Hipp hipp hurra för min vovve idag

Varit i stallet i dag med och mockat och sen ridit. Men jag fattar inte varför jag inte kan bli kvitt stressen inom mig. Under mockningengår det bra men så fort det lugnar sig så kommer stressen i bröstet tillbaka.

Har väl kommit fram till ändå att jag måste ta det lite lugnt och försöka ha lite mer tålamod med medicinerna. Om jag börjar jobba nu är risken att jag hamnar här igen om ett tag och det vill jag itne. Nu får jag ta tag i det här en gång för alla och då får det ta tid.
Får hoppas på sysselsättningen via fk och af nästa år. Suck, det är tur jag har stallet där jag är välkommen att mocka precis när som.

Idag fyller min fina vovve år :) hon blir 6 år och jag har haft henne i ett år. Världens finaste vovve som är mitt lilla lyckopiller.

Tack alla för de fina kommentarerna och jo det gick bra på konserten, det är så härligt att sjunga ffa julsånger även om det alltid är lite nervöst innan.

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad roligt!

Vad är det för ras på din hund?

Kram

2011-12-21 @ 14:48:39
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack fining!! Och å vad du är duktig som också kämpar på med maten<3 Vi måste, det är ju en basal grej.. hur ska vi annars kunna ha rätt förutsättningar för att bli friska och fria!?



Trist det här med stresskänslan dock, men förstår ju att det måste vara bland annat det här med sjukskr och jobb som spökar mycket..:(



Grattis till din vovve, där är så goa..<3 Kram

2011-12-21 @ 15:07:50
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.ses
Postat av: Jenny

Hej igen gumman! Såg ditt inlägg hos mig nu. Vad skönt att du kan njuta av att duscha! Jag jobbar för att också kunna känna så, för det låter helt underbart..!



Det var så himla spännande att gå på husvisning och ja, vi kommer lägga ett bud. tjo ho hooo!



Va gör du såhär ons eftermiddag? Jag tittar på tv och tar det lugnt, och det är skönt. Kram Jenny

2011-12-21 @ 16:26:59
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.ses
Postat av: Bullen

Tack för uppmuntran! :) Det känns hyfsat okej med julmaten, och jag vet att jag kan smita undan och vila lite om det skulle kännas jobbigt efter maten.



Det är bra att du tar det lugnt och inte stressar framåt.



Hoppas att du får en fin jul!

Kram!

2011-12-21 @ 20:28:22
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anni

Vad söt hon låter!

Kram

2011-12-22 @ 12:46:33
URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0