avvaktande

Hur gör man för att släppa på kontrollen och våga ge sig hän, våga känna känslor?
Träffade killen igen igår och hade verkligen sett fram emot det i veckan men i fredags och igår kändes det mest jobbigt inför dejten. Har haft mkt på jobb de dagarna och har tappat humöret lite mest känt mig grinig och inte alls uppåt.
Var på bio tillsammans och hade sett fram emot lite mys under filmen med iaf att hålla handen. Men vi satt där båda två utan att ta något intitiativ. Jag kände verkligen att jag inte inbjöd till det och var väldigt avvaktande och det kände han givetvis men hade hoppats att han hade vågat göra något ändå. Sen åkte vi hem till mig och gick en promenad i alldeles för rask takt för att vara mysig. Sen när vi kom hem igen skyllde jag på att jag var trött så han åkte hem, ville verkligen inte umgås mer utan ville bara vara själv.
Hade en helt annan bild i huvudet om hur kvällen skulle blivit.
Vi har iaf pratat lite om det idag och ska inte ge upp utan träffas igen i veckan. Men vill jag egentligen det? Har varit själv i så många år, tänk så kommer jag aldrig vara redo för att träffa någon, kommer aldrig klara av att slappna av och våga känna något.
Känner mig inte rädd eller så utan bara tom.
Skulle nog behöva några glas vin för att slappna av lite ;)
 

Kommentarer
Postat av: Osynliga bekännelser

Det kanske bara inte är rätt kille.
Punkt. Utan att skuldbelägga dig själv.

2012-12-16 @ 14:52:34
URL: http://www.osynligabekannelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0