sårbar

Näää ingen rolig dag idag. Kännt mig osäker och skakig hela dan.
Inte haft jättemkt att göra på jobb men har ändå känt mig stressad och stimmig i kroppen och det sitter i än. Försökt lugna ner mig hela dan med att avdramatisera mina tankar och ta djupa andetag, har fungerat sådär. Hatar att jag ifrågasätter mig själv så hela tiden, osäker på precis allt jag tänker, säger och gör och förstår inte hur det någonsin ska kunna bli bättre.

Varit på gyn och trol är det Zeldoxen som gör att jag inte får mens. Inte haft det på 6 månader och varit lite orolig då det har inte haft något med min äs att göra.

Kanske att det är besöket hos läkaren, mötet med af+fk och idag gyntiden som ställer till det för mig och rubbar mina cirklar. Tänk så har jag inte gett rätt bild av hur jag mår och hur det går egentligen. 
Känns som att det är så lite som krävs för att jag ska falla snett.
Känner mig så jäkla svag och sårbar just nu.



trött men nöjd

Trött men nöjd över min dag.

Inte jobbat så mkt.

Imorse när jag var på väg till jobbet ringde de från psyk och sa att de hade fått en avbokning en halvtimme senare till min läkare om jag ville ha den. Vände på bilen och hann precis i tid. Var ett bra möte och vi pratade igenom mina läkemedel och kom fram till att jag inte ska ändra något nu medan jag håller på att gå upp i tid, kanske till hösten.
Hon kommer även sätta upp mig på väntelista till kbt. Känns som det aldrig tar slut men antar att det kan vara bra för mig med all min prestationsångest och min osäkerhet inför min egen person.

Sen jobba några timmar innan det var dags för personalmöte och sen möte med af och fk. Gick också bra.

Även om mötena gick bra så känner jag mig alltid så obekväm i sådana sammanhang, vet liksom inte hur jag ska bete mig eller säga för att det ska bli rätt. Vet inte hur jag ska vara för att vara mig själv.

mors dag

Varit med mamma hela dagen idag. Vi har solat, promenerat, pratat en massa och så givetvis så har det blivit en hel del ätande. Allt har fungerat jättebra inklusive kakfika fram till att jag av någon jvla anledning följde mammas spår och tog grädde till fruktsalladen. Hade det bara smakat bra så hade det varit ok men grädden tog bort all fräsch smak från bären och melonen. Försöker tränga bort äckelkänslan i magen och svälja ner när det stiger upp i halsen.

Imorn är det dock nya tag som gäller. Ska stava en runda på morgonen innan jobb och efter jobb blir det till affären för att köpa sill, potatis och gräddfil. Godaste maten på sommaren.

natt

Gud vad häftigt att Loreen vann, hon är ju helt underbar.

Haft en bra dag på jobbet med bra prestationer och sen trevligheter med bästa vännen.
Ätit i överkant men det har varit i gott sällskap så har överseende med det idag.
Hoppas ni haft en bra dag ni med.

God natt, sov gott, dröm sött

bättre imorn?

Såret ser mkt bättre ut idag vilket känns så skönt.

Hemma efter en, som det känts, lång dag på jobbet. Känt mig orolig och ångestfylld hela dan och det blev inte bättre när jag körde därifrån. Allt jag gjort under dagen har studerats under lupp och jag är inte nöjd med någonting.
Ska jobba imorgon också och hoppas på bättre känsla då för sådana här dagar är inte roliga och får mig att fundera på om jag verkligen passar till det här som jag jobbat med i 14 år och som jag borde känna mig säker på.

Inte sugen på något men vet inte hur jag ska hantera oron utan mat.

Nu är det iaf helg och imorn efter jobb ska vi ut och äta en bit mat och sen kolla in melodifestivalen.

har jag gjort något fel?

Fridas operationssår vill inte läka ordentligt :( skit också, blir så nojjig över det. Vill ju bara att allt ska vara bra. Rädd att jag gjort något som gör att det inte läker, hon kanske har fått röra sig för mkt men hon har ju varit så jäkla pigg och vi har tagit det lugnt tycker jag iaf.

