svårt även med kärlek i sitt liv

Har det lite svårt just nu. Å ena sidan är det bra att vi umgås hela tiden och att vi samåker vilket innebär att det inte finns några möjligheter att köpa godsaker. Men detta är också väldigt frustrerande och gör att jag tar varje tillfälle i akt att släppa loss vilket ger så fruktansvärda konsekvenser och allt går åt hvete.
Hur gör jag? Hur gör ni? Hur avdramatiserar jag det? Försöker hela tiden göra rätt men orkar så ofta inte stå emot, framför allt på jobb. Där har vi fri tillgång till bröd, smör och pålägg: Mina största triggers!!
Är så lycklig och känner mig så älskad men jag får liksom ingen break. Och så har jag ju gått upp i vikt också men det sa jag väl sist. Inte roligt alls men har lite gett upp även om jag försöker hitta styrka och mod att stå emot allt gott att äta. Hade ju hoppats att kärleken skulle göra underverk men så är det ju uppenbarligen inte. Visst det finns inga tillfällen att hetsa eller kräka men det betyder inte att jag vill det mindre.
Hoppas ni har det bra där ute.
Kram

Kanelbullar

I min vildaste fantasi kunde jag inte ana att det skulle finnas en sådan underbar man som min man.

Innan idag var vi på Väla och som alltid blev jag lite stressad där, ffa när jag skulle ta beslut om jag skulle ta det ena eller det andra paret skor. Kände riktigt hur jag började ladda upp. Så gick vi till IKEA och skulle ta en korv men i samma sekund som vi kom dit och jag kände doften från all mat och nybakta kanelbullar så hade jag bara en sak i huvudet. Hur skulle jag på något sätt komma undan honom och få äta allt. Vi tog en korv men det triggade bara igång det ännu mer så när vi gick runt på varuhuset mådde jag riktigt dåligt. Men så sa jag som det var till A och vi pratade en del om det och han försökte verkligen komma på en bra lösning på problemet. Hans ide var att vi skulle äta det tillsammans istället. Inte bara trycka bort alla känslor och göra det "förnuftiga" och nyttiga utan faktiskt tillåta att det var jobbigt och stressigt just då och att maten ändå kunde fylla en funktion för att må bättre. Så vi åt några kanelbullar och damsugare tillsammans i lugn och ro och med långt emellan. Såå gott och jag kunde njuta och ffa det gav ingen ångest.

Visst nu några timmar senare kan jag väl känna att det kanske var onödigt då vi ju faktiskt ska äta middag också och så blev det inte av att vi spelar squash idag men det är inte överväldigande och jag har inte panik över det. Vi ska ändå äta middag som planerat och imorn ska vi spela squash istället.

Känns som det finns hopp nu när jag har A i mitt liv. Han får mig att må så bra och han hjälper mig kollosalt.

Heeeej

Hej go vänner, riktigt länge sedan nu.
Har inte haft så mkt tid eller eg behov att skriva något. Har en man i mitt liv nu som tar hand om mig och lyssnar på allt. Inte så att jag mår sådär jättestrålande precis ffa inte med min kropp som har totalt förfallit nu. Men försöker än en gång ta nya tag och minska ner på mackorna och så spelar vi squash två gånger i veckan, riktigt roligt faktiskt. Men det är inte kul att göra det i träningskläder som sitter tight. Har börjat göra lite mer situps och så men än så länge får det mig bara att känna mig ännu fetare då jag bygger muskler snabbare än jag förbränner fett vilket innebär att jag faktiskt ökar mitt magomfång för tillfället. Men får inte ge upp men är så hemskt när man inte har några byxor som passar.
Haft det lite tungt på jobb på sistone och inte velat gå dit alls men har givetvis gjort det ändå och nu äntligen känns det som det vänt och det är roligt att jobba igen. Hade jag inte haft A hade jag säkert varit hemma från jobb mer än en gång den senaste tiden. Han är så fantastiskt bra på alla sätt och han gör mig så lycklig :)

RSS 2.0