Åhhh!!

Vad är det som gör att jag inte kan sluta äta. Trots proppmätt så kan jag inte låta bli rörelsen från skålen till munnen, skålen till munnen osv osv.
Hade en toppen förmiddag ute i trägårn och med fixande och trixande med bilen, körde och köpte en kryssboll och hann träffa K en snabbis bara för att säga hej och allt kändes bra. Hem till ma&pa där farfar, farbror, faster och faster var på besök. Supertrevligt så längesedan och kul att se farfar så pigg. Massor med gooood mat; grillad lax med olika tillbehör, visst hade räckt med 1 portion men det var såå gott så jag unnande mig en miniportion till, fine inga problem där. Sen kom efterätten, mammas supergoda rabarberpaj med vaniljsås, var egentligen jättemätt men det är klart att jag ska ha lite paj. fortfarande inga problem utan bara trevligt och gott. Visst kände jag efter om det kändes jobbigt men, nej inte så mycket. Fortarande kändes det ok även om jag kände en liten oro över mitt sug att äta massor med paj. Sen ska jag då köra hem och i samma sekund jag sätter mig i bilen, proppmätt, så börjar tankarna; vad har jag hemma att äta om och om igen. Försökte intala mig att jag bara skulle äta lite vindruvor och så kanske den lilla biten mörk choklad som var kvar. Inte en chans att jag skulle äta nötterna, jag var ju som sagt proppmätt. Men.....
Chokladen gick ner först, sen nästan alla vidruvor och så halva påsen nötter. Det är så jäkla onödigt så det finns inte. Är så mätt så mätt så jag mår illa och magen står rakt ut som vore jag i 7e månaden. Och jag som precis fått njuta av att jag kommer i alla mina jeans och nu ligger jag här i min säng och undrar varför. VARFÖR?

Fick ett urgulligt sms av K och det fick mig att ännu mer banna mig själv för att jag gjort som jag gjort ikväll. Men icke att det ska vara början till skit igen, jag har för mycket bra just nu. Nej, nu får jag stå mitt kast ikväll med stooor mage och illamående, imorn blir det till att komma på banan igen. Jag måste inte äta perfekt men sådant här överäteri är bara så totalt onödigt ffa när det inte ens finns plats kvar i magen, dessutom förstör det känslan av den goda maten jag fick hos ma&pa.
Suck

Kommentarer
Postat av: Linn

Oj, vad jag känner igen mig! Det borde finnas ett journummer man kan ringa när man kommit hem från en middag så att man kan stoppa sig i tid;). I vilket fall tycker jag det verkar som att du hade en sammantaget bra dag och att du kunde njuta av maten(vilket är fantastiskt bra!). Kram på dig!

2009-09-20 @ 09:13:03
URL: http://linnsedblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0