Fix och trix och humor

Idag har jag minsann varit duktig, har fixat och trixat hemma hela dan. Så skönt. Jag har städat, putsat förnstren, städat garderoben, diskat, klippt gräset, klippt gräskanterna, rensat ogräs, putsat ett par skor, sytt och fixat en massa kläder som behövde fixas. Så skönt att ha det gjort, sen har det ju iof sig åskat och regnat till och från hela dan så jag hade ju inte kunnat göra så mkt annat. Satt och pressade i säkert 10 min när solen behagade titta fram. 

Var så makalöst sugen på att köra till R innan idag. Han gick ju av kl 06 och skulle sen sova för att börja jobba igen kl 18. Mina funderingar var om jag skulle köra dit så att jag var där ca 14 då han skulle gå upp så vi kunde fått myst en liten stund iaf. Men insåg att det var lite tokigt att köra 14 mil för några timmars mys när jag dessutom verkligen behövde vara hemma lite och fixa och ffa vara lite själv. Kanske att jag inte kan låta bli att göra det imorn istället, vi får väl se.

Nu ikväll har jag sett Avatar, antar att man ska se den på bio med 3D för att få ut mest av den. Den var väl sådär i mitt tycke. Men helt klart sebar.
På tal om film så frågade R mig idag vilken typ av humor jag gillade, själv gillar han Midgård och Mina, jag och Irene som allra mest. Vilken fråga... humor.... eh....brukar ju mest se på ganska mörka dramatiseringar helst av verkliga händelser...eh men det sa jag ju inte riktigt...blev lite konstig stämning....jag är nämligen inte särskilt glad i den typ av humor som tex midgård och Jim Carey representerar.....han verkade nästan lite stött över att jag sa att det inte riktigt var min typ av humor......gillar ju typ sitcoms och så Bridget Jones såklart och SATC-filmerna.
Så jag är kanske inte helt humorlös iaf ;)

Hoppas ni haft en skön lördag
kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0