Orkar inte hålla uppe mungiporna mer idag

Flydde hemmet för att slippa ställa mig själv tills svars och ta konsekvenserna av gårdagen. Flydde till ovetande vän och klistrade på glada-Linda facet ochgick på loppis och övertalade henne att vi bara måste gå en lååång snabb promenad. Funkade ganska bra men som jag fantiserat om min stora godispåse som var tömd i soporna heela dan. Tömde soporna så fort jag kom hem. R kom ikväll och vi har glott på film, mysigt men jag har väl inte känt mig på topp precis och märker att det efter ett tag smittar av sig. När det enda jag vill ha är en lång lång kram så distanserar han sig pga att jag gör det. Fast de första timmarna han var här kände jag själv hur jag bara blev tystare och tystare och retade mig mer och mer på det han sa. Ville att han bara skulle vara tyst. Ingen bra dag att träffas idag egentligen men det var ändå mysigt att ha honom här. Och han frågade faktiskt om jag mått dåligt igår och det svarade jag ju ja på men sen kom inget mer, han bara skämtade bort det och jag blev bara tyst pga det. Han jämförde det med en kompis till honom vars tjej gått in i väggen och hans sätt att hantera när hon blev låg var att säga till henne att skärpa till sig och skratta. Funkar inte riktigt på mig. Blir bara tyst, tyst, tyst.
Och så börjar jag fundera på att han nog inte e så glad för mig längre, att han inte är kär i mig, jag är ju inget att ha så varför skulle jag bli förvånad. Orkar inte hålla uppe mungiporna mer idag, orkar inte.
Vill bara skita i allt och bara ge upp. JAG GER UPP!!! Hör du det äs, det är bara att komma och ta mig för jag har gett upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0