flängt hit och dit

Godkväll, känner mig lite lullig just nu, ska prova en ny insomningstablett som heter Imovane och tog en för 30 min sedan och den börjar nog verka, hoppas hoppas. Hade varit så skönt att få sova ordentligt.

Tack för er tummhållning och hälsningar, vet inte riktigt hur det gick idag hos doktorn. Men vet man någonsin det? Var nog rätt ok iaf och även han nämnde lite ang bipolär sjd och att vi kanske ska prova en annan medicin längre fram och så då att jag ska bli en riktig pillertrillare för att få ordning på sömnen förhoppningsvis med både Imovane och Propavan, lite läskigt faktiskt och är ffa orolig för hur jag ska må dagen efter. Börjar iaf lite försiktigt idag med Imovane så sparar jag propavan till helgen.

Varit generellt sett en rörig, splittrad och stressig dag med mkt flängande hit och dit i sista stund och det märker jag direkt att det sätter sig på puls och andning. Ångesten kommer till ytan.

Var på fölsekalas hos fin vän och fick sån god mat och efterrätt, ville egentligen äta mkt mer än vad jag gjorde och helst gärna ta med mig resterna hem och fortsätta äta. Men det gjorde jag såklart inte utan jag granskade noggrant hur mkt de andra tog innan jag tog.
Har maniskt tänkt på mat resten av kvällen men hade bara en liten bit vetebröd som snabbt försvann, alltför snabbt, kände knappt smaken. Önskar så att jag haft mer och att jag orkat åka och handla fast samtidigt glad att jag aldrig kom iväg till affären.
¨
Nu e iaf gaddarna borstade och kisarna ska bli utsläppta för natten.
kram

Kommentarer
Postat av: S

Skönt att det gick ok hos läkaren och att du fick medicin som troligen hjälper sömnen mer. Själv fick jag nyligen bekräftat att jag antagligen har en form av bipolär sjd och en annan typ av medicin som verkar fungera mkt bättre än SSRI, om det är det du har hoppas jag att du får veta det så att du kan få rätt medicin, annars kan man ju må sämre istället för bättre. kanske behöver du en kombination av flera också. Kram!

2011-05-11 @ 21:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0