sovit

Verkligen sovit bort heeeela dan, gick upp först halv 8!!!! Tog en atarax vid lunch och sov gott hela em, så skönt. Hoppas bara jag kan somna nu, ska till psykologen kl 8 imorn bitti, har nog bestämt mig för att avsluta efter morgondagens möte. Hoppas bara jag kan finna de rätta orden.
sov gott, kram

tom

Hemma idag, helt slut, tom, borde vara på jobb men finns ingen energi har inte sovit inatt, inte särskilt ledsen bara tom, tar nog en atarax snart orkar inte med ångesten av att jag inte har rätt att vara hemma, vill bara sova. Slut efter intensiv helg i uppsala och helt färdig e veckans händelser, dåligt samvete för att jag inte gråter mer, tom tom tom...

...

Han finns i varje fiber i min kropp och mitt medvetande, men han finns inte mer. Impulser av känslor och tankar avbryts av stötar in i hjärtat som påminner mig om att han inte finns. Borta, har det bra, njuter av obegränsat med morötter. Men han har lämnat mig kvar.

Min sängkamrat är död

Min fina vovve Douglas har jag fått avliva ikväll. Känner mig avtrubbad och ledsen men ändå lugn. Grät en del men nu är jag mest tom. Antar att det kommer komma och gå. Jobbigast är att tänka att han ligger ensam i kistan... får panik av de tankarna så tänker på honom i livet istället. Kunde inte haft en bättre och finare vän. Kommer sakna honom något ofantligt men kommer ffa sakna honom från när han var frisk. Nu fanns det inte nått att göra han skulle snart börja må riktigt dåligt och idag fick han somna in med en viftande svans.
Tagit en stilnoct nu och ska försöka sova, behöver inte skynda till jobb imorn.

tungt

Usch det är jobbigt just nu. Ska på kurs i Uppsala i helgen är det tänkt men allt strul med flygen ger mig ångest, har ordnat bil till imorn men osäkerheten kring allt suger energi. Sen vet jag inte hur jag ska göra med terapin, vet ju hur svårt det är att få tid till kbt och borde kanske vara glad att jag ändå har en psykolog trots att det inte känns bra. Mår illa och har ont i huvudet av allt bry och jobbigt som f-n att andas. Vill bara ta en tablett och sova men måste upp och packa innan jobb ikväll.
=(

drogad

Shit vad drogad jag känt mig i helgen. Först stilnoct i fre kväll, sedan atarax igår och stilnoct igen på kvällen. Kännt mig ganska vimsig idag och det har inte släppt förren nu ikväll. Inte bara negativt utan även skönt, vet att det inte är en bra lösning att pillra mig bort från ångesten men just orkade jag inget annat, sen var det lite läskigt att gå på maxi och vara snurrig, inte så klokt att köra bil trots att jag inte gjorde förrän i em. Ska nog prova en halv stilnoct nästa gång och se om det räcker, hoppas jag slipper ta alls ikväll.

T berättade idag att det kanske finns en kille som är lite intresserad av mig :) spännande, känner inte honom så väl men han verkar vara go och snäll, får väl ge honom en chans att höra av sig innan jag själv bestämmer mig för om jag ska höra av mig eller inte. Men hoppas ju givetvis på att han ska höra av sig ;)

Bestämt mig idag att skippa kören några veckor, har ju inte varit där på ett tag och känner att jag behöver paus. Skyllde på utbildning och mkt på jobb vilket iof är ganska sant men ffa behöver jag vila känns det som just nu. Kanske gör jag fel, men det känns bra att tagit beslutet iaf.

samtal.nu

Hittade till sidan samtal.nu och läste bla följande som jag tyckte var så bra i sökandet efter en bra psykolog/terapeut.

"Det gäller att hitta en terapeut som inte bara är yrkeskicklig i största allmänhet utan en som är bra tillsammans med just dig  och  har arbetsmetoder och en personlighet som passar dig. Bra psykoterapeuter möter dig som medmänniska och ser bortom teorier, diagnoser och etiketter.

