litet tillägg

Ang gårdagens inlägg om att jag ska sätta fart på min kropp så har jag ju en liten röst som viskar och retas: Jippie, nu ska det bantas, inte äta nått, fan jag kommer aldrig lyckas gå ner i vikt, lika bra jag hetsar istället, nej jag ska inte äta alls, jag ska bli smal smal smal för det är enda chansen att Anders kommer gilla mig.
Det är egentligen inte klokt vad ens hjärna kan spela en spratt. Vet ju att det är nonsens jag hör inom mig men ändå är det så trovärdigt. Men har inga planer på att, om jag får citera Malin och Pee, låta den lille räven ta över. Vill gå ner i vikt och bli fastare så att jag vågar vara på stranden utan ångest tex, men vet ju att jag inte kan göra det om jag lyssnar på äs-räven. Och mår jag bra i kroppen mår jag bättre i själen och då kan jag träffa Anders med självsäkerhet istället för att ojja mig över hur jag ser ut.

Man känner sig ibland schitzofren med alla dessa röster, konversationer och bråk som hörs i skallen och som man ska ta ställning till.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Precis!!!

2009-07-23 @ 10:25:34
URL: http://acceptans.blogg.se/
Postat av: Tokerina

Precis så brukar jag också säga! Man känner sig helt schizofren med det ständiga bråket som pågår i skallen...

2009-07-23 @ 11:00:48
URL: http://tokerina.blogspot.com/
Postat av: Bullen

Visst känner man sig schizofren, som Tokerina säger. Min sambo brukar påpeka det ibland. "Du är som två personer. En normal och en annan när du är på ditt ledsna humör", brukar han säga.



Jag tror att det bästa är att försöka skrika högre än räven. Stanna upp och säga till på skarpen. "Du har inte i min hjärna att göra, och allt du säger till mig är FEL. Jag tänker göra det här på mitt sätt, inte på ditt." Ibland fungerar det för mig iallafall.

2009-07-23 @ 15:24:22
URL: http://www.bullenstankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0