lamotrigin

Lamotrigin heter medicinen och dum som jag är så går jag in på flashback och läser,jag ska ju INTE göra det blir ju värsta nojjig och neggo och vill inte. Känner att jag vill prata med läkaren vad det innebär att äta dessa. Biverkningar etc.
Är så trött på denna trötthet som jag inte vet om den beror på ren trötthet och för lite sömn, att jag äter för lite, att jag är stressad och deprimerad eller om det har med någon/några mediciner att göra.

Tack för era kommentarer... vill gärna höra mer om er 2 som också äter Lamotrigin, har ni ngn blogg ex?


Kommentarer
Postat av: Sara

2011-05-28 @ 09:22:43
Postat av: Elisabet

Jag skrev igår, har samma medicin sen typ mars. Läkaren sa att det var en medicin som har testat ovanligt mkt eftersom den länge har getts mot epilepsi, även till små barn, och att den ger relativt få biverkningarna. Trappar man upp enligt schema så är risken för de läskiga hudutslagen väldigt små. Jag läste en hel del och nojade en del, men mest på läkarsidor och forum för bipolära. Där skriver de om både biverkningar och för en del jättebra effekt. Jag blev lite tröttare i början med huvudvärk, men äter somatiska mediciner också så det var nog en kombination. Nu mår jag oftast bättre, dippar ibland särskilt när jag är själv hemma en dag, men mycket bätte ändå. Lycka till!

2011-05-28 @ 09:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0