Var skönt med fotvård idag och hade ett bra möte med psykologen. Stod dessutom emot monstret när jag handlade, hoppas det blir lättare snart. Monstret skriker i mitt öra att jag är totalt värdelös som inte ger efter.

förlamning

Fan vad jag hatar när osäkerheten tar över och förlamar en.
Känner mig så splittrad och ångestfylld och allt pga jobbet som jag är livrädd att jag inte klarar av.
Osäker och rädd att jag inte ska stå upp för mig själv

tänker inte ge upp denna gången

2 dagar med bra ätande och ingen hets, överätning eller kräkning. En bit på väg men hade önskat att det syntes snabbare på kroppen. Vill bara vara fast och fräsch nu när sommaren är på väg.
Kämpar mot suget hela tiden men tänker inte ge upp denna gången.

Imorn är jag ledig och ska på fotvård och sen till min psykolog.

slutsats

Vad som är värre än en hets och en kräkning är att ha en dålig kräkning där man inte känner att man får upp det man vill. Allt ligger kvar som en klump i magen och det enda man får upp är en massa vätska. Detta har även lett till att jag nu har fått magkatarr vilket gör att jag mår illa samtidigt som jag är sugen hela tiden

Slutsats: Hetsar man inte så riskerar man inte en dålig kräkning. Tänk om det vore så enkelt.

Ska iaf än en gång försöka vända detta skeppet och stå emot. Hade planerat för en stavrunda ikväll men är så makalöst trött efter denna heta dag med mkt på jobbet. Hade inte klarat av att jobba mer än 6 timmar idag, nervös att jag inte ska klara av heltid från 1/7 som det är bestämt.

Typiskt

Åh så irriterande. Har köpt och tagit fram alla ingredienser till en kycklingpaj och så har jag glömt att köpa mjölet, grrr. Ska jag verkligen orka köra till affären igen? Vågar egentligen inte det då känner hur suget härjar inom mig. Får väl bli en pastasås istället men har inte så mkt pasta hemma. Typiskt.

brev

Tog en sömntablett igår då jag blev helt uppvarvad av alla tankar om min vän.
Skrev ett brev till henne men tänker inte skicka det utan ska försöka prata med henne istället utifrån det jag skrev. Supernervös inför det. Har ringt henne och sagt att jag behöver prata med henne när hon inte står upptagen med annat. Hon ska ringa tillbaka.
Försökte distrahera tankarna med att åka till Väla med en kompis men det hjälpte inte alls, fick dock pratat av min lite om det. Äter nu smågodis men det fungerar bara när jag har godisen i munnen och sedan försvinner hjälpen direkt.

18:36
Varför ringer hon inte? Blir så ledsen. Känner mig så makalöst ensam, behöver er.

20:34
Nu har hon ringt och vi har pratat i 1,5 timmar och allt känns mkt bättre. Hon tog det till sig och skulle försöka tänka på det ännu mer. Vi hade ett riktigt bra och roligt samtal och det känns hoppfullt.              

helvetes relationer

Fan vad jag hatar relationer. Man blir bara besviken, ledsen och arg. Har en stor klump i magen pga min bästa vän. Och inte klarar jag av att säga något heller, har inga ord för det och är rädd för vad hon ska säga tillbaka och att jag inte ska kunna säga något, vet inte vad jag ska säga. Men hon beter sig inte som en vän just nu. Hon är självupptagen och bryr sig inte. Är så jävla trött på det men är ffa jätteledsen och vet inte hur jag ska hantera det. Känner mig frustrerad och känner hur det bubblar inom mig,
Fan fan fan fan

onsdag

Min matplanering går verkligen åt skogen men försöker styra upp det så bra jag kan. Ingen katastrof än så länge bara alldeles för mkt onyttigheter men det är så svårt att stå emot när det är kakor och godis överallt på jobb. Kan bara inte låta bli det men det blir inte så mkt så ingen ångest över det.

