ta stilnocten varje kväll för att se om de ändå kan hjälpa lite....not...
Men jag är duktig flicka och tar mina antidepp och mina stilnoct varje dag som doktorn ordinerat.

Tänk om man någon gång kunde känna sig duktig.

mardröm

Usch haft sån mardröm inatt, eller snarare nu på morgonen då jag vaknade av den. Om jobb och min chef och det var så hemskt, stressigt, ledsamt, förnedrande och jag har vaknat med hjärtat dunkandes i halsgropen. Försöker andas lugnt och djupt. Usch vad jobbigt särskilt eftersom det är sanna känslor. Svårt att bli av med. Vad ska jag göra? Har ett samtal jag tänkt ringa länge men vet inte om jag klarar av det, vet inte om jag klarar av de ev konsekvenser som blir av samtalet. Ont i magen, bröstet, trött i ögonen har trol gråtit i sömnen.
Bästa T ringde för en liten stund sedan och vill ha med mig på utflykt och det är klart jag ska men just nu är det såå jobbigt bara att tänka tanken att gå upp ur sängen.
Snälla Gud giv mig kraft och vägledning.


svansen mellan benen

Lite mkt folk i stan om jag ska vara ärlig, kände mig lite som min vovve som mest gick med svansen mellan benen och orolig blick. Men det gick ganska bra iaf.
Varit ute i trägårn och röjt sen jag kom hem.
Nu ikväll kan jag väl känna att mitt humör sjunkit en hel del, har inte gjort det bättre av att jag inte ätit någon riktig mat idag utan bara chips kakor godis kanelkrans. Usch vad äckligt och ont i huvudet har jag fått av det också.
Hade ändå faktiskt haft lust att hitta på nått ikväll men alla mina vänner är på annat håll.
Rullgardinen är nerrullad, vattenspridaren e på i trägårn, vovven sussar gott berdvid mig i sängen och snart jag hoppas jag på att göra det samma. Stilnoctdags om 40min.

solen skiner lite mer idag

Ursäkta för deppinlägget igår.
Känns bättre idag, idag vill jag leva :).
Sovit rätt ok ffa lyckades jag somna om i morse och fick 1,5 extra timmars sömn vilket kändes i hela kroppen och ffa på humöret.
Ska kryss i taket åka in till stan idag, typ första gången på flera månader.
Hoppas solen skiner på er idag också.
Stor kram

vill bara sova

All min vilja är som försvunnen. Har nästan konstant lite ont i huvudet, torr i munne, besk smak oavsett vad jag äter och är såå trött men sover jättedåligt och lite. Vill inte gå i terapi mer, vill bara fixa min legitimation och sedan avsluta allt. Orkar inte mer, blir så trött och får så ont i huvudet av allt. psykolog, läkare, sjukgymnast och så nu senast akupunktur. Allt jättebra men jag är så trött, snälla kan jag inte få lov att sova. Känns inte som om sömntabletterna hjälper längre blir bara dåsig och får ont i huvudet av dem.
Helg men bryr mig inte, vill bara sova men orkar inte ens göra det. Stirrar in i datorn.

två dagar ska jag väl klara

Varit uppe tidigt idag och hos sjukgymnasten kl 08 och nu är det tänkt att jag ska till jobbet.
Kändes bra hos sjukgymnasten trots en liten ångestkänning men med hjälp av henne blev det lugnt igen.
Vill bara ligga i sängen men ska snart resa mig och ge mig iväg till arbetet.
Två dagar ska jag väl klara av utan att få ångest och bryta ihop.
Blir inte riktigt klok på min psykolog om hon vill träffa mig eller inte. Nu var hon sjuk idag när jag hade en tid inbokad och det kan hon ju inte hjälpa men när jag pratade med henne i tisdags och även innan så har det varit mkt prat om hur vi ska fortsätta och om jag ska gå både till henne och sjukgymnast och läkare. Gör mig lite förvirrad och ledsen.
Hoppas ni har en bra torsdag, kram

soooov

Tog halv stilnoct för en timme sen men känner inget alls, bara torr i mun. Ska vara hos sjukgymnasten kl 8 imorn bitti så måste sova. Ska kanske börja med att stänga ner datorn så kanske jag somnar lättare, eller hur.
sov gott

Akupunktur

Oj oj oj... fick världens bryt och ångestattack igår när jag stod i duschen. Visste inte vart jag skulle bli av och hade väldigt mörka tankar.
Ringde tillslut till psyk(där jag går) och fick prata med en sjuksköterska och sedan min psykolog som var ledig just då. Begav mig ut i skogen med vovve och psykologen i luren och bröt ihop totalt, tårarna bara sprutade och jag kunde inte andas. Pratade lite om psykakuten, bland allt annat men tillslut kände jag efter ca 50 minuter att det var lite lugnare och jag kunde andas igen.
Fruktansvärt otäckt och hade jag bara haft tillräckligt med piller hemma hade jag säkert tagit dem om jag inte ringt.
Vi bestämde iaf att om jag inte mådde bra idag heller och inte klarade av att köra till jobb så skulle jag komma in och få akupunktur vilket tydligen kan hjälpa mot ångest.

