Vad F A N ska jag göra då?

Vad F A N  ska det bli av mig om jag inte kan fortsätta jobba med det jag gör nu? Vad ska jag göra då? Vet inte hur jag ska klara pressen av 100% jobb, plugg på eget initiativ och utan direktiv och tentamen som styr hela min framtid. Som det känns nu kommer jag inte klara det, inte att viljan inte finns men kapaciteten rent mentalt finns inte där, vet inte hur mitt psyke ska klara av den påfrestningen, vad F A N ska jag göra då?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej tjejen, det låter riktigt jobbigt för dig just nu:/ Jag försöker tänka mig in i situationen, man är högpresterande, vill så mycket. Men ibland får man kanske backa och göra en sak i taget.. vi är inte mer än människor ju... Men hur funkar det; har du jobb och läser kurser samtidigt eller? kram Jenny

2010-05-18 @ 21:03:48
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: My

Jag vill bara sända över en stor kram till dig, full med styrka och energi. Just nu har jag så det blir över till dig också, så jag vill gärna att du ska få en hel del. Eller snarare massor av den. Försök ta en stund i taget och inte se på allt som kan hända framöver eller inte hända framöver. För tänk om du klarar det galant? Då har du ägnat en massa tid till att oroa dig. Men jag känner igen din känsla och den är skrämmande och svår att mota bort.



Stor kram till dig vännen!

2010-05-18 @ 22:27:09
URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0