törstig

Knäcke, messmör, ost, knäcke, smör, ost, knäcke, messmör, ost, ost messmör, ost, ost, messmör, ost, ost. ÄCKLIGT ÄCKLIGT
äpple som om det skulle ta bort äckelsmaken i munnen.
Törstig men orkar inte resa mig ur soffan för att fylla på glaset med vatten.

Vill kräkas och bli av med det men vill inte kräkas idag, vill inte få ont i halsen, ont i magen, ont i huvet.
Fast jag mår redan illa och har begynnande sockerhuvudvärk så kan ju lika bra kräkas och bli av med skiten även om sockret redan sugits upp i blodbanorna.
Usch på mig

nervkli

Åhhhh det kliar i varje nerv i kroppen, vill bara åka och handla hetsmat. Där får jag för att jag var "duktig" och körde förbi ica på väg hem från jobb utan att köra inom. ÅÅÅÅhhhhh vill inte vill inte men VILLLLL!!!! har typ nästan 1 mil till närmsta affär och det är ju ganska bra för har inte lust att sätta mig i bilen och köra någonstans. Vill bara beema hit hetsmat. Måste stå emot och så fort jag försöker göra det så går tankarna till vad jag skulle kunna ta till här hemma istället, vad för äcklig/smaskig röra jag skulle kunna göra.
Vill äta äta äta äta och bli smal smal smaaaal.

...

Nää har verkligen inget att komma med idag, sov gott och dröm sött


hud

Är det någon som har tips på hur man kan få sin hy fräsch trots en massa överätning, hets och kräkning? Hatar min hy i ansiktet som är flammig, ojämn och inte som jag villha den. Eller är det bara jag som har det problemet när jag inte sköter mig?

obehagligt oförlöst

Haft en obehagskänsla i kroppen hela dan, som ångest som inte riktigt bryter ut utan som ligge runder ytan och pyr. Istället har jag kommit på mig själv att vara överdrivet glad och skrattig, inte känts bara bra utan onaturligt och konstigt. Sovit dåligt inatt och tankarna kring lejonungen har spökat och kändeobehag inför hur filmen var filmad precis som det skrevs i en kommentar till mig. Blev inte riktigt klok på vilket budskap filmskaparna ville visa och efterlämnade en besk eftersmak av frustration, sorg och ilska. Lite som mitt liv i stort (ursäkta självupptagenheten och självcentreringen) kanske därför som jag känt mig som lite oförlöst idag, jag fick liksom inte ut all den sorg och frustration igår i mina tårar, det finns så mkt kvar och det kanske har börjat komma upp till ytan vilket inte är en odelat trevlig uppelvelse.
Ätit som faaaan i dag...IGEN...men inte blev det bättre av det har bara gett mig huvudvärk och äckelkänslor.
Kan inte fatta att det bara är måndag.

glömde ju säga att kvällen trots allt blivit bra då jag på kvällsrundan gick inom grannens hage med 3 unghästar i lösdrift och de var på värsta kelhumör så fick stå där en stund för lite terapi med mankli och mulgos.

lejonunge

Såg på en naturfilm på svt innan om hur djuren överlever torkan i Afrika och där var en liten lejonunge som kom i kläm när en buffelflock gick till attack mot lejonen. Den blev trampad på och förlamad i bakkroppen. Det var så tragistkt och sorgligt att se hur denna lille unge kämpade för att följa med flocken, han släpade sig fram på frambenen och kallade på dem när de kom för långt bort. Tillslut kunde resten av flocken inte vänta längre utan gick ifrån honom. Åh det var så fruktansvärt sorgligt att se och jag kände mig helt förvivlad över denna lille försvarslöse unge som fick lida så. I slutet följde kameran spåren efter hans släpande bakben tills de helt plötsligt tog slut. Tårarna rann och jag mådde illa, naturen är grym och då anser jag ändå att människan är den grymmaste av alla. Men fy vad tagen jag blev av den lille lejonungens kamp, den gav verkligen inte upp trots att det var lönlöst.

