dejt

Varit på dejt idag vilket var mysigt, okomplicerat, trevligt och med vad som kändes som bra samtal. Ingen gnista än precis och känns jobbigt nu efteråt särkilt eftersom vi ska ses igen imorn och vi både ätit glass och pannbiffar med potatismos och druckit vin och sen när jag kom hem klämde jag resterna av chokladen så nu känner jag mig så himla tjock och äcklig och vill absolut inte träffa honom imorn. Hoppas på bättre känsla imorn, ska göra mina situps sen e bara så vansinnigt trött nu.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Haj vännen. Vad trevligt med en dejt. Men synd om du känner jobbiga känslor nu, för det behöver du verkligen INTE göra!:( Du har INTE gjort nåt fel, bara något alldeles normalt, oavsett vad monstret inom dig ger dig för känslor. Kom ihåg det. Du är fin, genuin och bra<3 så det så!!! kramar Jenny

2011-07-29 @ 21:13:28
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: My

Vad kul med dejt och skit i vad du åt igår. Jag säger som Jenny "Du har INTE gjort nåt fel, bara något alldeles normalt, oavsett vad monstret inom dig ger dig för känslor." Precis så är det och påminn dig om det om och om igen. Det är ok!



Kram!

2011-07-30 @ 08:11:38
URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Myza

Kul med dejt!! Hoppas det blir till nåt bra :)

2011-07-30 @ 16:19:49
URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0