D
u bör leta efter en psykoterapeut som tillsammans med dig verkar besitta klokhet och livserfarenhet, humor, värme, osentimental uppriktighet och mod. Terapeuten skall tåla både ditt ursinne, din hopplöshet och dina barnsliga sidor och samtidigt kunna ingjuta hopp. Välj någon som verkar stå med båda fötterna på jorden och trivas med det i mötet med dig. Välj någon som talar så du förstår och känner dig sedd. Välj någon som kan erkänna misstag och ovetskap och verkar villig att själv lära sig något av dig."

Ingte mycket av det här känner jag med min psykolog och blir mer och mer övertygad om att jag ska söka mig vidare. kanske prova en annan kbt-psykolog (om jag kan få tag i nån) eller nått annat. Vill inte gå igenom lång terapi igen som inte känns bra.

Sovit bort i stort sett hela dan och kan givetvis inte somna nu, blir nog tll at ta en stilnoct ikväll igen och försöka komma på ny bana imorn.atarax

har avstyrt ridningen och tagit en atarax, känner hur dåsigheten börjar ta över och tänker försvinna för en stund.


ensam

Ensamheten kväver mig och jag gör allt för att förtränga känlsan eller insikten om hur ensam jag är, det är så förnedrande och jag får skylla mig själv som drar mig undan. Vill bara ta en sömntablett och sova bort dagen men har tagit på mig att rida och vet ju att det är kul men vill inte nått vill bara sova.
Känns som jag ska explodera av känslan av ensamhet... men orkar inte göra nått vill inte göra nått åt det.

godmorgon

Sovit så gott inatt alldeles hög på stilnoct, torr i munnen nu men känner mig utvilad och inte så ångestfylld.

1 år och 3 dagar!!

Tittade tillbaka på mina första inlägg och insåg att jag missat att min blogg fyllt 1 år. Den 13/4-2009 startade jag denna blogg. Ganska häftigt faktiskt och jag är så glad att jag startade den, den har gett mig en port för mina tankar och känslor.
Tack till alla som läst och kommenterat.
kram


helg igen

så var det helg igen. Bra? Dåligt? Skönt? Jobbigt? Stimmig och mår illa av allt jag ätit sen jag kom hem efter psykologen. Jobbigt att förstå honom, han bryter så, vill fortsätta men vet inte. Uppdrag till nästa gång, när nu det blir har ingen ny tid och han är fullbokad de närmsta veckorna, är att uppmärksamma de automatiska tankarna och inte falla för dem, tro på dem. De automatiska tankarna dvs de negativa tankarna. Svårt, jobbigt, hur lyssnar man inte på automatiska tankar och hur slutar man tro på det man trott på så länge?

på kurs med kurt

Varit på kurs hela dan idag, var bra men även jobbigt. Mkt intressant men får sån prestationsångest över vad jag ska kunna och om jag verkligen är lämpad för det jobb jag gjort i snart 11 år? Vill gå från kursen med motivation, energi och glädje men känner mest ångest.
Ska till psykologen imorn, har inga fler tider bokade hos honom efter det. Får väl se vad han säger om det. Har ju inte direkt kommit någon vart precis. Sen vet jag inte med antideppen, tycker inte att de gör varken till eller från, eller gör de?
Funderar på att gå på bio i helgen, vill se Alice i underlandet innan den slutar visas på 3D, trist att gå själv bara, ingen av mina vänner som vill se den :(, fattar inte varför det känns så motigt att gå på bio själv? Det blir bara så uppenbart att man är ensam, patetisk.

