Får man lov?

Får man lov att tycka det är skönt att vara hemma?

Tycker det är så skönt att orka och vilja ta disken direkt, sopa upp småsaker på golvet, stryka kläder istället för att inte ha dem på mig, att orka och vilja pyssla och göra det fint i mitt hem, att orka och ha motivation till att planera mina måltider och orka laga dem. Tycker om att jag tar mig tid att kela med djuren, att jag vill ut på skogspromenader, att jag inte får panik över en lunch med en vän som innebar en gräddig pasta och att vi satt kvar efteråt och sen köpte varsin kladdig kaka.

Får man lov att tycka det är underbart att inte jobba?

Tack så jättemycket alla för era ord, blir alltid lika glad när man ser att någon skrivit något.
Nu ska jag göra pannkakor :)
Kram

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad bra att du gjorde pannkakor! Själv äter jag äppelkaka. På en onsdag! Men det smakar bra på onsdagar också.

Jag slinter nog på åländskan ibland. Måda i sig betyder vräka i sig. Sedan kan man måda någon med snö också. Du vet som man gjorde när man var liten, trycka snö i varandras ansikten. Dagens dialektlektion;-).

Och JA, du har rätt att njuta av att vara hemma! Det är faktiskt därför du är sjukskriven, för att få tid att återhämta dig och göra saker som får dig att må bättre. Så det så!

Kram

2011-09-28 @ 15:16:08
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Tant Malin

Det verkar som du börjar må bättre, så skönt! Vilket pussel med medicinerna, oj oj oj. Men bara det blir bra så är det värt allt besvär eller hur?



Du skrev att jag rekommenderade en blogg och jag vill bara förtydliga att hon hade frågat mig en fråga i mitt kommentarsfält. Jag brukar inte precis rekommendera bloggar. Bara så vi får det utrett!



Kram & lycka till

2011-09-28 @ 19:23:33
URL: http://tretusenggr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0