vart kan jag få hjälp?

Pratade i ren frustration med min bästa T igårkväll under en rasande pw. Life didn't feel so very nice at the time. Hon tyckte att jag skulle försöka att få hjälp igen och fick senare på kvällen ett sms där hon bedyrade sin kärlek till mig, söta hon. Men skrev också då att hon tror att så länge som jag inte är lycklig och mår bra så kommer HAN inte att hitta mig. Och det är ju säkert sant.
Hatar det här tillstånder jag är i nu för jag är så arg och besviken hela tiden, på mig själv ffa och är inte i sinnesstämning att be om hjälp utan kommer bara vara arg och frustrerad och då får man inte hjälp. Sen finns det inte ens en gnutta vilja just nu. Har så ont i halsen, värk i magen och trött i hela kroppen men min lösning på det idag är att jag bestämt mig för att så långt som möjligt inte äta alls. Suck, är så trött på dessa två(minst två) röster som hela tiden kampas inom mig. Och just nu är mitt sunda, intelligenta och förnuftiga jag för svag för att stå emot, bryr mig inte, vill inte. Hör knappt vad jag försöker säga.
Sen vad det gäller att försöka få hjälp, igen, så har jag ingen aning om vart jag ska vända mig, har liksom försökt med det som finns här men får väl försöka samla mod och försöka igen. Bara inte just nu, funkar inte, vill inte.

Kommentarer
Postat av: Stina

Hej på dig!

Jag känner så med dig i din situation, lider med dig. Men jag tror det är bra om du kan be om hjälp igen, det har jag gjort. När en vän sa till mig att jag måste be om hjälp igen tyckte jag att jag har ju fått så mycket hjälp men inte e ja bra ändå. Men då sa hon att jag inte fått rätt hjälp, o kanske e de så för dig med. Du har inte fått rätt hjälp och det ska du få, för man klarar inte av att bli frisk själv. Men det vet väl du lika bra som jag =) Lycka till o be om hjälp nu.

Kram

2010-08-31 @ 17:34:13
URL: http://bulimioffer.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0