till sängs

Så ligger man i sängen igen, denna fantastiska men ändå ångestfyllda plats i mitt hem. Har fasta rutiner har jag märkt den sista tiden. Jag kör hem från jobb, kanske kör inom affären och handlar skit, äter det mesta på vägen hem, sätter på tvn, ser på topmodel och äter resten, kl 19 ser jag dr house och i pauserna stimmar jag runt för att se vad jag kan äta härnäst, idag gjorde jag kladdkaka. Sen kl 20 är det inget jag vill se på tv för det mesta utan det börjar inte förrän 21, ibland börjar jag se nått men blir snart stressad och går och lägger mig. datoriserar mig lite, löser lite sudoku kanske läser om jag har en bok, oroar mig för att nån ska höra av sig. känner ingenting annat än att det pendlar mellan trötthet och stress, trycker undan all ångest och fipplar med fötter, tår, händer och fingrar.
har jag tur ligger en av kisarna hos mig en stund och spinner innan det åter är dags för musjakt.

sprängde fram i galopp

Började väl dagen i stort sett som igår, kom bara inte upp ur sängen och kände paniken i bröstet komma och gå, fick fokusera på att andas, såg fantastiska "into the wild" och åt lite frulle i sängen. Ångrade att jag sagt att jag skulle rida idag, ville inte upp eller behöva göra något alls. Kom upp iaf vid halv 3 och begav mig ut med pållen och då kom solen tillbaka och det var helt underbart :) hon var så pigg och glad och vi sprängde fram i härlig galopp i solen. Och nu har jag suttit en liten stund i solen med henning mankell och ska laga stinas kyckling med ris och diska. Känns som helgen slutat ganska bra iaf
kram

h-vete

helvete helvete helvete vilken jävla dag det varit. Varit såååå nära en riktig panikångest attack. Fy fan vad jobbigt det var. Kunde knappt andas men tvingade mig själv till det och lyckades skjuta den på framtiden, kom igen på ica men lyckades förtränga den då också, har sett till att äta mig bort från ångesten idag men har riktigt kunna känna på min puls hur den har rusat upp och ner.
Sån jäkla skillnad på att ha ångest och att få panikångest, den liksom bara trycker ner en och kväver en, man får inte luft. vet inte hur jag ska kunna sova inatt. Är så trött men stimmig ändå.
Vaknade ju tidigt som attans idag men gick tillbaka till sängen igen och sov till och från fram till halv 2, mestadels vaken iof men kramandes kudden och stirrandes i taket.
hoppas er dag varit bättre, har ju sett att solen skinit ute.

drömmar om kramar

Drömt i natt. Drömt om att gråta och kramas, goa långa varma trygga kramar med tårarna rullandes längst kinderna. Åh vad jag saknar det, det värker i kroppen efter kramar, starka mansarmar som omsluter mig.
Känner mig så ensam.

lever för att få krypa till kojs

Hur e det möjligt att man kan vara såå trött heeela tiden? Känns som det enda jag lever för nu är för stunden då jag får krypa till kojs. Vill bara sova och drömma. Tänk att få sova en hel natt utan avbrott, så underbart det hade varit. Antingen så vaknar jag av mig själv eller så väcker mina kisar eller vovven mig.
Känner mig dock rel pigg mitt på dan nu iaf, så jobbet blir ju inte lidande.
Känns dock som jag bara lever en sekund i taget, klarar inte av att se framåt, orkar inte ta tag i nått eller ta ställning till nått. Bara struntar i det och längtar till sängen. Som kören ikväll tex, jag orkade verkligen inte köra dit och sket i att ta ställning, orkade inte ens känna efter vad jag eg ville eller peppa mig till att orka. Jag bara skickade ett sms om att jag inte kom, utan att ge någon anledning.
Äter för att morverka tröttheten och blir ännu tröttare...
nattinatti

Bra dag utan ångest

Måste säga att jag är nöjd med denna dan. Kise mår bättre, ingen feber idag, så tog beslutet att åka hemifrån och på Konstrundan. Så mysigt.. vi körde på Kullahalvön och såg en massa underbara hus och fantiserade oss bort i vad vi skulle gjöra om vi vann en väldans massa pengar, ja och så såg vi ju en massa fin konst också. Åt en fantastisk lunch i Mölle, het tomatsoppa, då solen tittade fram så vi började köra hemåt igen, körde inom en blomsterlanthandel och köpte lite blommor. Väl hemma satte jag fart och fixade i trägårn, planterade blommor och städade fint. Sen inne så tog jag tag i tvätten och den sista städningen och nu har jag landat i sängen, trött och belåten efter en hel dag utan ångest :).
Imorn börjar vardan igen och de känns helt ok, ska sova gott inatt.
kram

