fullt upp i veckan

Har i veckan haft att göra varje kväll vilket har inneburit att jag inte kört till affären. Så 4 dagars paus från den värsta matångesten. Sen har vi haft mkt godsaker på jobb vilket jag tagit mer än min beskärda del av, en hel del i smyg. Men det blir iaf inte de mängderna som det hade blivit om jag handlat.Idag tog dock äs tillfället i akt när jag var och handlade och nu sitter  jag här som så många gånger förr med uppknäppta byxor i soffan och äckelkänsla i magen och i munnen. Har dock inte kräkt även om det inte känns som någon triumf precis.
 
Har bestämt mig för att jag vill sluta med Lamotriginen, skulle ha pratat med min läkare om det i onsdags men glömde helt bort telefontiden, typsikt. Ska dock träffa henne om några veckor så får ta det då.SKulle bara vilja börja så snart som möjligt att trappe ner den.

Hej

Långt mellan inläggen just nu, vet inte om det kanske kan bero på att jag kanske mår lite bättre ffa nu sedan jag hittar på mer på kvällarna. Var ingen yoga i måndags vilket var typiskt för jag hade verkligen behövt det, var stressad och irriterad efter jobb.
Maten fungerar väl inte så bra, hade ett återfall i måndags(typiskt att jag tog ut stressen och irritationen på det enda jag vet fungerar utmärkt).
Skulle så gärna gå ner de två kilorna som jag lagt på mig på sistone iom all överätning, det är bara två kilo det ska väl inte vara så svårt. Varför ska det vara så svårt att hålla sig borta från all skräp?

Var hos min psykolog igår, var 5 veckor sedan senast. Kändes helt ok för en gångs skull pratade jag inte bara om negativa saker och hon var helt förstummad och glad för min skull. Tror vi snart komnmer att avsluta vår kontakt och det känns helt ok.

I helgen ska jag iväg på läger med kören och det ser jag fram emot jättemkt, brukar vara kul.

sysselsättning

Försöker göra saker som sysselsätter mig så att jag ska ha mindre tid till att tänka och äta och kanske få lite inspiration till att sköta maten bättre. Har varit på coreträning och zumba och blivit jättesvettig och trött i kroppen, sååå skönt. Ännu en liten stund av lugn och ro i hjärnan.

Inte så uppiggande just nu

Godmorgon!
Ett tag sedan sist, har väl inte hänt så mkt precis. Har åkt på en förkylning och är lite sliten av det.
Maten fungerar väl sådär, blir väldigt mkt godis så känner hela tiden en äcklig sockrig hinna på tänderna. Varje dag tänker jag att jag inte ska köpa något men de flesta dagar slutar likadant. Tycker dock att det är ganska äckligt nu så kanske att jag kan hejda mig lite.
 
Ska på dejt idag igen med samma kille som förra helgen vilket ska bli kul, ser riktigt fram emot det.
 
Önskar att jag kunde säga att sömnen fungerar bättre men det gör den inte, måste ta tabletter för att det ska bli bra. Undviker det dock när jag har möjlighet att sova ut på morgonen även om det tar emot, kroppen vill så gärna ha de där tabletterna.
 
Tråkigt inlägg men känner mig ganske tråkig just nu.
Ha det bra mina fina vänner.
Kram
 
Förresten kom och tänka på en sak igår när jag såg en film om en man som skulle ta livet av sig. För ett år sedan tänkte, eller iaf ville jag göra det samma. Nu finns det inte på kartan, har trots allt kommit en  bra bit på väg även om det inte känns så alltid.
 
Bundle, har försökt i säkert en månads tid att läsa och kommentera din blogg men mitt internet stänger av sig varje gång jag går in på din blogg :(, bara så du vet så läser jag och gläds och lider med dig, kram

Dejt

Varit på en mkt trevlig dejt idag. Vi gick på stranden och åt glass. Massor att prata om och vi skrattade en hel del :).Han verkade också tycka det var trevligt och vi ska ses igen nästa helg.

mardrömmar

Fy för vilka nätter jag haft, haft sådana mardrömmar om och om igen och sovit uselt. Återigen rädd för att gå till sängs om kvällarna. Haft riktiga kval vad det gäller jobb då de flesta av mardrömmarna har handlat om jobb. Blir en tablett ikväll och hoppas på att jag inte är helt färdig imorgon bitti.

onsdag

Har faktiskt fungerat ganska bra med sömnen på sistone, har fått börja med imovanen igen men det går. Imorse var jag ganska trött men det var hanterbart. Så jäkla skönt :)

Annars är det rätt lugnt, överäter för mkt bara och det syns på kroppen. Inte så roligt, känner mig fläskig och enorm men än så länge passar de flesta kläderna iaf.

NU

Varit på dejt både igår och idag. Idag kändes mkt bättre och roligare än igår då det mest var krystat. Och som vanligt har jag förstört alla bra känslor med att äta äckel och slutar dagen som vanligt med att må illa och utan att äta någon ordentlig mat. Nu får det fan bli ändring på det här. Måste sätta upp en kamp...NU

RSS 2.0