Nått hemskt har hänt!!

När jag körde hem från jobbet idag körde jag över en katt!!!! Den bara dök upp från ingenstans och jag hade inte en chans att väja eller stanna. Den dog nästan direkt vilket i och för sig var tur. Men så hemskt och en tjej(tonåring) kom utspringande och blev helt hysterisk. Och jag kunde inte göra någonting för att trösta henne, hon sprang bara iväg med katten. Känner mig så tom och känslolös, helt tom. Väntar fortfarande på att det ska komma någon sorts reaktion fast samtidigt är jag beredd på att jag inte kommer känna något alls, för så brukar det vara. Kommer däremot säkert drömma en massa inatt.

Usch, vet ju hur hemsk det är att ens kise blir överkörd. Hade själv en katt som blev det för två år sedan och det var fruktansvärt, jag var helt förstörd. Och det har jag orsakat idag, jag som kör så försiktigt tycker jag men jag hann verkligen inte reagera innan jag körde över den. Det gick så snabbt. Trodde verkligen aldrig att jag skulle råka ut för det.

Ska kela mycket med mina kisar idag..

söndag kväll

Är så trött efter en intensiv helg.
Var helt underbart i Göteborg, solen sken och allt bara flöt på så bra. Vi åt och drack gott och fick sett och gjort precis det vi ville. Bla åkte vi Paddan, strosade i Haga, shoppade på Kungsgatan och gick en runda på Liseberg.
Det är så märkligt det här med maten. Nu hade jag ju besämt mig för att jag bara skulle njuta av allt vi skulle äta och då är det precis som om att för att resan skall bli riktigt lyckad så innebär det att vi ska äta mycket. Prova allt, äta lång hotellfrukost, fika mycket, äta glass, äta både lunch och middag på restaurang och det skall vara gott gott gott. Men allt det hann vi ju inte med. Och när jag insåg att vi skulle bli tvungna att köpa lite frukt och vatten på pressbyrån för att hinna med Paddan och inte äta på restarurant så var det precis som om jag tyckte att resan inte höll för mina förväntningar. Och jag kom på mig själv att det ofta är så. När jag är på resa så är maten superviktig,  jag blir om möjligt ännu mer matfixerad fast åt andra hållet. För nu ska jag ju äntligen unna mig att njuta utan dåligt samvete och då vill man ju passa på att prova allt. Allt som annars är så tabubelagt.
Det sköna var ändå att jag så tydligt kunde se det och faktiskt skaka det av mig, jag lät inte maten vara det viktigaste med resan. Vi hade det så trevligt ihop, skrattade mycket och fick se massor. Det var ju det som gjorde resan bäst, inte de fikastunderna vi missade eller den fantastiskt goa räkmackan som vi faktiskt åt. Det var ju att uppleva alltihop med A och njuta av solen och vackra Göteborg.
Ganska skön insikt faktist, allt behöver inte kretsa kring mat, varken lycka eller sorg, man kan känna det ändå.

Så till en helt annan sak, denna helg bara fortsätter vara underbar. Jag har varit och tränat på utegympa med Friskis idag och det var såååå roligt och skönt, efteråt gick vi ca 20 meter och så var vi vid havet och tog årets första dopp. Helt fantastiskt (och bara lite kallt)!!!
Har gjort upp en liten plan nu inför veckan och jag hoppas verkligen att den är realistisk.
Min vovve är så himla besvärad av värmen och orkar inte gå några stavrundor på kvällarna så min tanke är att jag mån, tors och fre ska gå upp 30 min tidigare och stava en runda. Sen ska jag försöka att ta tag i styrketräningen igen både hemma på kvällarna och en dag i veckan (onsdag hade jag tänkt) på gymmet och så ska jag fortsätta gå på friskis på söndagarna. Vill så gärna att det ska funka, hoppas hoppas för det var ingen vacker syn idag närjag satte på mig bikinin. Usch!!
Håll tummarna för att jag inte znoozar imorgon bitti.


Hjalmar är tillbaka

Så skönt, han kom imorse halv åtta och var såå hungrig. Blev inte mkt sömn inatt då tankarna och fantasierna for iväg om vad som kunde ha hänt och om (vet att det låter flummigt) Gud straffar mig för mina ej så levnadsglada tankar(mild beskrivning). Bad ett antal böner och somnade med händerna knäppta, vet inte hur mkt jag tror på sånt men jag vågade inget annat. Men som sagt Hjalmar dök upp oskadd.

Imorgon åker jag och min goa vän A på minisemetster till Göteborg. Ska bo på hotell en natt och bara strosa runt i stan, åka Paddan, äta gott(japp det ska jag), kanske en tur till Liseberg och sen hem lördag kväll. Ska bli så otroligt mysigt.
A är en sådan människa som bara är såå lugn och rolig att umgås med. Lääängtar

Dr struma

Var ju hos strumadoktorn idag och även om jag kanske inte kände att jag fick så väldigt mycket gehör eller förståelse för alla mina tanka och känslor om mitt mående så fick jag ändå svar på många frågor som gör att jag kan lägga mycket grubbel bakom mig och stryka struman som orsak till mitt mående just nu. Bara det att han fick mig att  lite mer förstå varför jag fick struma från början och varför operation var det bästa valet för just mig och varför den dos och medicinering jag står på är bra för mig. Hans teori med tanke på min historia och säkert även pga min utbrändhet är att jag är en stresskänslig människa  och att det var just stress som satte igång hypertyreosen. Det känns ganska logiskt när jag tänker tillbaka på mitt liv då och hur jag mådde. Jag var verkligen superstressad över i stort sett allt i mitt liv och fick ständigt återkommande magkatarrer, var deppig och trivdes inte alls med min livssituation. Det är ju dessutom lite de funderingarna jag haft själv men aldrig fått konfirmerat, men nu har jag det :) även om jag har svårt att ta just de orden i min mun. Erkänna att jag är en stresskänslig person, det låter så fult och svagt.

Han föreslog att jag skulle prata med min husläkare och prova någon typ av kbt. Så det blir nästa projekt, fast orkar inte just nu. Inbillar mig att jag faktiskt mår lite bättre just nu och då är det svårt att boka tid till läkaren när man inte har så mkt att säga.

Sen det värsta av allt! Vet ni vad sjuksköterskan gjorde när jag blev invisad till rummet? Hon började med att jag skulle vägas(blundade och ville inte se) och mätas och sen tog hon fram måttbandet för att ta ett midjemått!!!!!!!! Trodde jag skulle sjunka genom jorden. Ville bara hålla in magen allt jag kunde men det hade ju blivit ganska löjligt. Ingen trevlig upplevelse kan jag meddela.

