på tungspetsen

Känns som jag vill säga nått men kan inte få fram det, det är viktiga och bra saker som jag inte kan få tag på. De smyger fram när jag minst anar det och när jag försöker greppa tag eller lyssna så försviner dem. Så frustrerande, kan inte somna, är jättetrött men känner mig ofärdig. Som om jag skulle ha svaret på alla mina frågor på tungspetsen men jag får inte fram det. Nu är det inte så men det är så det känns. Hjärnan funkar inte, känns som bomull. Precis som jag har nått viktigt att säga men jag vet inte vad det är får inte fram det. Känslan av nått finns där men får inte ihop det med hjärnan och vad det betyder. Blir stressad och ångestfylld av det och lutar åt att ta stilnoct ikväll igen, kanske bara en halv, blir så avtrubbad dan efter och får kämpa för att orka. Sorry för flummigt inlägg men var bara tvungen att pysa ut lite så att jag kanske kan få lite ro i skallen och kroppen.
sussa sött och dröm vackert

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag förstår precis hur du menar! Jag vet inte hur du ställer dig till det och jag har inte prövat själv, men jag funderar på om meditation vore något för dig? Eller en avslappnings-cd? Det kanske vore ett sätt att lugna surrande tankar. Jag prövade yoga nidra under ett yogapass, en form av avslappning där man fokuserar på olika kroppsdelar, och det var faktiskt behagligt.

Annars så blev jag glad att höra att du bestämt dig för att kontakta en annan vårdcentral. Du förtjänar att få bättre hjälp än vad du har fått hittills. Och om du är lika ärlig som du är här på bloggen så är jag säkert på att den person du får träffa också kommer att se det!

2010-10-12 @ 12:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0