Njutit och känt

Mycket mat har det blivit och lite ångest och mkt tankar om det. Men har faktiskt klarat det riktigt bra får jag säga själv. Sen gjorde jag ju givetvis misstaget att väga mig igår innan julbordet och idag efter lutfisken. 1 helt kilo skilde det!!!!
Men känner ingen jättepanik över det ändå faktiskt. Helt otroligt om jag får säga det själv, sen har jag ju visst varit ute och gått i över 2 timmar idag för att kompensera men det som känns bäst är att det inte är total kaos i hjärnan och jag har verkligen njutit av maten.
Hade ett litet ångestpåslag igår efter dopp i grytan, alltså inte pga maten, men den gav med sig då jag fick med mamma på en promenad istället för att hamna i soffan. Sen har det faktiskt varit lugnt och jag har, hör och häpna, riktigt njutit av föräldrarnas och min systers sällskap. Inte känt någon brådska att åka som jag vanligtvis brukar känna.
Imorn är det julbord igen men känns helt ok, ska trol på zumba senare om jag känner för det, kanske jag hellre sitter kvar hos ma och pa, vem vet. Gör det som känns bäst imorn :)

Hoppas ni också varit förskonade från monstret så mkt som möjligt.
Stor kram och god fortsättning.
<3 <3 <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0