Snälla jag ber, om någon läser detta och inte håller med om vad läkaren sa så låt mig få vara ovetande om det, jag behöver få lägga iaf grubbleriet ang struman bakom mig och fokusera på vad som gör att jag mår dåligt nu. Hoppas ni förstår. Kram

Fråga

Måste bara fråga även om jag kanske egentligen inte vill veta svaret.
Är det någon av er som kan gå in i en mataffär och inte genast börja tänka på vad ni är sugna på? Kan ni gå genom affären och bara köpa det som står på listan och inte plocka nått gott utan att använda stark viljekraft?
För det kan inte jag, suget, önskan och tanken på att handla nått gott finns där alltid oavsett hur jag mår bra eller dåligt.

Nu ska jag ut och leta efter Hjalmar.
Kram

Håll tummarna

E lite nervös idag. Ska till strumaspecialisten imorgon men känner mig helt tom på frågor, vad har jag att komma med? Har ju skrivit ner en massa innan men det är svårt när det gått sån lång tid från det att jag sökte hjälp, känslorna som fanns kring frågorna kommer jag inte åt. Tänk om det inte blir bra, att jag glömmer eller att han inte lyssnar och inte förstår varför jag är där. Vet ju inte om jag ens själv gör det. Kan inte låta bli och tro att allt är efterdyningar efter utbrändheten, men vet ju inte. Nervööst. Håll tummarna för att jag kan samla tankarna och känslorna och få till ett bra möte.

Sen har jag lite ont i magen för en av mina kisar har hållt sig borta i över ett dygn och jag är så orolig att något har hänt. Håll ännu fler tummar att han kommer tillrätta.


I dag är en annan dag

Nu struntar vi i gårdagen för idag är en bra dag. Har precis beställt 6 böcker på cdon och läängtar så till de kommer, bla har jag beställt Agneta Sjödins böcker. Läste en artikel om henne och hon verkar ha väldigt sund inställnig till mycket.  Och så var jag ju tvungen att beställa lite deckare och skönlitteratur också, måste komma bort från lästorkan mår och ffa sover så mkt bättre när jag har en bra bok att läsa, Och nog för att Bibeln kan vara underhållande och intressant så behöver hjärnan få lov att vila lite ibland.
Har även varit ute på långpromenad i skogen med vovven och mamma.
Hon är ju rolig, hon förstår verkligen inte alls. Berättade att jag tyckte det var såå skönt på midsommar att jag bestämde mig för att inte göra något utan bara ta det lugnt. Då säger mamma att hon tänkt så mycket på mig och tyckt såå synd om mig för att jag satt själv på midsommar (vilket jag först berättat för henne igår). På vilket sätt tror hon att det ska få mig att känna mig bättre? Att hon tyckte synd om mig? Det stärker ju knappast. Kan inte låta bli att skratta lite åt henne orkar inte ta illa vid mig, är för van att hon inte ser mig som mig utan utifrån hennes värderingar. Fick ändå försvarat (så dumt egentligen, ska jag ju itne behöva) varför det kändes bra att vara själv...

Tack snälla Malin för din kommentar. Trots att det var jag själv som skrev inlägget så har jag ärligt inte sett på det på det sättet innan. Att jag står mellan att hetsa eller ha ångest, trodde nog att alla hade det likadant.

Och till Elin, jag har provat antidepp (fluoxetin) för 2 år sedan när jag gick in i väggen men tyckte det bara gav en obehaglig känsla av att locket lades på alla känslor och det behöver definitivt inte jag, det är jag så duktig på själv. Har dock funderat själv att jag kanske borde prova igen kanske någon annan sort. Har tyvär blivit lite bränd på läkares attityder. De vill gärna pracka på en en massa mediciner men när man börjar ifrågasätta eller föreslå någon annan medicin blir de sura (säkert inte alla, och börjar tro att det är jag som inte kan lägga upp eller fråga saker utan att verka ifrågasättande på ett negativt sätt och så går de i försvar istället för att lyssna och att vi tillsammans kan komma på en lösning). Hade kontakt med en läkare på psyk när jag gick där pga utbrändheten som skrev ut fluoxetin och som inte gillade när jag slutade med dem trots att jag gjorde det i samråd med min terapeut. Sen när jag försökte ta upp diskussionen om att kanske börja med dem igen efter ca 1 år eller om jag kanske skulle prova någon annan då ville hon inte lyssna utan sa att det fick jag prova på eget initiativ. Och det vågade jag ju inte. Under säkert ett års tid gick jag konstant med en paket atarax (ångestdämpand) i väskan. Har nog totalt tagit två tabletter men bara vetksapen att de fanns där gjorde att jag klarade av dagen, jag behövde inte vara så rädd för panikångesten för jag hade hjälp i väskan. Sen är ju även nu min bästa vän Stilnoct som jag använder tofr.
Tack för din kommetar och dina frågor. Hoppas allt är bra med dig.

Solen skiner och det känns bra :)

Klassiker

Idag har varit en klassisk dag i äs för mig. Vaknade tidigt utan att vilja börja dagen. Vaknade några timmar senare och kände hur stressen pirrade i kroppen. ignorerade den och åt frukost i ett hastigt tempo, körde hemifrån och i bilen får jag stickande pirringar i ffa ben och armar, jobbigt att andas. Stänger av, kör till Väla och stimmar runt där. Känner mig sprickfärdig av oro och ångest. Kör hem på motorvägen så att jag får gasa på lite, börjar bli hungrig och börjar planera ätning medelst överätning. Mcdonalds, två menyer, äter pommesen och känner att allt börjar lugna sig. Kommer hem och äter hamburgarna, dricker drickan. Äntligen lugn ingen risk för panikångest. Puh. Tar en liten stund så kommer stickningarna tillbaka, åker till affären, köper godis, nötter, äter, äter, äter. Faaaan för mycket, mår illa, ska inte kräkas, vill bara kräkas. Ligger nu i sängen och känner illamåendet i halsen, vill bara gå och kräkas, laddar för det, tvingar nästan upp maten från magsäcken bara med hjälp av magmusklerna liggandes i sängen, måste känna att det inte finns någon annan utväg innan jag går och kräks. Maten är ju redan på väg upp........
f'låt

Svar till Malin, Elin och hejhej

Så härligt att få skriva ett inlägg där man får svara på lite frågor.

