fram och tillbaka

Oj  vad det stimmar i hjärnan idag. Fantasierna härjar fritt och det är jättesvårt att inte ge sig hän och köra och handla allt. Reklamen på tv gör ju inte saken lättare. Är sjukt sugen på risifrutti, choklad, bullar, kakor i alla dess former, pannkakor, kladdkaka, smågodis etc etc. Var stark innan idag när jag var och handlade och motstod men just nu är jag ett svagt vrak som bara vill skita i allt förnuft och sätta mig i bilen och köra tillbaka till affären och tom till några olika så jag verligen kan buffra för en stor hets. Försökt att lugna ner mig med det jag har hemma så har blivit 2 korvar med bröd, en jäkla massa vindruvor, lite yoghurt med flingor och 2 honungsmackor men vill bara ha mer. Känner hur det bubblar i magen efter alla vindruvor och vill skita i träningen vilket ger mig ytterligare skäl till att åka och handla. Har jag redan skitit i träningen kan jag lika gärna skita i allt idag. Tankarna går fram och tillbaka om jag ska eller inte. Fördelar och nackdelar. Känslor och sunt förnuft.

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Du har insikten där. Låt inte känslorna vinna idag!!! Kämpa!

2012-10-28 @ 16:47:35
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: My

Hoppas verkligen att du klarar dig igenom kvällen utan hets. Försök tänk långsiktigt, men jag vet att det ibland är en omöjlighet i många fall. Håller tummarna hårt i alla fall. KRAM!

2012-10-28 @ 22:18:29
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Helle

sv: Vitamin D började jag ta för att jag var förkyld typ 100 dagar per år. Nu vet jag naturligtvis inte om det var just D-vitaminen som hjälpte, men efter att jag började ta 1000 E/dag har jag inte haft en enda bihåleinflammation (tidigare 3 per år) och jag minns inte ens när jag var riktigt förkyld sist. Är det bara placebo så är det placebo som är värd de 25:-/månad jag betalar för det ;).

http://www.kostdoktorn.se/d-vitamin/#tillskott - Det var inne hos Kostdoktorn jag först fick nys om D-vitamin.

2012-10-30 @ 12:18:38
URL: http://helleshorna.blogspot.se/
Postat av: Anni

Hoppas att det lugnat ner sig i hjärnan nu!
Kram

2012-10-30 @ 19:11:37
URL: http://www.anniahven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0