gett upp

Jag har gett upp, jag har officiellt totalt gett upp. Hatar mig själv för det men orkar inte göra nått annat. Ätit mängder och fortsätter att äta, kan inte sluta. Hatar allt med mig själv och mitt liv men bryr mig inte tillräckligt för att göra något åt det. Gör så att jag snart är en äckligt tjock kossa igen för jag bryr mig inte tillräckligt mycket för att ens kräkas.
Är tjurig och grinig hela tiden och vill ingenting. Bara äta.
Är en svag fegis som bara gett upp.

Kommentarer
Postat av: matilda

fan vad tufft du har det. har också perioder när jag äter äter äter hela dagarna och inte ens orkar bry mig om att spy. vet hur det är. vill skriva peppande saker och si och så ska du göra. men dels vet jag hur irriterande d kan va när man är i det läget (och du vet ju egentligen allt) & dels är det lättare sagt än gjort när man har en sån period.många kramar. du ÄR bra, fin och värdefull

2010-09-07 @ 00:00:39
URL: http://finnsdetenplatsformig.blogg.se/
Postat av: Lena

Skickar över en stor kram o vill att du ska veta att jag tänker på dig

2010-09-07 @ 15:29:45
Postat av: Lena

det var jag som lämnade kommentaren om du inte visste...=)

2010-09-07 @ 15:30:26
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: My

Ta nya tag nu vännen, om du så ska kravla dig upp ur skiten. Man får tappa tron och lusten på allt ibland. Man får känna sig svag och värdelös, men tänk istället vad stark du är som hela tiden tar nya tag. Som innerst inne inte ger upp, för det tror jag inte du gjort. Det hoppas jag inte. Du är en fighter. Och om inte du tror på det, så tro på mig när jag säger det. Fallgropar tillhör vägen till friskhet, men du tar dig upp igen. KRAM!

2010-09-07 @ 18:15:23
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0