Hej

Långt mellan inläggen just nu, vet inte om det kanske kan bero på att jag kanske mår lite bättre ffa nu sedan jag hittar på mer på kvällarna. Var ingen yoga i måndags vilket var typiskt för jag hade verkligen behövt det, var stressad och irriterad efter jobb.
Maten fungerar väl inte så bra, hade ett återfall i måndags(typiskt att jag tog ut stressen och irritationen på det enda jag vet fungerar utmärkt).
Skulle så gärna gå ner de två kilorna som jag lagt på mig på sistone iom all överätning, det är bara två kilo det ska väl inte vara så svårt. Varför ska det vara så svårt att hålla sig borta från all skräp?

Var hos min psykolog igår, var 5 veckor sedan senast. Kändes helt ok för en gångs skull pratade jag inte bara om negativa saker och hon var helt förstummad och glad för min skull. Tror vi snart komnmer att avsluta vår kontakt och det känns helt ok.

I helgen ska jag iväg på läger med kören och det ser jag fram emot jättemkt, brukar vara kul.

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad roligt!

2012-09-23 @ 21:24:32
URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Jenny

Hej Linda! Vad underbart att läsa att du mår bra just nu. Försök avdramatisera kilona så kanske det löser sig ändå..? I vilket fall så är vi tusan så mycket värda oavsett att vi nu väger mer!

Tack för din respons på mitt inlägg. Det känns så skönt och få lite råd kring hur jag ska göra.

Det är vår egen valp (eller egentligen sambons kan man väl säga för det är han som velat ha valp och som ska jaga med henne framöver). Ibland så bara känner jag att jag hade velat/behövt vara för mig själv. jag hinner inte med mig själv eller mitt liv alls.

Men samtidigt vet jag inte om det är vad jag EGENTLIGEN vill. Har så svårt att lita på mig själv och veta vad det faktiskt är som jag känner!!
Tycker du också att det kan vara svårt att berätta precis hur man känner, att hitta orden och veta hur man ska gå tillväga?

Kram

2012-09-26 @ 20:15:50
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0