ett steg i rätt riktning

Ett steg i rätt riktning. Har städat idag och ska försöka att sköta maten utan en massa socker.

På tal om mitt förra inlägg så sa min psykolog senast att det tydligen finns de läkare som hävdar att depression och ångest faktiskt påverkar hjärnans celler och ens förmåga. Hon trodde inte riktigt på det men för mig hade det känts bra om någon läkare sa det. Inte för att det hade varit kul att höra men det hade gett en förklaring iaf.

Nu ska jag iväg på loppis med en vän, kanske det håller på att vända :)

Kommentarer
Postat av: Anni

Tack söta! Jo det kan nog vara så eller bero på en längtan efter syskon. Jag får försöka slå det ifrån mig, även om det är lättare sagt än gjort ibland.

Vad skönt att det känns som om det kan vända nu. Att städa kan kännas som en reningsprocess ibland.

Menar du att depression skulle ge bestående skador på hjärnan? Jag kan nog tänka mig att det ger skador på hjärncellerna, men är ganska säker på att det går att arbeta upp förmågorna igen. Tänk bara på hur träna upp hjärnan igen efter t ex en stroke.

Hittade du något fynd på loppisen?

Kram på dig!

2012-06-17 @ 16:17:05
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Bundle

Jag har också försökt "sköta" mig idag. Men det är svårt när man blir påmind hela tiden om ens svullna och pluffsiga kropp.



Känner så igen mig ifrån ditt förra inlägg. Det är ofta jag bara låter i princip allt förfalla här hemma. Exakt så som du beskrev det, så du är inte ensam.



Hoppas det gick vägen idag och att du haft det bra.

2012-06-17 @ 21:07:13
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/
Postat av: A

Har också hört det, att hjärnan påverkas och det tror jag absolut är sant, för den blir ju så överbelastad av depressionen och ångesten, men jag tror inte att det är bestående.



Kram!

2012-06-19 @ 23:08:51
URL: http://annmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0