Kanelbullar

I min vildaste fantasi kunde jag inte ana att det skulle finnas en sådan underbar man som min man.

Innan idag var vi på Väla och som alltid blev jag lite stressad där, ffa när jag skulle ta beslut om jag skulle ta det ena eller det andra paret skor. Kände riktigt hur jag började ladda upp. Så gick vi till IKEA och skulle ta en korv men i samma sekund som vi kom dit och jag kände doften från all mat och nybakta kanelbullar så hade jag bara en sak i huvudet. Hur skulle jag på något sätt komma undan honom och få äta allt. Vi tog en korv men det triggade bara igång det ännu mer så när vi gick runt på varuhuset mådde jag riktigt dåligt. Men så sa jag som det var till A och vi pratade en del om det och han försökte verkligen komma på en bra lösning på problemet. Hans ide var att vi skulle äta det tillsammans istället. Inte bara trycka bort alla känslor och göra det "förnuftiga" och nyttiga utan faktiskt tillåta att det var jobbigt och stressigt just då och att maten ändå kunde fylla en funktion för att må bättre. Så vi åt några kanelbullar och damsugare tillsammans i lugn och ro och med långt emellan. Såå gott och jag kunde njuta och ffa det gav ingen ångest.

Visst nu några timmar senare kan jag väl känna att det kanske var onödigt då vi ju faktiskt ska äta middag också och så blev det inte av att vi spelar squash idag men det är inte överväldigande och jag har inte panik över det. Vi ska ändå äta middag som planerat och imorn ska vi spela squash istället.

Känns som det finns hopp nu när jag har A i mitt liv. Han får mig att må så bra och han hjälper mig kollosalt.

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Applåd!!!:)

2013-04-07 @ 18:35:27
URL: http://osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Helle

Vad jag blir glad för din skull Linda! Och jag tycker att det var en kreativ lösning, långt bättre än att kasta i sig bakverken med ångesten rivandes i kroppen. Bra gjort! Det låter kul med squash - själv funderar jag på att prova på tennis.

Kram

2013-04-07 @ 18:58:39
URL: http://helleshorna.blogspot.se/
Postat av: Anni

Det verkar vara en riktig pärla som du lagt vantarna på:-)! Men jag tycker att du skall berömma dig själv också. Att du är modig nog att dela med av dina problem och tankar är en förutsättning för att han skall kunna hjälpa. Ni är ett bra team, helt enkelt.
Kram på dig!

2013-04-10 @ 13:23:25
URL: http://www.anniahven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0