Valborg

Hade en superdag igår, nästan så att jag kände mig mänsklig igen eller iaf att jag fått en dags semester från allt. Städade och fixade inför kvällen och sen fick jag sällskap av min bästa T när det var dags för handlandet, vilket var skönt. Och sen hade jag och T några underbara timmar själva ihop (vilket vi inte haft på år och dar) innan resten kom. Det var en sån skön kväll med god mat och skön stämning. Tror säkert att det gjorde sitt till att de vet om det mesta så jag behövde inte känna att jag skulle behöva köra med något falskspel utan kunde vara mig själv.
Sen har natten varit lite tuff, jag har iof sovit gott på min stilnoct men jag har drömt en massa bla annat om att jag träffade en man vilket gjorde mig lite ledsen när jag vaknade och insåg att jag var själv. Fast å andra sidan så är det första gången på lång tid som jag över huvud taget tänkt på det andra könet och saknat det, kanske det kan göra att jag vill ut i världen lite mer.
Sen somnade jag om och drömde mardrömmar om mörker, rädsla, maktlöshet och ilska, det slutade med att jag var på en psykavdelning och satt och bara vaggade fram och tillbaka i försök att kunna andas.
Känner mig helt slut och skulle vilja sova lite till.
Hoppas ni haft en underbar Valborg och glöm inte deklarera innan imorn.
kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0