Trodde verkligen att jag skulle klara av att köra till jobb idag men under morgonen blev ångesten bara värre och värre ju mer jag tänkte på jobb och hur det är där.
Fick tid till akupunktör kl 10 och satt där ca 1 h. Och det hjälpte faktiskt, helt otroligt egentligen, fattar inte riktigt hur det gick till. Men från att knappt ha kunnat andas och haft skyhög puls så kände jag efter ett tag att kroppen lugnade ner sig. Är det någon som provat det?
Ska träffa honom 2 gånger i veckan i ca 5 veckor. Kanske kanske att det kan hjälpa.
Helt färdig nu efter att ha pratat med min chef och berättat lite lite av sanningen och pratat med mina bästa vänner.
Behöver nog vila lite.
Stor kram till er från sänghalmen

vad gör jag?

Vad gör jag? vad gör jag här i min säng? varför är jag inte på jobbet? fattar inte. Fick ingen lättnad av ataraxen idag, ville ju bara sova bort dagen men kände aldrig av den så har varit vaken i timmar. Varför är jag så här? hur är jag? Varför är jag inte upp och lever livet idag, varför känns det så svårt att komma upp? Varför vill jag inte? Skulle vilja till kören ikväll då har uppträde och fick ett sådant gulligt sms av en körkompis som sa att de inte klarar sig utan mig ikväll. Vill inte eller? Får jag lov när jag varit hemma i 2 dagar? Förstår inte. Stirrar in i datorn på olika tvserier i timme efter timme för att försvinna från alla frågor, försvinna från verkligheten, försvinna från mig själv.
Förstår inte

...

Fullproppad med mat, bullar...lung trött

Psykakuten?

Inge bra alls idag, kanske sjukskrivning ändå är min enda utväg för just nu har jag bara en tanke i mitt huvud och den går inte ens att äta bort. Vart vänder man sig e kontorstid om man behöver prata med någon, hur funkar psykakuten? Är de tngn som har erfarenhet av psykakuten i hbg om de är snälla där?
Ångesten river i mig och bara tanken på mat får mig att må illa, ska jag ta en atarax igen och sova bort hela dygnet?

16:17

klockan är över 4 på em och jag ligger i sängen fortfarande, hemma från jobb idag. Har ännu inte ätit nått idag, tog en atarax i morse vid 8 och sov till 2. Fantiserar om godis, daim och pizza men klarar inte ens av att ta mig in i duschen. Inte så mkt ångest egentligen, eller deppighet heller för den delen bara ingen ork alls över huvud taget eller vilja. Stänger bara av.

ångest

Kroppen fylld av ångest och jag blir inte av med den. Försökte med övningar från sjukgymnasten, funka inte, ställde mig och diskade och städade och tvättade, funkade inte, försökte andas igen, funkade inte, ÄTIT, funkar, suck! Snart vet jag ju att den kommer smygande igen men en liten stunds respit har jag fått iaf. Funderar på att ta en atarax och gå och lägga mig igen men borde ge mig ut med vovven som pockar på min uppmärksamhet. En sak i taget, en sak i taget.

Valborg

Hade en superdag igår, nästan så att jag kände mig mänsklig igen eller iaf att jag fått en dags semester från allt. Städade och fixade inför kvällen och sen fick jag sällskap av min bästa T när det var dags för handlandet, vilket var skönt. Och sen hade jag och T några underbara timmar själva ihop (vilket vi inte haft på år och dar) innan resten kom. Det var en sån skön kväll med god mat och skön stämning. Tror säkert att det gjorde sitt till att de vet om det mesta så jag behövde inte känna att jag skulle behöva köra med något falskspel utan kunde vara mig själv.
Sen har natten varit lite tuff, jag har iof sovit gott på min stilnoct men jag har drömt en massa bla annat om att jag träffade en man vilket gjorde mig lite ledsen när jag vaknade och insåg att jag var själv. Fast å andra sidan så är det första gången på lång tid som jag över huvud taget tänkt på det andra könet och saknat det, kanske det kan göra att jag vill ut i världen lite mer.
Sen somnade jag om och drömde mardrömmar om mörker, rädsla, maktlöshet och ilska, det slutade med att jag var på en psykavdelning och satt och bara vaggade fram och tillbaka i försök att kunna andas.
Känner mig helt slut och skulle vilja sova lite till.
Hoppas ni haft en underbar Valborg och glöm inte deklarera innan imorn.
kram


RSS 2.0