Isolering

Sicken jävla helg, rent ut sagt. Har gömt mig i mitt lilla hus hela helgen, ja inte i fredags men igår och idag. Vill ingenting, vill bara sova samtidigt som det vibrerar av otålighet och stress i kroppen. Har inte fått gjort något alls idag inte städat, tvättat, diskat eller gått promenad med vovven. Längtar efter frisk luft samtidigt som det inte finns någon kraft, vilja eller ork att ta mig utanför dörren.
Har återigen gjort ett test på internet, hur mycket man nu ska tro på dem, och de uppmanar mig till att söka läkarhjälp, inser att jag måste ta tag i min depression eller vad det nu är. Det är inte kul alls att leva så här. Ständigt vara såå trött, deppig, inte kunna koncentrera mig och detta konstanta förakt och samtidigt allt detta dåliga samvete för allt.

Vill bara krypa till sängs igen men har inte ro till det, stirrar stumt in i tvn och sappar runt utan mening. Ser en massa vackra, smala, glada kvinnor med män som älskar dem eller så har de inga män men de är vackra och smala eller så är de inte smala men de har män som älskar dem.

Vill bara ligga sked och bli pussad o nacken och känna en arm omkring mig och inte veta var jag ska göra av min understa arm när jag vänder mig om.

Kommentarer
Postat av: Pee

Nej jag har inte läst Agneta Sjödins bok, rkomenderar du den?



Dessvärre har jag köpstopp på böcker just nu, har bunkrat upp ett tag och nu måste jag läsa mer än jag köper till skillnad från hur det har vart nu ett tag :)

2009-07-13 @ 16:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0