Fleece räddaren i kylan

Haft möte med fk, arbförmedlingen, läkaren och psykologen i dag.
Har varit så orolig för det och nojjat som fasiken. I gårkväll fick jag världens panikattack, som en kniv som skar rakt in i magen. Fick återigen ta en insomningstablett, trodde först i min enfald att jag skulle slippa igår. Men nya försök ikväll ska dock träffa fk själv imorn så kan ju bara tänka på hur det kan bli.

Kändes som ett bra möte och jag behövde inte prata så mkt min läkare och psykolog stod för den delen :)
Hade en tanke om att slippa vara med alls och så kunde de bara bestämma hur vi skulle göra och peka åt vilket håll jag skulle gå. Men vart bra iaf.

Löste sig med pengarna.
Kunde inte ta ut mina läkemedel på apoteket då de hade strul med sin dator, likadant på ica så fick lämna varorna och sen när jag tagit ut pengar till bensin så tog de ej kontanter ;). Såg dessutom att jag ändå har 17 mil kvar att köra på så avvaktar. Blev dock en tur inom Burger King men hade 10 kr rabatt och tog bara whopper junior så faktiskt ingen panik av det och dessutom bara 48 kr fattigare.

Sitter nu ute i trägårn med fleecefilt, raggsockar och fleecetröja och dricker thé och datoriserar. Fryser som attans om fingrarna men vill inte gå in, verkligheten och demonerna lurar där inne så värmer upp the'et och står ut.

Har beställt en massa pocket på nätet vilket jag ser fram emot, måste ha något att läsa annars går det absolut inte att somna. Blev knappt 20 kr och det kan man väl få lov att köpa det är ju i terapeutiskt syfte ;)?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0