lördagselände

känner mig eländig idag. har jobbig och smärtsam pms men kan inte bara skylla på det känner mig nere, ensam och lite ledsen. Jobbigt när telefonen ringer, svarar nästan aldrig, orkar inte prata, trots att jag känner mig ensam vill jag inte prata eller träffa nån. Min ovilja till att synas är det enda som idag hållt mig från att köra och handla en massa. Klockan är straxs efter 7 och jag har rullat ner rullgardinen och krypit till sängs. Sådana här dagar är för långa och nätterna för korta. Mkt tänkvärt i Peter Jöbacks texter igår, massor av positivitet och pepp men det lyssnade inte jag på så mkt lyssnade och sög åt mig varje ord av depp istället. Vill inte ha pepp bara depp.

Kommentarer
Postat av: Lena

jag har samma terapeut som jag har haft under 3 år, den jag håller på att trappa ut.. det är kbt terapi.. vet att denna kontakten är annorlunda än många andra.. men det har utvecklas så.. på gott o ont kan jag säga... hoppas att du får en bra söndag.. kram

2010-10-03 @ 10:53:26
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Stina

Hejsan!

Jag ska försöka äta så jag orkar med allt =) Men jag vet inte om jag fixar det med killen.....mår redan dåligt IFALL han inte vill som jag =( Ja e så dum i huvet.

Kram o tänker på dig!

2010-10-03 @ 14:59:08
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Hej igen!

Jag måste säga att jag är glad att du finns, prata med nån som förstår lite o det hela. Tråkigt att du ska må så dåligt bara....kan jag göra nått för dig?

Kramar i massor

2010-10-03 @ 15:30:01
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Ja sådana stickers vore verkligen kanon, haha! :) Tack för kommentaren, känns faktiskt bättre när jag surfar in och ser allt stöd jag får. Har varit ensam hela dagen idag, men lyckats fått i mig mina mål. Skönt!



Och visst är det konstigt som du säger; man känner sig ensam och ändå vill man inte ha sällskap. Jag känner med dig, och skickar över massor med kramar. Hoppas din söndag varit bättre än gårdagen. KRAM

2010-10-03 @ 16:22:41
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0