vilodag i solen

Skulle vart till Mö idag för att kolla in min bästa Ts utställning men ångesten har haft frispel idag så bidde inget med det. Skittradigt hade velat köra dit men fanns inte på kartan att jag skulle klara av att köra bil en timme och sen en massa folk. Har ändå lyckats vara utomhus i solen, visserligen mest liggandes men ändå. Har varit så trött hela dan och inte gjort många knop. Får tacka min hyresvärd för att jag överhuvud taget kom upp ur sängen idag, han skulle ev komma hit och fixa min tvättmaskin idag och då var jag ju så illa tvungen att se till att vara uppe ur sängen iaf till 10. Sen blev det aldrig att han kom men ja gkom upp ur sängen iaf, annars hade jag nog legat i den hela dan med nedrullad rullgardin och stängd dörr. Nu är jag istället för sjukligt blek lite rosig om kinderna av solens strålar idag. Har egentligen lite planer imorn men vet inte hur det blir med dem, får väl sova på saken och se hur jag mår imorn.
Hoppas ni haft en skön dag i solen.
kram


fredagkväll

Jag har ju egentligen redan gett upp, vill inget bara gör, bara går dit de pekar.
Har en fantastisk läkare, psykolog och sjukgymnast och så vill jag inte, JAG VILL INTE, jag bryr mig inte, känner inget.
Fan vad nonchalant och dåligt av mig att inte uppskatta och kunna ta tillvara på den hjälp jag får och som de vill ge mig. Jag vet inte hur man gör.
Hur gör man för att vilja nått?

piggelin

Vaknade imorse typ en halvtimme innan klockan skulle ringa och var pigg, PIGG!! Hallå vär kände jag mig senast pigg en vardagsmorgon kl 06.00? Kommer inte ihåg. Har ändrat antideppen så jag tar den vid lunch istället, kanske det kan ha med det att göra. Är i vilket fall sjukt trött ikväll och varit så ända sedan jag slutade jobbet vid fem. Vill ju gärna ha lite energi kvar på kvällen. Får väl ge det några dagar annars får jag ändra tillbaka ochta den vid 17 igen.
Fått iväg ett viktigt meil idag och hoppas på positivt svar så fort som möjligt så att jag kan komma vidare. Får väl snart ta mig en funderare vart jag vill ta vägen.

Vill inte egentligen säga det eller ens tänka det men det är så jobbigt att vara stark och kämpa hela tiden, så jobbigt att vara i verkligheten, en önskan finns i mig det ska slå slint på riktigt och att jag på nått sätt kunde komma undan min pliktkänsla, min verklighetsförankring och mitt förstånd.
Låter knäppt jag vet ffa nu när jag fixat tentan och antideppen kanske börjar verka lite, men sådan är sanningen iaf.


=)

Tack för era lyckönskningar, de gjorde nytta för JAG KLARADE TENTAN IDAG!!!!!!
E så fruktansvärt lättad och glad. Flera månaders slit och ångest är till ända och kanske att jag kan börja känna lite hopp inför framtiden.
E heeel färdig nu och kommer förhoppningsvis däcka tidigt sov inte mer än max 5 timmar inatt. Men imorn kan jag sova precis hur länge jag vill utan att känna press att gå upp och plugga. Vet ni hur skönt det känns. Hoppas på sol imorn och att jag får lov att njuta lite av den för det tänker jag göra i så fall.
Fick en jättebunt med tulpaner av mamma och pappa som grattis vilket gör att det känns extra festligt.
Men nu e jag och vovven hemma hos kisarna igen och ser fram emot en riktig slappekväll i soffan.

E så glad idag =)
Puss och kram

alla dessa tester

Varit  hos psykologen idag, måste säga att jag gillar henne skarpt. Gjorde ett nytt test i form av över 500 frågor eler påstående som man skulle svara sant el falsk om. Hon sa att det kunde ta allt mellan 1-2 h men tror jag satt absolut max 1 h, snarare 45 min. Får väl se vad hon kommer fram till av alladessa tester och frågor hoppas jag får något svar nästa gång.
Inte haft så mkt ångest idag faktiskt, vilket känns skönt sen märker jag att jag är ganska trött i ögonen av allt läsande. Men imorn kör jag till Malmö för att träffa några gamla kollegor som också ska skriva tentan och sen sover jag hos en annan kompis så blir det inte så långt för mig att köra på lördag, tentan ska skrivas utanför malmö nämligen.
Har tagit stilnoct  mg nu varje kväll för att få ordentlig sömn och det tror jag är ganska bra, ska dock inte ta någon imorn kväll vill inte riskera att vara lullig i huvudet även om jag inte brukar bli det på 5 mg.
nu ska jag fortsätta läsa.

korken

Hemma idag för plugg och är så arg, frustrerad och stressad så det känns som om jag skulle sprängas när som helst. Skulle behöva skrika och gråta och slå på nått men det är som en kork i magen jag känner allt men korken släpper inte ut nått utan sitter här med ihopspända käkar, krum rygg och knutna nävar ochplöjer mig igen om sida efter sida.

