Toppendag

Åh vad ni förgyller min dag ytterligare med era goa ord. Tack så jättemycket, jag suger åt mig av varje stavelse och kan bara säga det samma till er. Det är det bästa med bloggar att man kan få en känsla av att man inte är ensam med sina problem, känslor och tankar och att man både kan få lov att ge och ta emot en  förståelse och empati som jag aldrig mött tidigare.
För idag är faktiskt en riktigt bra dag. Jag har köpt en ny bil och det känns såååå bra. Trots massiv nervositet innan idag så jublade jag i bilen på väg från bilhandlaren när alla papper var skrivna. En stor lättnad över att det här är över. Kommer sova gott inatt och utan att behöva ta Stilnoct.

Sen måste jag bara berätta att jag ska på dejt på onsdag, hihihi. Spännande och det känns som detta kommer vara en bra vecka, T sa det innan att detta skulle vara min vecka. Man kan ju alltid hoppas. Känns iaf som om jag fått tillbaka lite energi så att jag kan orka ta hand om mitt hem och min kropp igen.

KRAAAAAM

Kommentarer
Postat av: Lillamy

Tack för dina fina ord:) Vad glad jag blir över att du verkar må så härligt bra idag, kom ihåg den känslan!! Lycka till med dejten, det kanske är drömprinsen....tänk om....Godnattkramar<3

2009-09-14 @ 22:04:48
URL: http://kommerblifri.blogspot.com
Postat av: Bullen

Jag tycker alltid mycket om din blogg, men åh så härligt med detta positiva inlägg!



Vad bra du är!!

2009-09-14 @ 23:09:11
URL: http://www.bullenstankar.blogspot.com
Postat av: Tant Malin

Grattis till bilen, vad kul!

2009-09-14 @ 23:15:37
URL: http://tretusenggr.blogg.se/
Postat av: Tokerina

Grattis till bilköp och jag håller tummarna för att daten blir bra!

2009-09-15 @ 08:53:02
URL: http://tokerina.blogspot.com/
Postat av: Linn

Vad glad jag är för din skull, du förtjänar verkligen att få slappna av efter hela bil-grejen och att ha lite lajbans på dejt! Ser fram emot rapport om dejten:) Kram!

2009-09-15 @ 09:11:13
URL: http://linnsedblogg.blogg.se/
Postat av: Lena

Låter som en toppenvecka.. Hoppas att dejten gick bra o att du håller kvar den glädje som jag upplevde när jag läste detta inlägget... kram

2009-09-17 @ 11:14:22
URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0