Till Malin: Visst finns det säkert någon man kan få prata med genom lanstinget, det är bara det att jag gjort det de senaste 3 åren utan att i slutändan ha kommit så mycket längre fram än vad/var jag var när jag sökte hjälp. Har svårt med tilltron och skulle gärna därför få någon rekommendation. Orkar inte gå igenom allt igen och öppna mig för någon ny igen om det inte känns bra. Tack för tipset om Sophie, ska fråga henne.

Till Elin: Jag vet verkligen inte om det finns någon mer psykologisk diagnos hos mig, men man kan ju inte låta bli att fundera. Hur gör man för att ta reda på det?

Till HejHej: För det första är jag så glad att du skaffat en blogg och att du verkar gilla det.
Vad det gäller min äs så började jag få problem under gymnasietiden, har en kalender där jag skrivit IÄ varje dag under ett års tid. IÄ=inte äta. Vet ju nu i efterhand efter många år i terapi kanske varför jag ständigt haft detta behov av bekräftelse och stora kontrollbehov. Vet inte om jag ännu förstår det så pass att jag kan dra nytta av det för att må bättre men jag har lärt mig mycket om min bakgrund och hur jag har reagerat på mina föräldrars i vissa fall bristande psykologiska närvaro, bemötande, känsloyttringar etc etc. Jag var 18 år när jag för första gången kräktes medvetet.
Idag är äs-symtomen verkligen ett symtom på att jag mår såå dåligt för övrigt. Jag själv misstänker starkt att jag är nere i en depression men som det är just nu så får äs ta över för att jag ska slippa känna och då blir äs det största problemet. Kroppshyddan, maten får allt fokus. Sen vet jag ju nu att det är ett sätt för mig att slippa känna så därför kan jag genomskåda mig själv en hel del, tyvär gör det inte att jag mår bättre utan gör att jag föraktar mig själv ännu mer. Så vilken ända ska jag börja i? Ta tag i äs eller depressionen eller vad det nu är som gör att jag mår som jag gör.
Det som är den allra största källan till mitt lidande är all osäkerhet, förvirring och alla frågor utan svar


Rekommendation?

Ang föregående inlägg, finns det någon som kan rekommendera någon behandlingsform, något ställe eller någon terapeut dit jag kan vända mig runt omkring Skåne/Halland som kan hjälpa mig med min depression och äs?

Vart ska jag vända mig?

Inser att jag än en gång måste försöka få hjälp. Men vad ska jag börja med? Ska jag än en gång söka mig till äs-enheten i min hemstad trots att jag vet att de varken har KBT eller gruppterapi, sökte ju dit för 3 år sedan och då var jag ej välkommen, hade ej tillräckligt uttalad äs. Hänvisad till allmänpsyk. Ska jag vända mig dit igen trots att jag vet att inte heller de har KBT eller gruppterapi.
Det verkar så mkt lättare om man bor i en storstad, har varit inne på både Mando och Capios hemsidor och blir nästan rörd av det jag läser där. Har ju dessutom ett jobb, mitt hem och mina djur som måste skötas om. Jag kan inte bara bli inskriven på ett behandlingshem hur som helst. Har varit sjukskriven nog. Tror dessutom inte att jag skulle vara behörig till behandling på behandlingshem i vilket fall.
Vill ju inte heller att min familj ska veta. De har fått inblicker i min dåliga psykiska hälsa några gånger utan att jag fått någon känsla av förståelse från dem, de tycker det bara är jobbigt och så pratar vi inte mer om det. Klara mig bättre utan dem.
Kan inte fortsätta må så här. Solen skiner ute och jag har dragit ner rullgardinerna och ligger i sängen. Haft ett matryck innan idag och vill bara försvinna nu. Vad ska jag göra?

ticktack

Varför kan inte dagen bara gå så att jag kan få gå och lägga mig igen............. Har inte ätit något än idag och vill/vågar inte börja.............Har ju inte bulimi längre, kräks ju bara ytterst sällan, men ätstörd är jag definitivt.................Måste nog gå in i duschen igen ett tag och duscha bort ångesten som härjar i kroppen...............

Dagen efter

Gårdagen: Kände mig så osäker på vad jag skulle göra av dagen. Var bjuden på fest men ville inte dit, massor av människor jag inte känner, bara par med barn, var glad att jag att jag inte mått bra i veckan med bihåleinflammation, jag skulle slippa ljuga. Kunde ändå inte ta beslutet själv, mina och andras förväntningar kvävde min egna vilja så att jag inte visste vad jag borde eller ens ville göra till slut. Pratade med T som tyckte jag skulle gå på festen, så att jag inte stannade hemma och åt. Det hade hon jui och för sig rätt i men sen är hon och jag väldigt olika, hon är supersocial och har miljoner vänner och får nästan ångest om hon inte hittar på något. Fick lite dåligt samvete när jag pratat med henne, kunde inte känna vad jag egentligen själv ville, ville ju bara att hon skulle stöttat mig i att stanna hemma.
Ringde A som jag skulle gå på festen ihop med och hon förstod precis(altså vad det gällde bihålsinfl och stanna hemma pga av den, hon vet inget om mina demoner). Kändes ändå så skönt och när jag väl tagit beslutet att stanna hemma så lättade allt, jag kunde andas igen. Hade dessutom kollat så att mina grannar inte skulle vara hemme, skönt då behöver jag inte hålla någon fasad för deras skull heller och spela mer sjuk än vad jag var eller köra hemifrån(vilket jag mycket väl kunnat göra) i några timmar.
Sov några härliga timmar på em och slappade i soffan, visst maten sköttes inte perfekt men jag kände mig ändå ganska lugn. Jag hade tagit ett beslut utifrån var jag faktiskt själv kände(även om det satt långt inne). Hade gett mig en datorfri dag dessutom vilket nog var klokt. Behövde inte en massa nya intryck, kollade bara på gamla filmer som jag sett förut.

