borttagning av recept

Haft en jobbig natt med mardrömmar och annat. Eller kanske inte så jobbig iaf, visst var en läskig mardröm med mycket känslor men det var just det mycket känslor. Bättre än inga känslor alls.

Visste ni att man inte kan ta bort recept på apotekets mina sidor? Tycker jag har alldeles för mkt mediciner på recept liggandes och litar inte riktigt på mig själv, just nu, så skulle vilja plocka bort alla jag inte behöver just nu. Undrar om man kan få det gjort när man är på apoteket?

Vaken i ottan idag men inte lönt att somna om alldeles för mkt tankar som far men känner ändå ett stort inre lugn.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Mardrömmar, detta aber! Tänk om man kunde slippa dem?! Men antar att det speglar det faktum att hjärnan är igång 24/7 och att man inte mår helt ok. Det måste ju innebära att det kan bli bättre också. Kramar

2011-10-23 @ 07:55:17
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anni

Vad skönt att du känner dig lugn. Önskar dig en riktigt bra dag!

Kram

2011-10-23 @ 09:13:40
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Jenny

Å, jag blir så imponerad så fort någon ser vad man har för ras till hund:) Det är en renrasig schillerstövare, hon börjar få lite vita hår nu.. i somras fyllde hon åtta. En jaktlust sällan skådad i denna värld kan jag säga.



Haha, vad rolig beskrivning av din förra hund. Då var den ju social i alla fall ;) vad har du för hund nu? kram

2011-10-23 @ 09:32:24
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fråga på Apoteket. Kan hända att bara sjukvårdspersonal kan göra det, behöver dock inte vara den som skrev ut det så ex din husläkare ska kunna ta bort psykiatrimed. En del kanske tvekar, men kan du förklara att en del inte är aktuella borde dem det. Jättedumt av psykiatriker att inte rensa

2011-10-23 @ 11:18:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0