Ljuslampa

Har gått upp till heltid nu sedan i måndags, fungerar riktigt bra. Har dessutom tagit fram min ljuslampa och hoppas att den ska hjälpa mot min morgontrötthet. Idag var första dagen och det fungerade, tror jag iaf gick bra att köra till jobb. Det är inga problem att komma upp på morgonen, gå morgonpromenaden, göra vid mig, äta frukost och köra hemifrån. Det är när jag kommer till motorvägen det blir totalstopp, kan knappt hålla upp ögonen. Frukansvärt obehagligt och farligt. Hoppas verkligen att lampan ska kunna hjälpa där inget annat fungerat. Har tex provat koffeintabletter i dubbel dos utan att jag känt något alls.
 
Med dejtandet så träffar jag fortfarande samma kille. Vi har träffats ganska många gånger nu men det går inte framåt precis. Inget sug efter det heller, tror jag. Orkar inte tro på att det är något fel på mig men det känns så, orkar inte heller tänka på att inte han heller är den rätte.
 
Ikväll är det premiär för både en ny säsong av Glee och Greys anatomy, kommer sitta bänkad framför tvn.

Kommentarer
Postat av: Anni

Hoppas ljuslampan hjälper, låter otäckt med sådana trötthetattacker. Vad gäller dejtandet, låt det ta tid.
Kram

2012-10-03 @ 20:45:31
URL: http://www.anniahven.blogg.se
Postat av: Osynliga bekännelser

Kämpa på! Det där med tröttheten låter obehagligt.

2012-10-04 @ 11:44:34
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Helle

Hoppas att du får effekt av ljuslampan! En sådan kanske man själv skulle skaffa sig, med tanke på det föga uppmuntrande och ljusa vädret som varit nu. Är det någonting du betalar för själv, eller kan man låna en genom ngn vårdinstans?

Kram

2012-10-04 @ 15:18:47
URL: http://bullochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0