överväldigande känslor

Har varit en omtumlande helg med nästan för mkt känslor. Blev för överväldigande i lördagskväll och mådde jättedåligt, drog mig undan och ville ingenting. Förstod då inte heller vad det vad som hände. Som om alla bra känslor bara försvann. Sen hjälpte jag ju till genom att äta konstant på kvällen. Inte för att det var gott utan bara för att få bort allt. Fick pratat lite med mannen när vi gick och la oss och sen kändes det bättre. Var skönt att jag ändå kunde förstå vad som hänt och att det inte var så att mina känslor försvunnit för honom. Sen blev det något liknande igår men då vet jag att det var pga att jag blev stressad och irriterad över att min nya dator inte fungerar som den ska.
Toppen och bottenhelg, men mest toppen.

Kommentarer
Postat av: anni

Skönt att det bra vägde över iaf. Kram

2013-01-15 @ 15:40:55
URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Osynliga bekännelser

Det är ju lite så med känslor. Det är inte precis en jämn ström hela tiden. Utan de far lite som de vill. Fram och tillbaka. Så är det med mig i alla fall.
Kram!

2013-01-15 @ 16:26:50
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Helle

Även positiva känslor kan bli överväldigande och då är det lätt hänt att man tillgriper sina dåliga rutiner och förlitar sig på matens omedelbara tröst. Fint ändå att helgen varit övervägande bra!

Kram

2013-01-15 @ 18:05:24
URL: http://helleshorna.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0