(Och sedan regnade det ju nästan hela dagen och kvällen)

Regn underbara regn

Vill att det ska regna imorgon. Inte hos någon annan, ffa inte hos dem som firar midsommar och som VILL fira midsommar. Men hos mig kan det väl få lov att regna, livet blir mycket lättare då och mindre ångestfyllt. man behöver inte vara lättklädd utan kan gömma sig i stora bulsiga kläder. Man behöver inte vara utomhus utan kan gömma sig inomhus. Snälla kan det inte regna hos mig imorgon.
God natt, dröm sött

Midsommar

Vad är det med dessa festliga tillfällen som ger såå mkt ångest? Vill inte träffa människor, har inget att säga, känner mig tjock, vill inte äta, vill äta ifred, fast ändå inte alls. Likadant på jul, nyår, påsk etc.
Är ganska trött och genomförkyld med bihålsinflammation men vet inte hur jag ska göra imorgon, vet ju att jag kommer få mer ångest och bli mer deprimerad om jag stannar själv hemma men jag orkar bara inte gå på fest. Vill bara sova och sova bort hela helgen.
Lisa hade ett förslag om att vi skulle åka på spa, tänk om vi alla som har hittat varandra här kunde åka iväg tillsammans och sitta i våra morgonrockar (för inte att jag skulle visa mig i bikini då måste jag bli smal först..), dricka lite iste och bara prata och dela med oss av oss själva. Eller bara sitta tysta och bara vara. Hade det inte varit underbart?

Pussel hade kommenterat mitt inlägg om cancer och skrivit precis som jag känner det. När man tänker på alla dessa människor som lider av dödliga sjukdomar som har så mycket att leva för så tycker jag att det borde vara jag som är sjuk istället, jag som ändå inte vill leva.

Är såå trött nu efter en körig vecka på jobb och med bihålsinflammation så ska nog försöka komma isäng snart. Älskar min säng och att få sova och förhoppningsvis få drömma mycket, bara att få komma bort från verkligheten ett tag oavsett om det är mysiga eller jobbiga drömmar. Vill alltid vara kvar i mina drömmar och inte vakna.

Cancer

Läst precis min bästa vän Ts blogg där hon skrivit om en arbetskamrat som gått bort i cancer. Jättetråkigt men det läskiga är att jag inte kan låta bli att bli lite avundsjuk. Usch vad uselt det låter och jag vågar knappt ens viska det men jag skulle vilja blir sjuk i cancer så jag kunde få dö och slippa ífrån allt. Får dåligt samvete bara av att tänka så men önskan finns där ändå.
Vill bara skita i allt just nu; jobb, midsommarfirande, dejtande, mat och livet. Vill bara ta min sovsäck och ge mig ut i skogen och försvinna från verkligheten. Orkar inte må så här mer med allt ifrågasättande och alla tvivel inför allt och alla.

Tack

Hade i huvudet ett färdigt inlägg för idag. Jag tycker verkligen inte livet är roligt just nu, vill ingenting, vill bara försvinna. Allt i mitt liv gör mig just nu förvirrad och vet inte vad jag ska ta mig till men mig själv, mitt jobb, mina relationer etc. Är så trött på mitt liv, mitt jobb, mina misslyckanden, min ensamhet och mina tankar. Hade några ord på lager som så väl skulle beskriva hur pissigt det känns just nu. Men så gjorde jag så att jag kollade om jag fått några kommenatarer först och gissa om jag blev förvånad, 8 nya kommentarer, åh så glad jag blev. Och nu kan jag inte komma på dem, alla de där orden som skulle beskriva hur jag känner. Å ena sidan så frustrerande att jag tappar ord hela tiden men samtidigt tack för att ni tajmade in att skriva till mig just nu då jag känner mig som mest missanpassad, deppig och vilsen. Precis vad jag behövde, ni lyfte mig iaf något snäpp. Tack!

SD

Är ju medlem i Spray Date och har dejtat några killar där utan att fastna för dem. Och så nu när jag känner mig som allra sämst. Ful, fet och äcklig har jag fått kontakt med vad som verkar vara TVÅ supergoa killar. Vill ju gärna träffa någon, men inte som jag mår nu. Det går inte när jag föraktar mig själv som jag gör just nu. Vet ju att jag vill vara snygg och ffa smal när jag träffar någon men det är inte bara det utan jag måste inse att jag måste börja älska mig själv innan jag kan älska någon annan eller våga låta någon annan älska mig. Snabbfix med figuren fungerar ju inte nu som när man var 20 när man bara kunde strunta i att äta någon dag så var man i form igen. Måste sluta äta....alltså inte helt men all denna skit som bara rinner ner längst min strupe till ingen nytta. Min kropp är slapp och tung och måste fräschas upp. Sen känner jag mig ju inte så fräsch nu när jag är förkyld och hostig. Tur att jag kan skylla på det iaf att jag inte kan träffa någon av dem.

Fråga

Läste HejHej's kommentar hos Malin och där skriver hon bla att man har sett ett samband mellan social fobi, autism, asperger och ätstörningar. Är det någon som vet något mer om det? Har egna erfarenheter av det?


Bästa vännen T

I morse när jag körde hemifrån hade jag tagit med mig en påse med all överbliven mat från igår för att ge till min allra bästa vän T. Det är så underbart att ha en vän som hon som jag vet inte skulle tveka eller ens ifrågasätta utan bara ta emot min kasse med mat och så är det bra med det. Hon är den som vet mest om mig, hon kanske inte förstår allt men hon dömer inte och för det är hon guld värd. Nu blev det inte så att jag gav henne maten för det har varit superkörigt på jobb idag och det enda jag ville göra efter vår promenad  var att köra hem och äta upp resten av mackorna. Dumt jag vet, men jag kunde inte få mig till att ge henne det. Hon vet varken om mina tankar om att hon skulle få maten eller att det inte blev så.

Bara en sådan här sak som med den här bloggen. Hon har en egen blogg och vi pratade någon gång om att jag funderade på att börja skriva en blogg, just för att kunna vädra allt som brinner i mitt inre och kanske kunna få en förståelse som är svår för dem som inte varit med om samma sak. Så skaffade jag denna blogg och sade det till henne. Men så sa jag att denna blogg ville jag ha för mig själv för att ha ett ställe där jag kan våga öppna mig på ett sätt jag inte klarar annars. Allt det jag skriver här kanske jag inte berättar för henne men det mesta och då vill jag kunna säga det till henne personligen och inte att hon skall läsa det här. Det är ju det som är det bästa med henne, hon förstår och respekterar det, jag kan få lov att ha detta som mitt andrum där jag kan säga precis allt utan att behöva möta någons ögon efteråt. Sen har hon fått läsa en del iaf men jag vill nog även fortsättningsvis ha detta som min personliga dagbok.

Och nej, jag blir nog tvungen att byta design igen, känns jättekonstigt att ha samma som T.


Byte av design

Funderar på att byta design, vad sägs om den här? I min tidigare design såg alltid mina inlägg så himla lååånga ut. Fast min allra bästa vän T har samma och egentligen känns det som den tillhör henne. Skit också, ambivalent som vanligt men känner mig inte som fina blommor just nu.