min kise e sjuk

Min fina kise mår inte bra, har varit hängig hela helgen och har feber nu. Blir till att åka till jobb imorn trots ledig dag och kolla upp honom. Här går jag och oroar mig för vad som ska ta död på min skröppliga gamla vovve och så går kise och blir kass, hoppas bara det är en enkel infektion. Det måste det vara, hoppas hoppas.

Ganska nöjd med min dag trots allt, fick tagit disken och tvättat, fram tills att proppen gick iaf, och har torkat av och städat toan. Bidde inte dammsugat då kise blir så stressad av det och vill ju inte störa honom i onödan. Ja, ja dammråttorna fösvinner ju inte, så får de några dagar till på sig att föröka sig.

Håll tummarna för min kise att han blir pigg snart igen.

Brr

Brrr vad kallt det är idag :( hade sett fram emot ännu en dag med sol och värme så jag kunde rida i t-shirt och sen påta i trägårn. Men men gick bra att rida påpälsad också. Lite sliten nu då gick upp tidigt imorse för att sjunga på påskmässan. Ska nog unna mig att mysa i sängen lite nu, se gårdagens Millenium kanske innan jag tar tag i disken. Har satt på en maskin tvätt iaf ;)
Hoppas ni har en mysig påsk och äter många ägg, det är smaskens

voddler

Kom ju på att jag hade voddler och såg fram emot att hitta en film jag var sugen på och då stänger givetvis mitt internet av sig själv och gör så varje gång jag försöker se en film på voddler så slutade med att jag ändå såg filmen från Amelia och den var riktigt rikgtigt bra fram till de sista 5 minuterna. Men det gjorde inget. Magen värker av hunger och jag njuter men ska nog gå upp nu och in i duschen och kanske äta nått.
GLAD PÅSK

stora planer och elände

Hade/har stora planer för denna dag, ska äntligen ta tag i städningen, ordentligt, och tvätta fönstren, tvätta bilen och påta i trägårn, promenera med doggen i skogen. Men kommer inte upp ur sängen, inte så att jag känner mig stressad över mina planer, jag vill bara inte gå upp, börja dagen. Ligger naken i sängen och blir orolig för att någon skall knacka på. Saknar att ha en man i mitt liv som faaaan, vill ha en bringa att lägga mitt huvud på och lyssna på dennes hjärta som slår, vill känna hans armar om mig.

Vill bara försjunka i mörkret idag, ligger och läser Ann Heberleins bok men den är inte tillräckligt mörk idag, hon berättar om sina barn och vad hon gör med dem, bakar bullar, läser böcker etc. Vill inte läsa om det som får henne att må bra, vill bara ha elände.

Fick en film med senaste Amelia, "Dumpa honom", hade tänkt se den idag men klarar inte av en amerikansk romantisk komedi med vackra män och kvinnor där slutet alltid är lyckligt.

kram

Säg hej

Känner mig lite låg och ensam just nu så kan inte ni som läser bara säga hej, hade gjort så mkt just nu. Kram

Hundbiten

Douglas bet mig idag.....!!!!!!..... Har aldrig hänt förut. Han blev avundsjuk när jag kelade med en annan hund och gick helt oprovocerat till attack mot honom. Jag körde ner min arm emelan dem och slet bort Douglas men då bet han mig, ordentligt. Och han gav sig inte heller utan fortsatte morra och bete sig. Fan också, han börjar bli riktigt gammal och gaggig. Funkar ju inte om jag inte kan lita på honom. Har han ont tro? Verkar ju inte så för övrigt. Skjuter alla jobbiga känslor och tankar ifrån mig och försöker att inte vara för arg på honom, hjälper ju inte över huvud taget och han förstår det inte.
Oro oro oro vill inte behöva ta något beslut

RSS 2.0