bitmärken

Några glas vin, lite sång och hårda bitmärken i armen senare så känns det lite bättre. Sorgligt men bättre en liten stund iaf.

Kommentarer
Postat av: My

Sv: Ja, vi är visst inte ensamma med våra känslor. Och tack för kramen, ger dig en tillbaka. En stor, varm, och lång kram. Känner du den fina du? Försök....



Kramar OM!

2011-06-29 @ 20:22:29
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Jenny

NU är jag här!! Åh vad ledsen jag blir att läsa att du har en jobbig kväll... finns här för dig! Blev så glad över din kommentar, dig och My besöker jag också alltid när jag är inloggad. Ni alla betyder massor.



Du är inte ensam.. bitmärken har jag tyvärr också tagit till när ångesten rivit och slitit i mig.. men vi måste, måste, måste försöka hitta andra vägar..! Skrika, boxas, snäppa med ett gummiband mot handleden.. vad som helst men inte skada oss själv så..:( Hoppas du får en god natts sömn sen trots att kvällen varit svår. KRAMAR!

2011-06-29 @ 20:27:40
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Anni

Å vännen blir så orolig när jag läser vad du skriver. Jag vet av erfarenhet att tankar på och längtan efter döden är en helt annan än planer. Men ändå, jag vill inte att du skall behöva ha de tankarna. Drick vin om det känns bättre, det kan du gott unna dig. Det är ju inte där dina problem finns.

Jag skulle så gärna vilja göra allt bra för dig. Men det kan ju inte, och inte för mig själv heller för den delen. Men jag tänker säga att det blir bättre. För det blir det, det vet jag!

Stor kram!

2011-06-29 @ 20:58:52
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0