Anna-Lena Brundin

Har ni läst Anna-Lena Brundins bok Nej tack jag åt nyss? Har läst den flera gånger och den är såå bra och såå träffande, det är såå mkt man känner igen sig i. Kan definitivt rekommendera den.

Har varit en rätt ok dag på jobbet iaf, tycker att mitt jobb är riktigt kul när jag får lov att faktiskt utöva mina yrkesfärdigheter . Idag hade vi det ganska stressigt och då är min chef så illa tvungen att delegera till mig och jag får göra det jag faktiskt kan. Ofta känner jag att hon hellre hade haft en klonad version av sig själv att göra jobbet än att delegera det till mig. SUCK!!
Oavsett vad jag tycker om min chef så är det nog ändå det här jag ska jobba med, frågan är bara om jag ska orka ta tag i att byta arbetsplats. Inte riktigt läge för det just nu. Känns ändå skönt att komma ihåg att jag faktiskt gillar mitt yrke och mina arbetsuppgifter.

Jobbade över 1,5h idag och när jag körde hem så tyckte jag (än en gång) att jag skulle unna mig att köpa riktigt gott pålägg till mina mackor (typ 2) som jag skulle njuuta av när jag kom hem. In i affären, vad är jag sugenpå vad är jag sugen på, köpte ost(inte mager, jag ska unna mig..), skinka från charken, juice, västkuströra och salami(faktiskt mager, den är jättegod) och så till slut tyckte jag att mina lingogrova som väntade där hemma inte var goda nog så jag köpte hönökaka (e jag dum eller).
För många mackor senare så har jag panik över mina inköpta varor och vill bara slänga allt, men vilket slöseri, kanske kan ta med dem till min bästis T imorn. E jag knäpp eller, är det konstigt att jag har dåligt med pengar när jag köper, äter, slänger och ibland kräks upp mat. Ett sådant slöseri och svineri. Och jag kallar mig miljömedveten och djurvän....

Nu ska jag läsa lite Ann-Lena Brundin och sen sova. Måste ta lite nässpray först så att jag kan andas.

Ingen rolig dag idag

Ingen rolig dag idag alls, känner mig så nere och mer vilsen än vanligt. Har en oro i kroppen som inte velat ge med sig på hela dan. En typisk känsla som brukar betyda stört matbeteende. Försökte ändå inte falla dit utan få rätt på mitt stökiga inre genom att städa, klippa gräset, diska, tvätta. Kändes kanske lite bättre en stund kunde fokusera på en film iaf. Men nedstämdheten och hopplösheten försvinner inte. Vad ska jag ta mig till, vad ska jag göra med mig själv? Orolig inför att gå till jobbet imorn...vill inte, vill bara rulla ihop mig i fosterställning och bara försvinna. Har inte ro ens att lägga mig så ens bara för en liten stund. Var på väg att köra till affären och handla men fick syn på mig själv i spegeln...Jag ser för jävlig ut, alldeles svullen i ansiktet och fet som en gris, vet inte om det var på gott eller ont att jag inte körde och handlade mat för att fly undan en stund. Vet ju att jag varit söt en gång i tiden, fastän jag inte visste om det då........

Vill gråta men kan inte, vet inte vad jag ska gråta över, bara mig sjäv och mitt patetiska levene. Har ingen kraft ingen ork, vill bara försvinna, vet inte vad jag ska ta mig till, vill bara få en kram och att någon pussar mig på pannan och säger att allt ordnar sig, det här fixar vi tillsammans. När ska jag någonsin våga släppa någon inpå mig och verkligen tro och lita på det.

Himlen är blå och solen skiner och det enda jag vill är att få lov att försvinna från denna värld. Bort bort bort till där solen inte skiner mer....

Lisa R

Lisa, vart har du tagit vägen? Din nya blogg fungerar inte. Är allt ok? Saknar dina ord. Hoppas att det bara är datastrul och att jag inte behöver vara orolig.
Kram


Omtumlande läsning

Åh vad jobbigt det är att läsa HejHej´s kommentarer både i min och i Malins blogg. Är så jobbigt för att hon så precist sätter på pränt det som jag känner. Hennes ordflöde speglar mitt kaotiska inre. Kan nästan ta på hennes höga hastighet när hon sprutar ut ord, känslor, tankar och frågor. Huvudet, kroppet, sinnet går i 200km/h. Känner så väl igen det. Man hinner nästan inte tänka, känna färdigt förrän nästa tanke eller känsla kommer.
Och varje gång jag läser något så känner jag att jag vill ge henne rådet att se till att få hjälp, prata med någon. Vill bara säga att det finns bra hjälp att få bara man våga öppna sig för den. Samtidigt känns det som om det är precis samma sak som att säga det till mig själv. Och hur ska jag själv våga tro på det och lita på att det funkar och vart ska jag vända mig?

Blir lite skrämd när jag läser det HejHej skriver till mig om min egna situation, har jag överdrivit, gjort en höna av en fjäder, det är kanske inte så farligt ändå? Jag har ju trots allt ett fast jobb och ibland funkar det ju jättebra och mina andra arbetskamrater är ju goa och det är ju ändå ett yrke jag tycker om(för det mesta) och brinner för. Bara så jäkla frustrerande och ledsamt.
En sak i taget, det första jag ska koncentrera mig på just nu är att jag fått tid till en specialist vad det gäller struman, hoppas jag kan få en del svar där och kanske hjälp till vad jag ska ta mig till med mig själv.

Hoppas du tar detta inlägg rätt nu Hejhej, jag vill absolut inte vara utan det du skriver, det är sååå bra. Det är så skönt ändå på ett sätt att någon annan sätter på pränt det man själv känner och inte alltid lyckas ge uttryck för. Så en stor KRAM till dig.


Slänga eller inte slänga

Nu vet inte jag hur jag ska göra idag. Har ju en del chips och godis kvar från igår och skulle ju helst bara vilja slänga allt men vet ju å andra sidan att då är det himla lätt att senare idag köpa nytt och då blir det ju lätt mer än det jag redan har hemma. Skulle jag istället motstå impulsen att slänga allt onyttigt idag så kanske det kan bli en bra kväll. För då har jag lite att äta men inte så mkt. Skall försöka att vara lite klok idag och kanske att jag inte fortsätter som igår.

Fortsatte fundera på varför och när det gick snett igår och jag tror att en grej kan vara att jag igår fm tyckte det var såå skönt att jag inte haft eller hade någon särksild aptit iom förkylningen och att det skulle leda till att jag gick ner i vikt. Jag ska bli smaaal, då kan jag gå på dejt, då kan jag bli älskad...Jippie....eller... Sen åkte jag och handlade och då vet vi ju alla hur det gick. Nu är jag tjock, jag kan inte gå på dejt eller ens visa mig utomhus, älskar inte mig själv.................

