Ställningstagande och beslut

Kände när jag körde från jobbet att jag nog skulle klara av denna dag också på ett någorlunda bra sätt. Sen gick jag in på Telia-butiken för att fråga lite om mitt mobilabonemang. Jag har en gammal mobil med knappar som börjar bli ganska sliten så ville höra lite om mina alternativ. Fick träffa en säljare som bara gjorde mig ännu mer förvirrad och inte ett dugg klokare. Kändes bara besvärligt, dyrt och inte alls bra. Kände hur pulsen ökade och hur det började bli svårt att andas. Tog mig därifrån med ångesten härjandes i kroppen. Snabbt in på IKEA och tryckte i mig 6 damsugare och 2 chokladbollar på 10 minuter. Mådde jätteilla men var samtidigt sugen på något mer, något salt och köttigt. Ville köra till McDonalds men mådde så illa så tänkte febrilt på vart jag skulle kunna ta vägen och kräkas. Blev på McDonalds toalett och sen en McFeast och co.
 
Borde tagit mig ut på en uppfriskande promenad när jag kom hem men istället blev det 4 negerbollar och clementier. Tänker dock inte kräkas mer idag så får sitta här med min bultande mage och skämmas.
 
Hatar alla sådana här beslut som ska tas, allt man ska tänka på och veta, allt man ska ställning till. Ger mig sådan ångest. Det är i sådana stunder som jag allra mest skulle önska att jag hade en man i mitt liv som kunde hjälpa mig och stötta mig.
 
21:36
Tog mig i kragen och gav mig ut på en halvtimmes stavrunda i mörkret, sååå skönt. Ska göra lite situps så kommer det kännas mkt bättre.

Kommentarer
Postat av: Anni

Ibland kan de allra enklaste besluten bli en totalt övermäktiga. Och mobilmarknaden är ju en djungel. Skönt att dagen fick ett bra slut, trots allt!
Kram

2012-11-15 @ 08:37:12
URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Jag

Lider med dig gumman, jag vet vad du går igenom. Kram till dig

2012-11-15 @ 18:44:21
URL: http://anywhere-i-go.blogspot.se/
Postat av: Fia

Hej där, ramlade in här av en slump här om dagen... Vart lite skrämd,( lider själv av bulimi och har gjort det i snart tre år och dessförinnan anorexi) läste jag vet inte hur många av dina inlägg, kunde inte sluta, varför? Det var som taget ur mitt eget helvete, du är otroligt bra på att skriva och jag beundrar dig som vågar skriva så otroligt ärligt och öppet, att våga ventilera något jag själv brukade vara bra på men nu får man läsa mellan radera för att förstå... Tack för ditt mod och ärlighet jag hoppas du kommer kunna ta dig ur detta helvete som ätstörningen, ta hand om dig och kämpa på! Kram!

2012-11-17 @ 20:07:00
URL: http://www.fiamiia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0