Ullared

Såg en reklamsnutt eller en bit av en repris, vet inte riktigt vilket, från 5'ans nya serie Ullared. Där var det en kille som sa något som fick mig att hajja till och lyssna lite extra. Han sa ungefär:
"Vi som inte lyckas riktigt på jorden, vi kanske får det bättre i himlen........"
Blir så sorgsen när jag hör orden men jag kan ändå inte låta bli och känna att det är det jag vill tro på. Det ger lite hopp. Kanske att det finns en annan plats som är för mig. För här är jag inte lycklig.

Har erbjudande om att börja rida en häst på gården och då ev provrida den imorn och det har jag ju sagt javisst till, så klart. Det är något som jag bör göra det är bra för mig måste göra någo av mitt liv. Men..... just nu vet jag inte hur jag ska orka. Vill egentligen inte binda upp mig på några åtaganden just nu. Klarar ju inte ens av att ta hand om mitt hem. Inte idag heller har jag orkat diska eller städa. Eller orka jag vet inte varför jag bara inte tar tag i det. Jag bara blundar och går förbi skiten, tittar in i tv'n och fokuserar på att stoppa saker i munnen. Varit livrädd den senaste veckan att min hyresvärd av någon anledning skulle vilja komma in för att fixa något, det är så äckligt och jag skäms så. Skulle varit på fest med kören idag men det gick bara inte jag var sååå trött efter en helt otroligt hektisk dag på jobb. Sov när jag kom hem från 16-18. Men sen ikväll hade jag ju kunnat ta tag i det, men icke.
Men.... imorn bara måste jag, det finns inget annat alternativ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0