summering

Sitter i soffan och summerar veckan som gått. Kanske ska säga att jag sitter i soffan med en värkande överfull mage och ett tomt inre.
Skötte mig ju bra tidigare i veckan och valde A framför en kvälll med för mkt mat. Har dock känt mig lite konstig i veckan, som avstängd och som att jag inte bryr mig. Har inte heller tyckt mitt jobb varit roligt och jag har varit rädd för att mina känslor för A hade blivit mindre. Inget har varit roligt.
Sänkte Lamotriginet lite till i måndags så hoppas det har med det att göra. Har iaf höjt den igen och kanske kanske det kännts lite bättre idag.
Fast nu har jag ju sabbat en massa genom att överäta något grymt. Som om jag bara längtat till att vara själv en kväll och bara kunna ge mig hän. A åkte till USA idag för att jobba en vecka så är säkert en effekt av det. Men hade hellre suttit här och gråtit och saknat honom än att sitta här helt känslokall och tom.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ångerkänslorna, de välbekanta ... Men är det ändå inte på sätt och vis bra att du önskar att du känt känslorna? Åtminstone jag har så länge velat stänga av. Tror att det är friskhet att längta efter att känna känslor.

Och så småningom tror jag att känslorna kan tränga fram även genom en mage full av mat. Så småningom kommer det inte att krävas kontroll på maten och kroppen för att känslorna ska tillåtas komma fram. Vill jag tro i alla fall.

Kram

2013-02-01 @ 22:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0