Imorn är en ledig dag och jag har inget planerat. Skulle behöva städa och är det fint väder så behöver trädgården rensas upp, kännder väl inte jättemkt för någotdera. Inte kan jag gå någon långpromenad med vovven heller då hon är sjukskriven ett tag. Min bästis är i Malmö hos sin pojkvän så ingen tur där.
Imorn känns det kanske bättre vem vet det kanske dyker upp något kul.

omtumlande dag

Har en mkt trött vovve och en mkt lättad men lite ängslig matte.

Min matplanering gick i stöpet idag då någon snott eller slängt min lunch :( så fick bli en bulle med smör och ost och en halv stooooor banan till det. Inte bra men fanns inte så många andra alternativ.

Känns som jag är full av ursäkter just nu. Tar till allt jag kan komma på för att få lov att äta skräp. Ätit för att jag skulle operera vovven trots att jag inte varit särskilt nervös. Inte bra måste komma på banan igen.

Blivit alldeles för mkt utgifter denna månad har varit tvungen att flytta över en hel del pengar efter att ha servat bilen, bokat biljett till Stockholm och opererat Frida. Maaassssor av pengar som gått åt, närmare 10000!!!!!!! Tur att jag har sparat sedan innan.

ångestledig

Känns som en bra dag idag. Ingen ångest ingen nedstämdhet. Haft det bra på jobbet dessutom.
Känns så skönt och välbehövligt hoppas det håller i sig.
Har tänkt börja med att planera mina måltider varje dag och hoppas det ska kunna hjälpa till lite ffa mot suget.

Och så har jag förstört allt igen på mindre än 5 minuter, grrrr på mig själv. Hatar denna äckliga fläskiga kropp som ligger som ett tjockt täcke ovanför den kropp jag egentligen har.

nervöst

Hade som mål idag att äta regelbundet och det har gått ganska bra. Ätit en en del skräp mellan måltiderna men har ändå ätit när jag skulle. Skönt.

Har bokat tid för att kastrera min hund på tisdag och är sååå nervös inför det, vet inte om jag gör rätt. Tänk så går något fel och så dör hon. Hon är ju mitt allt. Funderar allvarligt på att avboka. Vill ha det gjort men vet inte om jag vågar.
Fick totalt bryt igårkväll om det och tog tillslut en Imovane vilket var skönt men det har suttit i hela dagen och somnade och sov i 2 timmar i eftermiddags.

ont i magen

Ont i magen som f-n och mår illa......det är inte maginfluensa...... total överätning :(

känner mig ensam och hopplös

ringde tillbaka till psyk

Ringde tillbaka till psyk igår och fick pratat med en annan sjuksköterska som var såå trevlig och såå tillmötesgående. Han lyssnade på det jag sa och sa att han skulle kolla upp allt och ringa tillbaka vilket han gjorde och gav besked om att recepten var ordnat och att jag skulle få en kallelse till en läkare. Känns så skönt och är glad att jag ringde tillbaka.

Har varit ute på en rask 9 km lång runda med min bästis och det var så skönt att riktigt ta ut sig. Nu är det soffan som gäller med top model Australia och naturgodis. Har hyrt Kings Speech och ska se den sen

besviken på psyk

Oj, så trött idag. Jobbat mellan 13 till 19 och det har känts lite övermäktigt faktiskt. Ett tag kände jag mig nästan  skakig men när jag kände att jag hade koll på allt igen så blev jag lugnare igen.

Ringde psyk idag för att försöka boka en tid till en läkare. Min gamla slutade för några månader sedan och dessutom så kändes det inte som vi kom vidare, kände att jag tappade lite av mitt förtroende till henne. Nu visade det sig dock att hon var tillbaka men jag bad om att få träffa någon annan läkare. Fick i stort sett besked om att det var nästan omöjligt att boka en tid till en läkare, alla är så fullbokade inte heller min gamla läkare kunde jag komma till. Men han skulle ta upp det på något möte iaf. Suck...
Sen bad jag om att få nytt recept på medicin och han skulle se om hon vill skriva ut mer!!!! What??? Vad då vill, hur ska jag annars kunna fortsätta med de mediciner hon satt in? Det är ju just pga detta jag vill ha en läkartid för att gå igenom mina mediciner.
Känner mig så besviken.

min värsta fiende

Maten är min värsta fiende, tryggheten finns kvar bara en kort sekund sen kommer tvivlen, föraktet och osäkerheten tillbaka

min bästa vän

Maten är min bästa vän just nu och den enda trygghet jag har i mitt liv.
Längtar efter att få äta hela tid.