Vad kom först hönan eller ägget?

Så är den njutningsfulla känslan väck!
Vad har jag för mening med mitt liv? Jobbar på ett jobb där jag och chefen inte går ihop (även om vi på ytan gör det), där jag inte utvecklas eller ens kan behålla de kunskaper jag har och där jag mår sämre och sämre för varje gång det skär sig mellan oss ffa eftersom hon inte vill prata om det. Skall det vara så här? Lever ensam, varför då? Om det inte ska vara så här hur ska det då vara, vad kan jag göra, vad ska jag göra?
Började ju helgen så bra med mindre krasslighet och ett regn som gav mig lugn. Har sorterat en massa papper, tvättat, diskat och känt mig nöjd över mig själv och mina beslut om försäkringarna. När gick det fel? Var det tokigt redan innan jag körde och handlade och krängde en påse nötter innan jag ens hunnit hem igen och en halv påse chips innan jag lagat färdigt middagen? Eller blev det skit efter det? Vad kom först hönan eller ägget?
Ont i magen och mår illa, som så många gånger förut.................
Det är inte så enkelt att bara byta jobb, vart ska jag ta vägen, hur ska jag kunna söka jobb när mitt självförtroende för min kompetens är i botten till viss del tack vare min chef? Är det konstigt att jag är nummer 4 i ordningen som gått in i väggen hos henne, är det konstigt att hon har en otrolig omsättning på personal och att ingen som jobbat hos henne har fortsatt inom samma yrke? Vart ska jag ta vägen?
Mår illa, vill kräkas, vill inte, vill....blir det bättre då? Nej! kanske...........
Känner mig så vilsen.

Till HejHej

Vet inte om du läser min blogg men chansar på det. Läser så ofta dina kommentarer hos Malin och blir så berörd av det du skriver. Känner så väl igen mig i din ångest och i alla dina frågor. Hoppas och tycker att du ska skaffa en egen blogg, jag vill gärna fortsätta följa ditt liv och din kamp. Jag tycker det hjälper jättemycket med min blogg, man blir bemött med en förståelse och empati som jag iaf aldrig varit med om tidigare. Man känner sig inte så ensam. Och så alla kloka ord och insikter som man får på vägen. Bara det att få lov att känna en samhörighet med andra i liknande situationer är så skönt. Terapi i all ära men av dem jag har gått hos har jag aldrig fått den känslan av samhörighet, äkta förståelse som kommer av egna erfarenheter eller empati som jag får här.
Kram 

Njuter

Lyssnar på Norah Jones och regnet som strilar ner utanför fönstret och tycker faktiskt att livet är ganska underbart just nu. Känner lugn och ro och sitter och ler och tittar på allt det gröna runt omkring.

Mår bättre

Idag känns det faktiskt bättre, känns bara som en "vanlig" förkylning idag utan feber och värk. Så skönt kan man ju då tycka men vad börjar direkt mala i min skalle? Dåligt samvete för att då skulle jag nog kanske kunnat jobba idag iaf. Eller? Vet inte, eller jo vet egentligen att det var klokt att stanna hemma idag också och istället komma utvilad till jobb på måndag men det dåliga samvetet och en liten skamkänsla finns där ändå.

Måste bara säga, och jag ber om ursäkt för er som har semester eller går ut skolan idag, att jag älskar regn. Det känns så uppfriskande och rent och luften försöker inte kväva mig. Jag kan andas och vara inomhus med gott samvete. Ska riktigt gotta mig i regnväder i helgen och hyra en massa film. Har en hel lista på filmer jag vill se. Om jag orkar så skulle jag gärna köpa mig en ny bok också. Men vet inte om jag har lust att klä och sminka mig för stan. Vill bara gå i mysisar hela helgen.

Val, beslut GAHH!!!

Fick ett samtal i förra veckan om att jag tydligen ska göra ett nytt val vad det gäller mitt pensionsparande. Fick ett brev hemskickat som jag ej förstod och idag ringde en försäkringskille och ville att jag skulle byta bilförsäkring. AAAAAHHHHHH!!!
Ibland önskar jag att man bodde i ett strikt kommunistiskt land så att man slapp alla dessa val och beslut man skall göra. Skojar bara, är för valmöjlighet och att man kan påverka. Men jag mår så jäkla dåligt när jag känner att det ska tas beslut och jag inte känner att jag har koll på allt, så rädd att det ska bli fel och att jag ska bli lurad. Hade man bara haft en partner att dryfta alla sådana här saker med så hade det varit så mkt lättare, att inte stå själv med beslutet.
Tyckte det räckte med val denna månad i och med EU-valet, hade hellre haft 10 EU-val än att behöva ta beslut om min pension, mina försäkringar etc...

Farliga kombinationer

Har vissa kombinationer som jag inte kan ha hemma som tex: smör, havregryn, kakao, socker =negerbollar eller mjöl, socker, smör, ägg, kakao= kladdkaka. Trodde jag var smart som köpte idealmjöl att ha till såsredningar etc, man skulle inte ha det i bakning, trodde jag. Men igår när jag var hemma sjuk och uttråkad och suget kom så kunde jag ju inte låta bli att prova. Och det går alldeles utmärkt att baka med idealmjöl kan jag meddela. Som tur var har jag inte mycket aptit just nu så det stannade vid en halv kladdkaka och inte mer. Ska idag slänga smöret så att en ingrediens försvinner.

Hemma sjuk, igen

Vet inte om min kropp försöker säga något till mig eller att jag bara har en jvla otur just nu. Genomförkyld, igen. Det var ju bara några veckor sedan som jag var dålig senast. Så jäkla trist är det. Vet ju att förra veckan var skit med dålig sömn, mkt stress och mat men just som jag kände att det började vända igen, ingen stilnoct, inte så mkt ångest så får jag ett jäkla virus. Brukar kunna bli förkyld men inte så här dålig med feber och värk. Hemma idag och försöker vila mig i form så jag kanske kan jobba imorn. Kan dock inte sova, ska försöka med en kall handduk över panna och ögon, kanske det hjälper.


Middagar

Läste i Lisas blogg Acceptans ang mat i sällskap och det satte gång en massa funderingar och tankar hos mig.

