Torsdagsmorgon

Sovit sämre inatt, vaknade vid 3 och sen halv 6 och då kunde jag inte somna om så gick upp och har gjort färdigt mitt höstpyssel från igår. Lite trappdekoration med en rottingkorg med mossa, vildäpplen och rönnbär sen har jag fixat min krans så den riktigt glöder av vinröda lönnblad och så "krafset" som blev kvar la jag lite fint i ett stort vinglas, riktigt fint. Kanske inte blir att jag vill dricka vin ur det mer men då kan man ju ha det till annan prydnad. Och nu sitter jag in soffan med datorn i knät och växlar mellan datorisering och stickning av handledsskydd. Mår så bra av sådant pyssel osm inte är så vansinnigt tålamodskrävande eller pilligt.

Ska snart in i duschen, äta frulle, morgonprommis med vovve sen ta blodprover, träffa psykologen och sen till frissan :). Har rel långt, mellanblont, självlockigt hår med sidbena men funderar lite på kanske rak lugg istället... vi får se vad min frissa säger.


Känner mig, trots att jag sovit så lite inatt, ganska lugn i sinnet. Får bli till att vila i eftermiddag istället, om jag kan.


Och vet ni....måste viska lite....jag varken hetsade eller kräktes igår och det utan någon större kamp...hihihi. Gör dagen idag lite extra nervös då jag inte vågar lita på att det håller i sig. Men jag ska försöka iaf.

Kommentarer
Postat av: Anni

Viskar tillbaka: För varje dag som går kommer det att gå lite lättare! Jag lovar. Det betyder inte att det är en katastrof med bakslag, bara att varje dag utan hets och kompensation gör nästa dag lite lättare. Heja dig!

Kram

2011-09-22 @ 09:09:57
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Åh, vad duktig du är!!! :)



Glad för din skull! :) Fortsätt kämpa, du klarar det. Jättestor kram till dig tillbaka!

2011-09-22 @ 12:10:27
URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Jenny

Å, blir så glad för dig att du klarade gårdagen utan hets och kräk. Jeeeeeey, jag blir alldeles till mig här bakom skärmen! haha



Hur har det gått med psykolog- och frisörbesöken idag? Hoppas bra. Blev det lugg?:) Du är säkert söt oavsett hur du valde att göra. Kram på dig, Jenny

2011-09-22 @ 13:42:27
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0