tillbaka till jobbet.... not

3e inlägget inom en timme ;).....

Idag är det så många som gått tillbaka till sitt jobb efter helgledigheten, likaså tillbaka till skolan. Är så avundsjuk på det. Får mig att känna mig än mer misslyckad. Vill också vara i en position då jag har ett jobb jag kan gå till-

Kommentarer
Postat av: A

Jag har ett jobb att gå till och visst är jag väl glad för det på ett sätt. jag skulle ju inte vilja att det var tvärtom. Men min läkare hade en lång föreläsning för mig just om det, hur glad jag borde vara som har ett jobb. Och idag gick jag dit och kände bara hur jag ville fly. Alla mynt har två sidor...

Men du har haft ett jobb och kommer också att få, du behöver bara först må bättre så du orkar med det.

Kram!

2012-01-09 @ 16:44:16
URL: http://annmi.blogg.se/
Postat av: H (Bull & Jag)

Som sjukskriven sedan åtta år känner jag verkligen med dig. Jag började förvisso praktisera 12,5 timmar i veckan nu i december och skulle ha varit tillbaka där idag om jag inte hade en halsinfektion att dras med, men det är liksom inte "på riktigt". Ingen förväntar sig någonting av mig, jag kommer aldrig kunna använda det som referens (det är en AME-verksamhet) och jag orkar knappt de 2,5 timmar per dag som jag är där.



I vissa situationer och med vissa människor är det så tydligt att man inte riktigt räknas när man inte har ett jobb och jag går omkring och känner mig som någon sorts andraklassens människa emellanåt =/.



Kram



2012-01-09 @ 16:56:39
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Anni

Du är inte det minsta misslyckad för att du är sjuk! Men jag hoppas du kan komma igång med arbetsträning snart. Det tror jag vore bra om inte annat för det sociala livet.

2012-01-09 @ 17:03:16
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0