Då prövar vi igen

Farbror doktor ringde upp och vi kom gemensamt fram till att jag skulle ge tabletterna ett nytt försök idag, han sa att det var ovanligt med så mkt biverkningar och att det förhoppningsvis inte skulle bli så igen. Tog en ny tabl kl 14 och sen skulle han ringa mig vid 18 för att höra hur jag mådde(så omtänksamt och det var hans initiativ dessutom). Inte alls känt av biverkningar på samma sätt. Blev lite illamående, mer yr och torr i mun och i ögonen, lite huvudvärk men som sagt inte alls som i natt och känns inte som det kommer bli så mkt värre.
Nu ska jag bara taima in när jag ska ta den imorn så att jag inte känner mig snurrig när jag ska köra bil. Får nog bli att jag tar den på kvällen innan jag kör hem från jobb för imorn hoppas jag verkligen att jag ska kunna jobba. Klättrar på väggarna här hemma och har inte haft nån ro att vila ens och inte heller har jag fått plugga nått alls.

Sjukgymnasten ringde idag och vi har bokat tid nästa fredag. Efter att hon ringt och jag hade pratat med läkaren kändes det riktigt tungt. Det är mkt nu och jag vet inte hur jag ska orka. Ibland vill jag bara strunta i allt, vet ju inte om jag vill bli bättre, vad nu bättre är. Det enda jag vet är att jag å ena sidan vill kämpa och hitta mig själv så att jag kan klara av att byta jobb och å andra sidan så vill jag bara ge upp och låta det bli lugnt och tyst i och omkring mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0