3 x mantra

Vet ni vad skönt det är känna att man hinner med dagen utan att vara irriterad, ledsen,stressad och helt slut och att man inte är totalt ångestfylld så fort man sätter sig i bilen hem och det enda som finns i hjärnan är vad- vad är jag sugen på? Att man inte kan tillåta sig själv att känna hur fel och hur destruktivt ens jobb påverkar en och får en att må sååå dåligt på alla plan i livet. Är så glad att jag är därifrån och att jag blivit sjukskriven som innebär att jag fått en chans till. Förhoppningsvis så kommer jag lära mig av det här och stoppa i tid om eller när varningssignalerna dyker upp.


Måste bara dela med mig av några jätteviktiga ord som en vän sagt:

"Jag tar mig själv på allvar"

Hörde ni!!

"JAG tar mig själv på allvar"

Sug på orden i munnen och känn efter så sällan man verkligen gör det. Ska bli mitt mantra hädanefter, bredvid  Tokerinas "Känslor känns" och "tugga, tugga, tugga" ;). Riktigt bra mantra om jag får säga det själv...

Kommentarer
Postat av: Anni

Jättebra mantra. Och du har ju faktiskt redan gjort det. Du tog dig själv på allvar och avbröt en destruktiv anställning!

Tugga, att det skall vara så svårt!

Önskar dig en riktigt bra kväll! Kram

2011-09-23 @ 20:19:34
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: justmyownthoughts

re: Tack. Men grejen är att jag inte alls var hälsosam på "före"-bilden :/ Jag mådde sämst, åt skit till frukost, skit till mellanmål, skit till lunch etc.. Det var inte min "personliga" normalvikt jag låg på där. När jag började äta riktiga och regelbundna måltider så gick jag automatiskt ner i vikt igen (till efterbilden). Så jag ser ut där är inte gjort via svält (VIKTIGT!!).



Att säga att jag är osunt smal på bilderna ger liksom ingenting, eftersom jag mer eller mindre ser ut så "naturligt".



Och jag vet inte vad min blogg är. Jag har bulimi, och perioder av anorektiska tendenser. Jag vill bli smalare. Jag tycker om att titta på smala tjejer. Men jag uppmanar ingen annan till att hetsa/spy/svälta.



Självklart är det massa anamia-tänk eftersom jag har bulimi. Jag skriver ner allt mitt tänk.



Jag fick en hård klump i magen av att läsa din kommentar du skrev i tretusenggrs blogg. Det är så läskigt att se sig själv bli skriven i sådana ord, när jag liksom sitter och är en riktig person utanför internetvärlden. "Är jag verkligen så störd?" tänker jag typ. Usch. Jag kan inte ha blivit en sån... det går inte..



Och hon rekommenderade inte min blogg, hon kopierade ju bara min fråga!

2011-09-23 @ 21:23:20
URL: http://justmyownthoughts.blogg.se/
Postat av: justmyownthoughts

Ärligt talat så förstår jag vad du menar. De senaste två månaderna HAR varit... annorlunda. Jag flyttade, läser fler och fler anabloggar och hamnar liksom fel. Jag försöker dock hitta bloggar som handlar om "vägen ur ätstörningen", så jag inte ska bli pushad åt fel håll.



Det är under dessa två månader som jag har gått utan hjälp och som allt bara har spårat.. Det är därför jag blivit mer och mer desperat efter hjälp, därför jag både ser och känner hur jag sjunker djupare och djupare ner i ätstörningsträsket. Det vill jag inte ens. Men nu är ju hjälpen på G!



Jag behövde nog höra det du skrev för att vakna till lite. Så tack!

2011-09-23 @ 21:31:56
URL: http://justmyownthoughts.blogg.se/
Postat av: justmyownthoughts

re: Jag förstår =) Tack.



Min blogg var tills för cirka en månad sedan både hemlig och lösenordsskyddad. Jag har alltså enbart använt bloggen till att skriva till och för mig själv. Det är inläggen den senaste månaden som jag skrivit under "offentlighet" så att säga..

2011-09-23 @ 21:53:23
URL: http://justmyownthoughts.blogg.se/
Postat av: Jenny

Så tänkvärt!! Det ska jag bära med mig idag. Kram vännen

2011-09-24 @ 08:19:37
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0