Från rätt till totalt jättefel

Gjorde allt rätt i söndags, det fick mig inte att må bättre men det var iaf det rätta.
 
Igår gjorde jag allt fel. Köpte hetsmat i mängder, åt och kräktes, åt och kräktes. Kände mig lätt, tom och lycklig efteråt och sov som en prinsessa inatt. Slängde allt som blev över och skulle aldrig göra om det. Vad har jag gjort idag? Jodå, förnedrat  mig själv genom att rota fram det ur soporna igen och så en ny runda ikväll om än inte lika uttalad.
 
Funderar alvarligt på om det ändå kan ha med den sänkta lamotriginen att göra. Skulle eg sänka den ytterligare denna vecka men avvaktar med det. Känns det inte bättre höjer jag den igen. Har liksom tappat lite av lusten. Ingen lust till träningen i söndags, ingen lust till yogan i måndags och igår kom jag inte ens iväg till kören, hade ingen lust och hade fullt upp med maten. Jobbet är inte heller så kul just nu ser bara det negativa och jobbiga. Nej ska höja lamotriginet igen, måste testa iaf vill inte ha det så här, har haft det så här alldeles för många gånger. Måste känna lust till livet.

Kommentarer
Postat av: S

Vad var orsaken till att du sänkte lamotriginet? Upplevde du några biverkningar? Tar själv den medicinen, 300 mg. Har övervägt ett tag att prova sänka 100 för att se om jag blir mindre trött, men lite rädd att humöret ska påverkas som du misstänker att det har gjort.

2012-11-01 @ 06:59:19
Postat av: Osynliga bekännelser

Pass på din medicinändring där. Jag tror det kan spöka för dig.

Kramen.

2012-11-01 @ 14:55:14
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com
Postat av: Anni

Vad bra ändå att du kan se ett samband. Ibland får man nog bara acceptera att man behöver mediciner. (Fast vissa klarar ju inte av att boka tid för att få nya...)
Jag har nog sagt det förut, men jag upplever att det är en ganska "snäll" medicin, i alla fall för sonen...
Kram

2012-11-01 @ 19:00:08
URL: http://www.anniahven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0