studiebesök

Varit iväg på studiebesök hela dan vilket varit jättekul. Fått träffa lite sköna kollegor och lärt mig en del men ffa skönt att få diskutera lite utan att bli bedömd och nedtryckt i skorna så fort man öppnar munnen.
Satte mig och plugga direkt när jag kom hem men ångesten som varit skönt frånvarande hela dan kom tillbaka på direkten så gav mig ut på en promenad och har ångestätit lite. Efter det kunde jag sitta en stund och plugga iaf. Imorn blir det en heldag av pluggande, hoppas jag slipper dementorerna.

status ångest

Haft ångest nu nästan konstan i 2 dygn, fick ta en stilnoct tillslut klockan 3 i natt för att kunna sova. Är helt jvla toopad.
Har precis varit ute och kört en runda och köpt en massa skit som jag äter frenetiskt, jag som har tinat lax som skulle tillagas till middag. Blir nog tillagad men infryst, mår illa av alla torrostade jordnötter, gräddkolor och mintkulor. Har egentligen bestämt att jag ska ta en atarax men blir inte färdig till det, men måste nog det NU.
Gick bra hos doktorn idag, tror jag iaf, han gillar inte mina mörka tankar och jag känner mest att jag inte bryr mig.
Glömde dock att fråga om det finns någon ångestdämpande tablett som man itne blir så dåsig av.
Imorn blir det nya tag med pluggandet, känns för jävligt för tillfället.

semester

Har semester från och med imorgon för att kunna fokusera på pluggandet innan tentan på lördag. Är bara så rädd att min ångest ska förstöra allt. Idag kom jag inte upp förrän halv ett och det var endast tack vare min vovve som gjorde att jag tvingade mig upp. Måste verkligen utnyttja dessa dagar nu till repetion så jag kan känna att jag faktiskt gjort allt för att fixa den.
Har även ett läkarbesök inplanerat imorgon bitti med psykläkaren, alltid lite jobbigt inför sådant. Vet inte vad jag har att komma med. Vi får väl se.
Känner mig väldigt ensam och villrådig just nu.

30 minuter

Hade en jvla fm idag kom bara inte upp ur sängen förrän jag verklgein va tvungen för att hinna till jobb. Men efter en runda i skogen med fina vovven kändes det mkt bättre och kom ändå till jobb med hyfsad energi och med gott mod. Det tog min chef ca 30 minuter att rasera allt och jag ville bara skrika rakt ut. Aldrig att hon kan säga något gott om det man gör, aldrig att hon kan peppa eller stötta, aldrig att hon kommer med en komplimang eller visar att hon bryr sig över huvud taget om det inte är för att kritisera eller kontrollera.
Var tvungen att gå ut och andas en stund.
Ska bli så jääääävla skönt med semester nästa vecka även om det är för att plugga.
Bara en halv dag till sen är denna jobbvecka till ända.

tips

E så trött i ögonen att det bränner och kroppen vill också vila men skallen vill inte koppla av, samma sak varje kväll sedan jag ändrade när jag tar antideppen. Men hur ska man göra för att det ska bli bra? Tar jag den på morgonen så e jag såååå trött hela dan och kan inte koncentrera mig. Tar jag den på kvällen innan jag ska sova kan jag inte somna för jag är pigg så nu har jag tagit den vid 17 men vet inte om jag tycker det är så mkt bättre, sover så himla dåligt och oroligt.
Tips någon?

bara fixa tentan sen...?

Vill bara få gjort tentamen nu, klara den och sen bara.. ja jag vet inte, vill bara försvinna sen. Finns ingen framtid. Hänger upp mig på denna tentamen som jag ändå inte tycker har någon betydelse för mitt liv. Eller jo det har den ju den har en avhängande betydelse för mitt framtida yrkesliv, utan en klarad tenta inget jobb. Men ändå har jag ingen tro på mig själv. Även om jag klarar den så kan jag inte se att jag skulle tycka att jag egentligen kan någonting. Gahhh blir så trött och snurrig av allt.
Har haft ont i armarna och ffa händer och fingrar idag och känt mig skakig i fingrarna eller inte skakig snarare som lite bortdomnade. Vet inte om det är fysisk eller psykisk smärta som orsakar det.
Men imorn har jag iaf sovmorgon, så jäkla skönt hoppas hoppas jag kan sova länge och utan mardrömmar. Skulle egentligen till sjukgymnasten imorn bitti men hon e sjuk så får ledigt.

vet inte vad jag vill

Skulle skriva i min stämningsdagbok men ha ringen aning om hur jag mår idag eller har mått heller för den delen. Ätit en massa nötter och det är bara den känslan som infinner sig, smaken och illamåendet av nötterna. Vet inte om jag vill må bättre egentligen. Skrämmer skiten ur mig huruvida antideppen har eller kommer ha effekt. Vad kommer det att innebära, hur kommer det kännas, hur kommer jag må. Just nu skulle jag vilja skita i allt vad behandling heter, vet inte vad jag vill.

