spiral

Var och fick insatt en spiral igår och måste säga att jag kan inte komma ihåg att jag varit med om något så obehagligt innan. Gjorde riktigt ont.
 
Var hemma igår då jag mådde så dåligt efter att jag kräktes och hade som sagt jäkligt ont. Hemma idag med med lite dåligt samvete, alltid lika svårt tycker jag att vara hemma när man inte känner sig dödssjuk.
 
Min älskade är också hemma idag med huvudvärk. Dubbla känslor inför det. Var inte riktigt beredd på det utan såg framför mig en dag ensam. Inte så att jag skulle göra något särskilt men bara vara själv. Klart lite jobbigt kändes det då jag hade i mina tankar att passa på att äta lite för många honungmackor. Vi pratade lite om det och jag kände i hela kroppen hur jag sårade honom. Vill ju egentligen vara med honom hela tiden men behöver nog vara lite själv också. Känns ibland som vi är klistrade till varandra vilket ju inte är bra att känna så men det är bara det att jag måste lära mig att göra saker för mig själv även om han också är hemma. Blir nog bättre när vi bor ihop på riktigt och han känner sig mer hemma här och kan göra saker själv. Vill ju verkligen inte göra något som gör honom ledsen. Blandade känslor ang hur dagen blev eller blir. Nu ligger vi iaf i sängen tillsammans och det känns mysigt och helt rätt. Älskar honom så.

Lite tankar

Vet inte vad jag ska ta mig till. Har så svårt att acceptera min kropp som den är nu. Äter bra för det mesta inte för mkt och inte för lite. Vi lever sunt med minst en timmes promenad om dagen och så gör jag styrkeövningar några gånger i veckan. Ändå går jag upp och blir bara mer och mer slapp känns det som. Funderar på om jag kanske ska prova att öka Levaxinet lite då jag känner mig lite tröttare än vanligt, går på toa kanske max var 3e dag och är inte direkt hungrig. Jo det ska jag nog göra. Bara lite men kanske det kan göra att jag mår bättre.

Ska till gyn imorgon och förhoppningsvis sätta in en spiral då. Eller förhoppningsvis, lite skrämmande är det men tror det är det bästa alternativet ändå.

På onsdag väntar tandläkaren och det är alltid nervöst men med tanke på att jag inte kräkt på evigheter så känns det ändå ok, inte så rädd att där ska vara förslitningar.

Håller på att försöka sänka Zeldoxen igen och än så länge fungerar det bra, är nere på 30 mg och tänker sänka den ytterligare imorgon till 20 mg. Hade varit så skönt att bli av med iaf en medicin.

brottas

Brottas med ångesten inför att ha ätit lite för många ( i mitt tycke) våfflor med grädde och sylt och dessutom vill jag bara ha mer, helst lite (läs mkt) smågodis. Försöker hålla mig lugn och inte låta det ta över för mkt eller visa A då jag inte klarar av hans sympati just nu. Fast egentligen vet jag ju att det blir bättre om jag bara öppnar mig för honom.

gravid? nej :)

Borde vara glad just nu då jag inte är gravid som vi misstänkte men sitter uppe och kan inte somna om då jag har världens mensvärk. Har så jvla ont!!
Vi pratade lite fram och tillbaka om hur vi skulle göra om jag var gravid. Å ena sidan är jag trots allt 36 och man vet ju inte hur länge man kan få barn men å andra sidan är varken jag eller A mogna för barn tillsammans än efter att bara varit tillsammans i några månader. Sen är jag inte hundra på att jag vill ha barn och dessutom så läste jag bipacksedlarna på Zeldox och Lamotrigin och båda två kan ge missbildningar. Det var det som fick oss att bestämma oss för att ta bort det i så fall. Inte roligt men skönt att vi var överens och bestämt oss.
Men nu behöver vi inte tänka på att ta något beslut vilket givetvis är jätteskönt.
Ska börja försöka trappa ut Zeldoxen mer känns läskigt med dessa mediciner som kan påverka ett foster på det sättet. Lamotriginet gör dessutom att jag inte kan äta p-piller då de kan minska effekten av hormonella preventivmedel. Ska till gyn om en vecka för att prata om vad som skulle kunna passa mig.
Lutar väl åt spiral, någon som har erfarenhet av det?
 
Hoppas ni sover gott där ute,

1a maj

Han är så snäll och vill bara göra rätt. Men vad säger man? Vet ju inte själv vad som är rätt att göra. Ena dagen kan det vara bra att ge efter för lite sug för att avdramatisera det men nästa dag kan det vara katastrofalt. Hade en jobbig jobbdag i måndags med mkt stress och en hel del irritation så var inte på topp precis när han hämtade mig sen började vi prata om en sak som oroat oss båda och som vi inte riktigt kunde på något avslut på. Slutade med pizza och smågodis i ett rafllande tempo vilket resulterade i att jag bara stängde av totalt, all oro försvann men istället kände jag mig så arg och besviken på allt och alla. Så dumt det blir men det är fasiken inte lätt att göra rätt ffa inte när man ska försöka tänka på att göra rätt hela tiden och dessutom instruera någon annan till att göra rätt.

Har iaf haft en helt underbar dag idag ute i solen. Vi har varit på Söderåsen och promenerat i 3 timmar inkl picknick och sen avslutade vi allt med en glass i solen. Fantastiskt :)

RSS 2.0