Tror att min osäkerhet i tillvaron just nu beror att jag inte känner mig trygg i min roll på jobb. Jag har ingen riktig egen plats där utan står utanför. Jag ingår inte i något schema och ingen vet riktigt(inte jag heller) vad jag får eller kan göra.

Hatar min äckliga feta kropp men vill bara äta mer.

söndag

Sorterat bort vinterkläderna och tagit fram sommargarderoben, så skönt att ha det gjort.

Måste säga att jag haft en helt ok helg, även om jag inte haft något inplanerat så har jag inte fått panik av mitt egna sällskap utan har fått en hel del gjort.

Imorn är det jobb igen och det känns ok, ska nog gå bra.

Har några jobbiga samtal att ringa imorn och det oroar mig mer.
Bla ska jag ringa verkstan som gett mig en helt galen räkning på servicen de gjorde i fredag, mkt dyrare än det priset jag fått. Grrrr, hatar sånt.

Sen ska jag ringa för att få nytt recept på medicin och måste dessutom boka tid till någon läkare för att gå igenom mina mediciner och min fortsatta behandling.
Min sjukgymnast har varit sjuk i över en månad nu och jag känner verkligen att jag behöver henne men ingen vet när hon kommer tillbaka så ska försöka tjata mig till att få gå till en annan sjukgymnast som finns på en annan avdelning

Bättre tider

Varit bättre igår och idag. Inte varit så rädd. Suget finns där efter onyttigheter och visst jag föll för frestelsen igår men utan några katastrofala följder.

Pratade med min bästis i torsdags kväll och lade upp det utifrån hur ledsen jag blivit när jag inte känt att hon bryr sig om mig. Hon tog det jättebra och bad om ursäkt. Det är så äkta vänner är, kändes så skönt efteråt. Nu får vi bara hoppas att det blir skillnad också men det tror jag.

Förmiddagen var tuff idag och sov bort nästan hela men det var bra för nu i eftermiddag har det känts mkt bättre och jag har fått gjort lite saker som jag tänkt att jag skulle göra men som i förmiddags kändes oöverstigligt.

Hoppas ni får en bra lördag
kram


låg och ledsen

Ingen katastrof med maten idag men känt mig så låg hela dan.
Kände mig bedrövlig hos psykologen och vi kommer inte fram till vad som skulle kunna hjälpa mig. Nästa steg är att ta kontakt med någon läkare igen. Vet inte om jag orkar ta tag i sakerna igen. Berätta allt en gång till utan att tro på att något kommer hjälpa.

Sen är jag så jäkla ledsen på min sk bästis just nu. Hon frågar aldrig hur jag mår och hon visar inte att hon bryr sig trots att jag kan säga att jag är låg. Hon är i sin egna värld med sin lyckliga kärlek och tar sig inte tid att bry sig om mig. Vill prata med henne om det men vet inte vad jag ska säga utan att det ska bli en konflikt och klarar inte det.

Kändes bättre när jag var på jobb, vilket var skönt efter att ha pratat med min psykolog om hur rädd och likgiltig jag känner inför jobbet.

100 steg

100 steg tillbaka idag...FAN!!!
Finns inga ursäkter eller förmildrande ord.

glasstårta

Fan vad det är svårt, det river i mig konstant och fantasierna är förödande.
Står emot men det är knappt, fantiserar redan om hur jag ska släppa alla hämningar och all kontroll.
Hoppas jag kommer klara av morgondagen också och lyckas hämta lite styrka innan det är dags att köra hem från jobb.
Började redan igår då jag hade vänner hemma för att grilla och det enda jag ville var att alla skulle köra hem så att jag kunde äta hela glasstårtan helt själv och dricka vin till det.
Känner mig så svag och ynklig och orkar inte vill inte vara stark heller.

Hur ska man göra för att orka?
Vill bara försvinna in i tabletternas värld, alkoholens värld eller matens värld.

RSS 2.0