lägga mig i snön och inte resa mig igen

Ångesten river i mig, stitter i soffan stressad som attans, tankarna far och flyger i 200 km/h och minsta lilla ljud eller rörelse får det att kännas som om jag ska slitas itu.
Ser på film men har svårt att koncentrera mig försöker komma på vad som skulle kunna lugna mig, orkar inte vill inte ta piller idag, vägrar äta mer vägrar kräkas.
Funderar på vad jag ska göra för att må så bra som möjligt i veckan, funderar på att kanske försöka få tag på biljetter till opera i mö men tror inte jag får med mig någon, vill inte gå själv även om det kanske hade varit ok. Nästa höst ska de sätta upp Les Miserables, sett den i West End, måste se den igen, helt fantastiks.
Huvudet snurrar så mkt tankar, retar mig på min fina vovves svans som viftar så fort jag rör mig, retar mig på mina kisar som jamar och stryker sig omkring mig.
Jobbigt att andas skulle vilja ge mig ut i snön och bara springa tills jag inte orkar mer och bara lägga mig i snön och se upp på stjärnorna och inte resa mig upp igen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Känner igen mig så väl i det du skriver. Djur är så perceptiva, fångar upp hur man mår, får en samtidigt att känna ansvar (ett ansvar som är svårt att orka med ibland). Julen är en jobbig högtid på många sätt för oss med äs. Men allt kommer att bli bra, förr eller senare kommer det att bli det. KRAM

2010-12-26 @ 04:45:34
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se/
Postat av: Bullen

Känner så väl igen mig i känslan du beskriver... Julen är kämpig, det är mycket som kretsar kring mat. Även friska människor pratar ju massor om vikt och mat och kalorier runt jul. Det tycker jag är jobbigt...



Men det finns en jul bortom ätstörningen! Jag vet det, för jag har upplevt en sådan jul nu i år...



Jag tänker att det är en balansgång det där. Å ena sidan måste man ju få tillåta sig att må dåligt (man kan inte vara på topp hela tiden) - Å andra sidan så har jag märkt att jag ibland mår bättre när jag bestämmer mig för att försöka ignorera de ätstörda tankarna och känslorna och göra tvärt emot dem.



Men då ska man ju ga kraft till att göra det också...



Ta hand om dig nu, och straffa inte dig själv för att det är jul och för att du njutit lite av god mat! Du är värd att må bra ju!



Kramar i massor!

2010-12-26 @ 09:57:56
URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0