många många ord

Hej goa vänner, tack så mycket för er stöttning. Det betyder jättemycket.

Har fungerat lite bättre nu i 2 dagar även om det är en ständig kamp. Men jag har inte gett efter iaf.
Har haft min hund hos mina föräldrar 2 dagar och har då passat på att träna på ett gym och det har kännts jättebra.

Tror mkt väl det jobbiga kan vara en kombination av att ha tagit ut mig för mkt på jobb och att ha för mkt fritid (tar absolut inte illa upp). Svårt bara när man har hunden och bor ute i skogen långt ifrån allt att göra något mer förutom de obligatoriska hundpromenaderna.
Men tror det kan göra mkt att jag kommer igång och tränar lite mer. Bara att få komma hemifrån och träffa andra människor och få ta ut sig lite mer. Kanske är det bra att vara utan hund några dagar i veckan även om det är himla tomt. Hon kommer vara där torsdag och fredag hädanefter.
Sen sjunger jag ju i kör en gång per vecka.

Ikväll ska jag iaf på dejt, känner väl sådär inför det men ska bli trevligt att komma ut och äta en bit mat på stan. 
Helgerna är annars värst, speciellt när jag inte har något särskilt inplanerat(vilket jag ofta inte har).

Var hos min psykolog för första gången på 4 veckor i torsdags och det kändes så himla skönt, behövde verkligen det. Hon sa så mkt kloka saker som får mig att tänka till lite. Bla att jag måste försöka lyssna på mig själv på jobbet och minska ambitionsnivån och kraven på mig själv.
Sen påpekade hon att det kanske egentligen är för tidigt att träffa någon rent känslomässigt. Och jag kan hålla med henne, för rent känslomässigt har jag inget att ge av mig själv. Har så svårt att fokusera även i kontakt med andra människor och blir snabbt trött på att både ge av mig själv och att ta emot den andra.
Men som sagt det ska bli trevligt med att äta ute iaf.

Oj blev jättelångt idag, imponerad om någon orkar läsa allt.
Kram

Kommentarer
Postat av: S

Låter som att du har tänkt igenom din situation ordentligt. Ja tror på din plan, att träffa andra och röra lagom mycket på kroppen är bra för psyket.

Även att vara utan hunden två dagar i veckan låter klokt, slippa alla måsten och kunna vara borta en hel dag om du vill.

Va roligt med en dejt, hoppas det blir trevligt!



Kram

2012-04-14 @ 13:22:10
URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anni

Klart jag orkar läsa, har längtat efter en uppdatering.

Jag tror träning kan vara bra, så länge man gör det av rätt anledning. Det är ju också bevisat att man mår bättre mentalt om man rör sig och även att komma ut bland folk är ju bra, även om det inte alltid känns så.

Kanske är det för tidigt att träffa någon, men ta det för det det är, en middag med en person som kanske är riktigt trevlig. Och precis så verkar du ju tänka. Ha en riktigt bra kväll!

Kram

2012-04-14 @ 15:56:13
URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle

Bara kul att läsa ett längre inlägg och jag hoppas att du fick en riktigt trevlig kväll.

Hoppas att du kan hitta en balans med hunden, träning och jobbet!



Kram

2012-04-14 @ 22:54:40
URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: sofia

Vad kul att du skriver ett lite längre inlägg! Skönt med uppdatering ifrån din sida, så jag vet hur det är med dig ;) Man blir allt lite nyfiken. "vad har hon hittat på idag, hur gick det för henne idag?"



Skönt att det gått lite bättre dom senaste dagarna. Du fixar det, snart kommer du ha HELT bra dagar (och sedan kanske det kommer en dag som går lite mindre bra . men då är det bara upp på banan igen)

Kram!

2012-04-15 @ 02:25:37
URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0