3 dagars jobb

3 dagar avklarade på första veckan e semestern. Vansinnigt mkt att göra på jobb men roligt har dock kännt mig en aning toppad emellanåt, så svårt att veta om det är "vanlig" stress eller nått som har med bipolärt eller mediciner att göra.
Än så länge har jag energi att motstå min chefs humör och klarar av att ifrågastätta hennes beteende och se att det inte bara har med mig att göra, men hur länge orkar jag denna gång?
Totalt fixerad vid vad jag vågar och inte vågar äta just nu och träningen är ett måste varje dag, fick ju som sagt värsta ångesten av att min pilatesboll gick sönder.
Är givetvis också så vanisnnigt sugen på ALLT just nu och fantiserar om mat konstant och i samma veva så kämpar jag emot impulserna och tvingar mig själv att inte ge vika. Ständigt denna berg och dalbana som tar så mkt energi.
Men som sagt det har faktiskt varit roligt att jobba i veckan och så har jag även lite annat på g som är lite spännande men givetvis händer allt samtidigt och så ska man ta ställning och göra val men som sagt ändå lite kul på gång.

Kommentarer
Postat av: Bundle

Är oxå inne i en period då jag är helt fixerad vid vad jag får och inte får äta, eller som du säger, vågar äta! Den ena dagen äter jag si och den andra dagen så, vilket bara gör att allt går åt skogen, dvs jag börjar hetsäta istället. Och vi vet ju att vi måste våga äta av allt för att bli friska, men det är ju så otroligt svårt.



Spännande med lite roligheter på gång, lycka till. Kram på dig!

2011-07-21 @ 22:20:01
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0