sliten efter en underbar vecka

Sliten idag. Trots att det den senaste veckan hänt en massa kul så är jag sliten nu. Hänt saker hela tiden och inte mkt tid över för återhämtning. Struntade i kören idag och är hemma och myser istället. Behövde det, bara få lov att vara lite. Hade jag bara gått på känslan hade jag endast haft sällskap av en massa överätningsskit. Så sugen på allt. Men kände efter lite till och frågade om inte A ville komma och hålla mig sällskap vilket han ville. Så sitter nu i soffan och lutar mig mot honom och försöker ignorera suget, går mkt lättare med honom här,
 
Har en helt underbar helg bakom mig. Vi skulle till Malmö för att se Tutankamon-utställningen och sen stanna över på ett hotell. Blev överraskad av ett jättefint hotell(typ det finaste i Malmö) och sen när vi kom till rummet trillade jag nästan omkull. Det var värsta sviten smyckat med rosenblad, champagne, choklad och frukter. Helt underbart, kände mig så älskad. Kan ju bara säga att vi inte gick från rummet på några timmar....
 

mackor

Nä nu får det vara slut med alla mackor, äter nästan en halv limpa per dag, bara på jobb. Så gott men samtidigt ganska äckligt.

kärlekssug

Det går inte så bra med min no carbs... i helgen har det gått toppen med maten när jag varit med A men så är det vardag igen och på jobbet svämmar det över av bröd smör ost marmelad kakor och godis. Jag kan bara inte hålla mig ifrån det är så vansinnigt sugen och gott är det också. Mår inte så värst dåligt av det heller.
Pratade lite med en arbetskamrat om mitt sug och hon sa att hon tror det har med att göra att jag är kär. Då får man ofta ett större sug. Vet ni hur skönt det kändes att höra.... Det är helt normalt att känna såhär när man är kär. Det är INTE äs som spökar (inte bara iaf) det är sådant som händer många med eller utan äs.

Fick svar från min psykolog och hon blev jätteglad för min skull och berättade dessutom att hon ser på orkiden hon fick av mig varje dag och tänker på mig då :) jättgulligt av henne att skriva så tycker jag.

Nu ska jag kika in till er, känns som evigheter sedan men blir inte att jag internetar så mkt nu.
Kram

no more carbs

Har sedan förra veckan totalt överätit nästan varje dag men i dag har jag nått totala toppen eller snarare botten. Fy fan vad jag ätit en massa har så jäkla ont i magen nu och vill bara en sak men ska inte. Nu får det vara stopp. Inga mer kolhydrater i form av hela limpor med smör och ost, kakor, bullar och godis. Vågar inte dricka vatten för då blir det för mkt, då kommer det rinna över. Ändå känner jag hur hela kroppen skriker efter vätska. Får nog vila lite och sedan satsa på att få i mig lite vatten.
 
Har sänkt ner lite på Lamotriginet den senaste veckan och även det verkar fungera :) Ska pausa lite i att sänka Zeldoxen nu, behöver nog få lite stabilitet och inte utmana ödet för mkt. Just nu känns det toppen(trots all överätning) och vill att det ska få vara så. Hoppas sänka Lamotriginet till 300 mg men det får ta sin lilla tid.
 
Har tänkt att skriva ett meil till min psykolog och berätta att jag har träffat en man och är lycklig. Tror hon blir glad för min skull.

överväldigande känslor

Har varit en omtumlande helg med nästan för mkt känslor. Blev för överväldigande i lördagskväll och mådde jättedåligt, drog mig undan och ville ingenting. Förstod då inte heller vad det vad som hände. Som om alla bra känslor bara försvann. Sen hjälpte jag ju till genom att äta konstant på kvällen. Inte för att det var gott utan bara för att få bort allt. Fick pratat lite med mannen när vi gick och la oss och sen kändes det bättre. Var skönt att jag ändå kunde förstå vad som hänt och att det inte var så att mina känslor försvunnit för honom. Sen blev det något liknande igår men då vet jag att det var pga att jag blev stressad och irriterad över att min nya dator inte fungerar som den ska.
Toppen och bottenhelg, men mest toppen.

brunch

Ställde till det för mig igår när jag väntade på att tiden skulle gå. Blev en ångestfylld överätning. Kräktes dock inte vilket kändes som en seger efter veckan som gått.
Sen fick jag träffa min man och sedan dess har allt bara känts bra. Var lite jobbigt ett tag innan idag när vi åt brunch men det gick över snabbt. Det var jättegott och jag njöt massor.

Förresten så är jag nere på halva dosen Zeldox nu och det känns toppen. Äter nu bara 40 mg :)

vill bara att tiden ska gå

Ledig idag vilket var skönt fram till nu när jag gjort allt jag tänkt mig göra. Vad ska jag göra nu? Känner inte alls för att slappa och sätta mig med en bok eller nått. Vill bara att tiden ska går så att det blir kväll och jag kan träffa min man. Solen skiner ute och det sista jag vill är att ge mig ut. Vill bara att tiden ska gå....fort.
Äter lite yoghurt då jag börjar känna mig lite hungrig och ska kika runt till er en stund.

inte fallit dit idag

Idag känns det mkt bättre, inte fallit dit idag iaf. Har inget sug efter det heller.
Imorn är jag ledig vilket ska bli skönt. Ska ta sovmorgon och ta en ordentlige städomgång i huset, känns som evigheter sedan. Har bara skrapat på ytan den senaste tiden. Hoppas tiden kommer gå fort för sent imorn kväll ska jag träffa min man :) Mår så otroligt bra när jag är med honom.

sug

Åhhhh är så vansinnigt sugen, vill bara ha en total överätning.Vill äta allt, ALLT. Sviterna från igår sitter kvar och gör bara att jag vill falla dit igen. Men ska inte. Har unnat mig 5 dadlar men sen får det vara nog med sötsaker nu ska jag äta äggmackor och makrill.
 
Och så har jag gjort det igen. Fan också fan vad jag förstör för mig själv. Och inte gör det saker och ting bättre med min man heller, blir helt konstig och känslokall av hetsen och kräkningen. Bryr mig bara inte och det ger mig panik. Försöker intala mig att det bara är äs som ställer till det för mig och att jag egentligen har känslor för honom. Men just nu känner jag mig mest tom.

nya tag imorn

Haft en toppenhelg med mkt mys och kärlek. Känn så jäkla bra. Och så idag när jag är själv för första gången på flera dagar så skiter det sig totalt med hets och kräk. Så jäkla onödigt. Men det ska inte förstöra allt nya tag imorn. Tror det beror på både på att vi haft det körigt på jobb och att jag redan saknar min fina man. Vi ska inte ses förrän på fredag och det känns så långt bort. Men det är väl bra att sakna varandra då känns känslorna mer.
 
Anni om du läser detta får du gärna skicka ditt lösenord, saknar att läsa din blogg.

RSS 2.0