fullt upp i veckan

Har i veckan haft att göra varje kväll vilket har inneburit att jag inte kört till affären. Så 4 dagars paus från den värsta matångesten. Sen har vi haft mkt godsaker på jobb vilket jag tagit mer än min beskärda del av, en hel del i smyg. Men det blir iaf inte de mängderna som det hade blivit om jag handlat.Idag tog dock äs tillfället i akt när jag var och handlade och nu sitter  jag här som så många gånger förr med uppknäppta byxor i soffan och äckelkänsla i magen och i munnen. Har dock inte kräkt även om det inte känns som någon triumf precis.
 
Har bestämt mig för att jag vill sluta med Lamotriginen, skulle ha pratat med min läkare om det i onsdags men glömde helt bort telefontiden, typsikt. Ska dock träffa henne om några veckor så får ta det då.SKulle bara vilja börja så snart som möjligt att trappe ner den.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Tack för din respons<3

Hur ser det ut för dig annars? Går du i behandling? jag blev aldrig kallad till någon samtalskontakt. Så ligger lite lågt just nu. Står däremot i kö för en adhd-utredning, men vet inte om jag ska fullfölja.

Och du, det är jättesvårt att avdramatisera maten. Den har ju haft sådan betydelse för våra känslor, och ickekänslor, under en så lång tid..!

kram

2012-09-29 @ 17:09:57
URL: http://bortomljusochmorker.blogg.se
Postat av: Osynliga bekännelser

Den dära maten. Ja. Bättre att smygäta på jobbet än att hetsäta hemma. Att du har kunnat reducera det lite. Sen har vi ju våra jäkla bakslag. Och så reser vi oss igen.
Kram.

2012-09-30 @ 21:33:44
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Bundle

Bra gjort att behålla maten i magen tycker jag. Den gör sig bättre där än i toaletten, trots att det inte känns så. Hur har det gått annars? Och hur har det gått med dejtandet? Har du träffat killen som du promenerade på stranden med igen?
Kram!

2012-10-01 @ 13:15:29
URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0