Det är väl märkligt det där med sociala evenemang och middagar. Ibland är det det jobbigaste som finns och det enda fokus jag har är på maten, maten, maten. Hur mycket äter de andra, tycker de andra att jag vräker i mig, vill äta mer, vill äta mindre, kan jag äta mer, borde jag äta mindre, ser tjock ut, alla andra verkar så avslappnade och obekymrade. Medans det andra gånger kan vara precis tvärt om, det är såå skönt att just få jämföra hur mycket andra äter och hur de beter sig, då kan jag slappna av och njuta av maten och umgänget utan att ha ångest. Precis som om jag läggger över kontrollen på dem. De andra får vara riktmärket till hur jag ska bete mig och hur mycket jag ska äta.
Sen kommer det svåra och det är när man ska ha middagsbjudning hemma själv. Bara att åka och handla stora mängder mat som inte skall ätas eller tillagas på flera timmar eller kanske inte förrän dagen efter. Det är nästan att det lyser om kyl, frysoch skafferi och lockar och pockar att jag ska komma dit och äta. Hur många gånger har jag inte i sista stund fått flänga iväg och handla nytt för att jag ätit upp det jag skulle laga, eller fått ringt och bett någon köpa med sig godis eller chips för att jag "glömt köpa det". Och så sitter man då vid middagsbordet, övermätt av allt man ätit och kan knapp få i sig en bit av maten och det enda som finns i hjärnan är att man är fet, äcklig, vill spy och kan de inte gå hem snart så att jag kan äta upp resterna. Brukar dock vara ganska duktig på att skicka med allt gottis med min bästa vän, hon vet och ifrågasätter inte. Och när hon åkt så ångrar jag mig alltid, JAG VILL JU ÄTA!!!!

Men det allra värsta alltd är att sitta själv hemma och vara uttråkad och ha tillgång till mat. Eller ledsen, arg, trött, hungrig, mät, sugen etc etc men ffa ensam. Och hur ofta söker jag inte just denna ensamhet just för att kunna och ha möjlighet trots att jag vet vad det gör med mig.

Förberedelser inför kvällen, vart tog energin vägen?

Kom upp i vettig tid idag och kände mig, kryss i taket, riktigt pigg. Gick en runda med hunden och åt frukost. Jag ska städa, klippa gräset och förbereda inför kvällen. Det här kommer bli en bra dag.
Sen blev jag sååå trött och frusen och okade ingenting så är nu tillbaka i sängen igen, har lockat med mig vovven och en kise och ligger och myser, måste nog vila en liten stund. Hoppas fortfarande på en bra dag och försöker ignorera att kyl och skafferi är fylld med godsaker inför kvällen. Känns tryggt att ligga i sängen inklämd mellan Douglas och Hjulius, kan knappt röra mig.
De kommer först kl17 så jag ska nog hinna allt, tror jag, hoppas jag, måste bara sova lite först.....


Grillfest med jobb

Haft grillfest med jobbet idag, riktigt trevligt. Vi är ju inte så många så de andra har med sina respektive och idag även några av barnen. Vilka goa ungar:), man blir ju lycklig bara av att vara i samma rum som dem. Massor av skratt, mkt god mat och gott att dricka till de andra. Jag körde som vanligt, bor ju mitt uppe i skogen, men det gör inte så mkt, tog en klunk vin till maten och sen älskar jag ju att dricka vanligt kranvatten.
För att älta lite till om min chef så kan jag bara konstatera att jag aldrig skulle välja att umgås med henne privat eller vara kompis med henne om det inte vore för jobbet. Vi skulle aldrig ha kunnat bli vänner. Hon är bra på många sätt men hennes översittarstil och "jag vet allt"/besserwisser-attityd retar mig så in i.
Tror mycket av det som inte fungerar mellan oss är för att vi är ganska lika i mycket bla när det gäller kontrollbehov och prestationkrav men inte när det gäller hennes attityd till de flesta och i de flesta ämnen. Hon vet allt, har koll på allt tror hon och vill gärna dela med sig av den informationen till alla andra. Sån är faktiskt inte jag, har för säkerhets skull kollat med mina vänner och de upplever mig inte alls sådan. Jag blir bara osäker i sådana situationer och tyst när folk försöker köra över varandra med ord. Kanske just därför vi inte funkar ihop, jag känner mig ständigt i verbalt underläge inför henne. De andra kan på något sätt avfärda henne genom att bara säga att så här är det punkt och så fortsätter ingen diskussion, de går därifrån, det klarar inte jag.

Imorgon kommer mina bästa väninnor och deras pojkar hit för grillning, ska bli så kul, hoppas vi får fint och varmt väder.
Sov gott kram


Förbjudna tankar

Min lilla goa vovve är sjuk och har så varit i ca ett år. Han har en tumör i lungan. Han blev jättedålig förra sommaren och då hittade vi cancern men med understödjande behandling mådde han bra igen men tumören är ju kvar och den växer. Han mår inte dåligt av den utan mår som vilken 10-årig hundgubbe som helst.  Förra sommaren ställde jag in mig på att han snart skulle få somna in eftersom han var så dålig och jag går varje dag och bävar för att han ska bli sjuk och må dåligt igen. Förr eller senare kommer han ju känna av tumören men just nu mår han som sagt jättebra. Det värsta är och det vågar jag knappt säga men efter i somras så har jag börjat vänja mig vid tanken att han inte kommer leva så länge och har nästan börjat se fram emot ett hundfritt liv så att jag kan ägna mer tid åt att träna och att inte vara så bunden. Usch vad hemsk jag är, älskar ju honom och kan inte förstå hur jag kan känna så. Han är ju bara världens underbaraste hund.
Finns ingen bättre. Mina kisar är ju mina hjärtebarn men Douglas (hunden) är min livs- och sängkamrat (missförstå mig nu rätt, inget snuskigt). Han följer mig överallt, på jobbet, på promenader, på de flesta saker jag gör och är alltid glad när jag kommer hem.
Han förtjänar inte att jag tänker som jag gör.


Ganska bra...

Ganska bra idag, kanske att det ändå gav ett ganska bra resultat av att jag pratade med chefen trots att det inte kändes som att det gick så bra. Kanske ändå att jag släppte ut lite ånga i min överfulla tryckkokare. Kan fortfarande inte tycka att det var ett bra eller givande samtal men kanske att effekten av att jag ändå sa något blev bra.
Ska försöka somna utan stilnoct idag, rädd för att bli beroende. Kanske jag ska prova atarax om det är omöjligt att sova.

Blev många inlägg idag men flera av dem är utkast jag skrivit tidigare som jag inte varit färdig med. Så nu kom alla på samma gång...