glass, urk

Jag trodde faktiskt at jag skulle klara mig idag. Trots att jag ätit glass, eller kanske snarare tack vare att jag ätit just glass. Hatar att kräkas glass det är nog bland det äckligaste som finns. Borstade tänderna och motade tillbaka varje känsla av att spy, gick ut med vovve och kröp till kojs bara för att i nästa sekund rusa upp och göra det iaf. Suck...men känslan av nöjdhet vägrar att försvinna.
E så trött nu så hoppas på att somna gott snart iaf. Har sovit så oroligt på sistone så hoppas på en lugn natt.
Ledsen för detta äckelinlägg men ni vet hur det är.
natti natti

myrsteg

snacka om myrsteg idag. Kom upp och in i duschen, började planera för att jag skulle ut i trägårn och fixa lite, kändes bra. men så fort jag kom ut ur duschen var dementorerna där och kvävde mig så är tillbaka i sängen igen och försöker andas. Har fått med mig lite frukost som jag hoppas jag ska kunna få i mig. Ingen aning om hur denna dagen kommer bli.

sola skiner är pigg men kommer inte upp ur sängen

Jodå solen skiner idag med och jag är egentligen pigg och har varit så sedan halv 9 men vad jag än tar mig för så kommer ångesten idag så jag har inte kommit upp än. Har försökt flera gånger men klarar det inte. Inte för att ångesten försvinner här i sängen men den är lite mildare inbillar jag mig. Känner att jag luktar svett och borde gå in i duschen, känner att jag är hungrig så borde gå upp och äta men bara tanken på att gå upp får hjärtat att krampa och magen att knyta sig. Trodde jag skulle komma upp nu vid elva eller det var min plan iaf men fick ta mig tillbaka till sängen igen. Åhhhh vad frustrerande det är, vill ju upp och ut i solen, vill känna energi och vilja och lust att ta mig ut.

SOL :)

Solen har verkligen gassat idag. Första känslan av att våren kanske är på väg och jag har verkligen njutit av varje minut ute i ljuset idag.
Min bästa vän fyller år idag och vi var på stranden i över 3 timmar, promenerade, picnickade och hade det myysigt. Var så länge sedan vi umgick bara hon och jag och vi hade massor att babbla och skratta om hela tiden. Så skönt och förlösande.
Snart är det dags för ännu en melodifestivaltävling, ska jag orka se den eller blir det film i stället? Äh blir nog mello ikväll igen.
Längtar tills det är dags för sängen men vill inte att helgen ska ta slut. Dubbelt som vanligt.
Vad gör ni ikväll? Ska kika runt lite.

bara gör

Vill inget idag bara gör.

Träffade sjukgymnasten för första gången idag men kände att jag inte fick fram så mkt, hade inget att säga om mitt mående idag. Mår ingenting, positivt? Känner mig som en robot som bara gör det som förväntas av mig, jag anpassar mig till varje situation och bara gör. Känner inget, vill inget.

Träffade förresten psykologen igår och fick göra bläckplumpstest, fascinerande. Är det nån av er som gjort det någon gång? Får väl se nästa gång om det gav något, ska träffa henne först om 2 v, men ska träffa sjukgymnasten nästa vecka. Hon kändes bra, klok, ung, smal och vacker om nu det har någon betydelse. Men ffa kändes det bra att hon kändes klok. Sen att jag kände mig som en valross bredvid henne får jag bara försöka bortse ifrån.

Hoppas allt e bra med er, ledsen om jag är en usel webbvän just nu men ni finns i mina tankar även om jag inte syns så mkt.
kram


väntar

Jag väntar på någonting, väntar på något sorts beslut, lever mitt liv i väntan på att det ska ta slut, väntar på att något utanför mig ska hända så att jag själv slipper göra det. Inte ens det har jag karaktär att klara av utan väntar på att något annat ska fixa det till mig. Att jag ska bli sjuk i cancer, att jag ska bli påkörd, att jag ska bli mördad, att jag iaf ska bli hjärndöd.
Min nya psykläkare berättade för mig att man kan få cancer i matstrupen eller magsäcken av att kräkas som jag/vi gör. Han sa det i avskräckande syfte men min kommentar var: Och det berättar du för en som önskar att dö i cancer och är avundsjuk på sin vän som har bröstcancer.
Usch hör verkligen hur omogen jag låter men i min hjärna bor ingen vuxen förnuftig klok eller lycklig person utan ett barn som inte vill vara med längre, som vill gå och gömma sig och bara försvinna.

RSS 2.0