kantareller och blåbär

Ville bara säga att jag varit ute i skogen och plockat kantareller och blåbär med vovve och en kise och det var så skönt och nu har jag ätit lunch i form av smörstekta kantareller och halloumi på knäckebröd, såå gott.

Kommentarer
Postat av: lena

åhh va gott med kantareller.. vill oxå ha...

2011-07-15 @ 15:07:57
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: A

Fastnade för undertexten till din rubrik, det här med att vara över 30 men ändå fortfarande förvirrad i tillvaron. Stämmer så väl in på mig med. Och flera av de andra tankarna med, så hit lär jag komma tillbaka:)

2011-07-15 @ 17:43:07
URL: http://annmi.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack för din kommentar Linda! Jag är ledsen att du känner igen dig i det jag skriver och samtidigt känner jag att vi då kan stötta varandra i det; vi är INTE ensamma!! Vi är flera som går igenom likvärdiga saker i vår ätstörning.



Och du, vad härligt och komma ut och plocka bär och svamp! Det har jag också planerat att göra framåt. Det är fint att ha i frysen och plocka fram då och då. Sambon min gör lingonsylt bl a, det är kanon. KRAM på dig, hoppas din kväll varit fin!

2011-07-15 @ 21:27:12
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Myza

Ja, det stämmer på mig med kan jag säga; att vara 30 (jag är precis 30) men förvirrad och preciiis som när jag var 18... Positivt å ena sidan kanske, men jävligt frustrerande å andra sidan... När ska jag växa upp och börja ta ansvar?

2011-07-29 @ 18:11:15
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0