Fråga

Har förstått att flera av er som läser min blogg och vars bloggar jag läser och som lider av äs går på någon typ av dagverksamhet eller är inskrivna på något äs-center. Hur funkar det om man jobbar eller pluggar? Måste man bli sjukskriven eller hur går det till? Har i många år och ffa i samband men utbrändheten heft en återkommande (ffa när jag mått som sämst) fantasi om att bli inlagd och totalt omhändertagen. Vet ju att det inte fungerar så i verkliga livet men hur fungerar det egentligen?
Vet inte riktigt hur jag ska ta tag i mina egna äs och emotionella problem, vill inte riskera att hamna i en situation där jag inte kan jobba då jag ju precis kommit tillbara till jobb efter utbrändheten. Orkar inte gå igenom förödmjukelsen med att inte kunna jobba igen.


Att bara vara

Som jag skrev i mitt inlägg om min utbrändhet så har min största utmaning varit att låta mig bara vara emellanåt. Problemet nu när jag börjat lära mig det så är det desto svårare att hitta motivationen tillbaka till träningen.  Vet inte om det är för att jag blivit jättebra på att bara vara eller om jag bara är lat ;). Försöker att inte tvinga fram motivationen utan låta den komma av sig själv är bara så trött hela tiden och har så lite ork över efter jobb. Vet inte om jag ska ge mig mer tid att komma ikapp efter utbrändheten eller om jag ska ge mig själv en liten spark i baken för att komma igång. Vet bara att det efter ett tag brukar bli ett präktigt magplask om jag pressar mig för mkt. Får kanske försöka boka in en dejt eller nått för att sätta fart på mig själv.

Tack

Tack till alla goa som kommenterat så mycket fina och stöttande ord angående mitt inlägg om utbrändhet. Det är så svårt att själv se att man varit/är stark så tack för att ni säger det till mig, det värmer så gott i hjärtat.
kram

Missanpassad

Känner mig så jäkla missanpassad i livet och i samhället. Jag klarar inte av att bete och fungera som man ska eller iaf på ett sätt som får mig att må bra. 

Haft det jobbigt med min chef sen igår. Vet inte om det beror på att det varit superstressigt på jobb, att jag sovit dålig eller att  hon är stressad eller nått annat. Har haft en sån stark känsla av att det är något hon retar sig på. Igår eftermiddag var rent jävlig på jobb, superstressigt och jag kände hur stressad jag var bla av att hon betedde sig så avigt, avvisande och irriterat förutom att vi hade för mycket att göra. Kände själv att jag inte var på mitt allra mest strålande humör och det blev bara värre och värre under eftermiddagen. Kan inte låta bli ändå att lägga mest skuld på mig själv för jag känner hur varje stressad och irriterad känsla och tanke förstärks till oproportionella höjder av att allt gammalt som inte fått komma ut blossar upp. Ville bara skrika och gråta men det går ju inte riktigt på jobb. Fräste ganska rejält åt en arbetskamrat som iof betedde sig dumt men jag vet inte om det var på "lagom" nivå eller förhöjt av allt som kokade.
Kände mig totalt överkörd och ignorerad vid flera tillfällen och min chef betedde sig som hon gjort tidigare gånger. Totalt kontrollerande och nonchalant.
Gick från jobbet superfrusterad och visste inte vad jag skulle göra av mig själv. Hur gör man om man inte äter och kräks? Vad gör man av all denna ilska och frustration? Satte mig i bilen och allt var som bortblåst, hade ingen energi kvar.
Som tur var skulle ja på kören i gårkväll och det var såå skönt att få sjunga ut och glömma all skit för ett ögonblick.
Sen måste jag ändå berömma mig själv lite för trots att jag proppade i mig en massa godis innan kören i ren panik så ringde jag min bästis på vägen hem och vräkte ur mig all skit. Fick skrikit och gormat lite tom. En stilnoct på kvällen och så var natten ganska räddad.

Imorse var jag nervös inför att gå till jobbet, hur skulle chefen vara, skulle hon fortsätta i samma stil, skulle jag göra det? Hur skall jag vara? Isande tystnad, jag och chefen undvek varandra så gott det gick. Det kan inte bara varit inbillning från min sida. Började bli trött på det och samtidigt osäker på hur det skulle sluta. Så jag gjorde något jag nästan aldrig gjort. Jag gick in till henne och frågade vad det var som var fel? (kände hur jobbigt det var, ville bara fly, hur ska jag formuler mig? tänk om jag börjar gråta eller börjar skrika) Hon svarar att hon inte förstår vad jag menar. Jag försöker förklara hur det känts igår och idag och att hon verkat sur och irriterad på mig. Hon kontrar med att jag verkat sur igår och att hon inte förstår var jag menar om sitt eget beteende. Hon lutar sig tillbaka i stolen och jag känner hur jag inte klarar mer jag är på väg att börja gråta och vill bara fly. Jag klarar det inte, jag klarar det inte!!!! Säger henne att jag var stressad igår och irriterad på en sak (förklarar varför) och att jag hoppas att hon säger till mig om det är något som stör henne. Det ska hon göra säger hon (i mina öron) i överlägsen ton och lutar sig om möjligt ännu mer bak i stolen och säger ingenting varav jag går ut.
FAN FAN FAN vad jobbigt det är, vill bara skrika och gråta. Å ena sidan vill jag vara stolt över att jag faktiskt ändå tog upp det med henne men samtidigt känns det som jag inte fick någon respons alls och det gav mig ingenting förutom en känsla av att vara så totalt missanpassad och har ingen aning om det jag känner är en korrekt verklighetsuppfattning eller en verklighet med dubbla förstärkare pga mitt bagage. Genast kommer mina mörkaste tankar upp om att inte fortsätta leva, det är för jobbigt, vet inte hur jag ska orka.

Kämpade för att resten av dagen skulle bli trevlig men den sura stämningen från min chef försvann inte och jag tyckte hon betedde sig likadant igen men orkade bara inte. Orkar inte reagera eller säga nått. För det är inte stora grejer eller saker som är lätta att peka på. Det är blickar, kommentarer, ignorans och kontrollerande. Äter upp mig inifrån och känner mig som en falsk människa som inte står upp för mig själv utan kapitulerar så lätt och blir en insmickrande äcklig fjant.
Vet inte hur jag ska bete mig eller hur jag ska uttrycka mig och tror ändå att mycket av allt det som hänt nu ligger mkt i mig själv och mitt sätt att hantera situationer eller snarare min oförmåga att hantera situationer.

Blir en Stilnoct ikväll igen.

RSS 2.0